یکشنبه ۱۴ آذر ماه ۱۳۹۵
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


آشپزخانه - آموزش آشپزی

میرزاقاسمی
گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت می‌شود. میرزاقاسمی، یکی از مهمترین غذهای محلی گیلان است. آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل: صیفی‌جات، میوه‌ها، حبوبات و غیره علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است.
ادامه مقاله...

سس قارچ و مرغ با پاستا
ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید
ادامه مقاله...

خورش خیار
این خورش محلی است که در شمال ایران گیلان تهیه می شود که معمولا با سبزی های محلی آماده می شود که طعم خوشمزه ای به خورش می دهد.
ادامه مقاله...

کوکوی گوشت کوبیده
این غذا از غذاهای بازیافتی است. با باقی مانده گوشت کوبیده از آبگوشتی که تهیه کرده اید می توانید این کوکوی ساده و خوشمزه را آماده کنید.
ادامه مقاله...

دلمه برگ مو
برگ مو یا برگ درخت انگور سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست و برای سلامت قلب و بسیاری از دستگاههای بدن مفیده. این گیاه معمولا به صورت کنسرو شده مصرف میشه در حالیکه بهترین راه استفاده از خواص برگ مو اینه که به صورت تازه و خام و یا بخار پز مصرف بشه. برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و غذاهای کم کالری هستن، برگ مو میتونه یک انتخاب خیلی مناسب باشه به این دلیل که بسیار کم کالری هست و همچون کاهو خاصیت سیر کنندگی داره. هر پنج برگ انگور 14 کالری داره و این مقدار کالری تعجب بر انگیز و بسیار ناچیزه. برگ مو منبع خوبی از انواع مواد مغذی از جمله ویتامن های K, A, E, C و B6 هست. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین، آهن، فیبر، ریبوفلاوین، فولات، کلسیم، منیزیمف مس و منگنزه.
ادامه مقاله...

شیر برنج قالبی
شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند. بدان «آش شیر» نیز گویند.«شیربا» در شاهنامه فردوسی نیز به کار رفته‌است.در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین‌های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می‌کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می‌خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می‌ریزند. شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.
ادامه مقاله...

کوفته هویح
کوفته یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین غذاهای سنتی ایرانی است که بسته به مواد مورد استفاده در کوفته نام گذاری شده است انواع معروف کوفته ها: کوفته تبریزی، کوفته هویج، کوفته هلو، کوفته دست به گردن، کوفته ریزه، کوفته شبد باقلا و ... در ایران معروف هستند. که در این مقاله به آموزش کوفته هویج می پردازیم که یک کوفته بسیار خوشمزه مخصوصا برای کسانی که به دنبال طعم جدید و خاص هستند.
ادامه مقاله...

خورش چغاله بادام
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید

*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


جهت عضویت در گروه و کانال

به شماره 09363068358 در تلگرام پیام بفرستید



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

محل تبلیغات شما

60*300

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی