
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
شستن سبزیجات
گروه غذایی: | دانستنیها - نکات مهم
| دستورهای خاص: | گیاهی |
| |
در این مقاله شما با روشهای شستشوی انواع سبزیجات آشنا می شوید.
شستن تره فرنگی
ابتدا لایه های خراب روی تره فرنگی را از ساقه جدا کنید.سپس آن را خرد کرده و در یک ظرف گود ریخته و با مواد ضد عفونی کننده آن را خیس کرده سپس آن را چند بار آبکشی کنید. و توی سبد ریخته و خشک کنید.
شستن قارچ
برای شستن قارچ، بهترین و راحت ترین استفاده از یک برس نرم است و یا یک تکه ابر که قارچ ها را خیس کرده و توی ظرف با این برس روی قارچ ها بکشید و توی یک ظرف جداگانه قراردهید و سپس آن را آبکشی کرده.
شستن سبزی
پس از پاک کردن سبزی، آن را درون ظرف گودی بریزید و رویش آب بریزید و یک قطره ریکا یا از مواد ضدعفونی کننده سبزیجات روی آن بریزید با دست کمی سبزی ها را هم بزنید تا مواد در کل ظرف پخش شود. پس از حدود 5 دقیقه، سبدی را در کنار دست قراردهید و سبزی ها را آرام از توی ظرف درآورید و در سبد بریزید و آب ظرف گود را خالی کنید و بشویید. سبد حاوی سبزی را زیر آب بگیرید و دوباره ظرف گود را پر از آب کنید و سبزی را در آن بریزید آنقدر ادامه دهید تا زمانی که سبزی را در سبد ریختید در ظرف گود هیچ گلی دیده نشود . و آب زلالی مانده باشد. سپس زیر شیر آب بگیرید و با سبد توی ظرف گود بزارید تا آب آن خارج شود.
شستن چاقاله بادام
می توانید چاقاله بادام ها را اول پاک کنید بعد بشویید . و یا اینکه توی یک ظرف گود با مواد ضدعفونی کننده خیس کنید . بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه آن را آبکش کنید. در حین آبکش کردن سعی کنید با چاقاله ها را به دیواره سبد بسابانید تا کمی از پرزهای آن کنده شود و براق شود.
|