چهار شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دستور کیک 1234

گروه غذایی: کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
کره نرم: 1 لیوان
شیر: 1 لیوان
وانیل شکری: 1 قاشق چای خوری
شکر: 2 لیوان
آرد سفید: 3 لیوان
بکینگ پودر: 3 قاشق چای خوری
نمک: 3 پنس
تخم مرغ: 4 عدد

  • دستور کیک 1234
ابتدا فر رو روی درجه 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قراردهید. بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید. به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید. کره و  شکر و وانیل رو خوب بزنید تا سفید شود. بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و کمی هم بزنید  یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنید .بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید .بعد نصفی از آرد باقی مونده، بعد بقیه شیر، بعد هرچی آرد مونده،  به ترتیب مواد را مخلوط میکنیم. زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه. مواد رو توی قالب ریخته و قالب رو سه بار بالا آورده و به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شود. قالب را توی فر گذاشته به مدت 30 تا 45 دقیقه.اگر قالب کیک عمیق بود زمان بیشتری باید توی فر بماند. پس از گذشت نیم ساعت در فر را باز کرده و چنگالی را در کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک آماده است. در غیر اینصورت در فر را ببندید و بسته به مقدار مواد و خامی کیک صبر کنید تا کیک آماده شود . پس از آن که کیک پخت، از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. سپس از قالب جدا کنید. و تزیین کنید.


منبع دستور: وبلاگ شف طیبه عزیز




مرحله 1

  • دستور کیک 1234
ابتدا فر رو روی درجه 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قراردهید. بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید. به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید. 


مرحله 2

  • دستور کیک 1234
  • دستور کیک 1234
کره و  شکر و وانیل رو خوب بزنید تا سفید شود. 


مرحله 3

  • دستور کیک 1234
بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و کمی هم بزنید.


مرحله 4

  • دستور کیک 1234
  یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنید .بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید .بعد نصفی از آرد باقی مونده، بعد بقیه شیر، بعد هرچی آرد مونده،  به ترتیب مواد را مخلوط میکنیم. زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.


مرحله 5

  • دستور کیک 1234
مواد رو توی قالب ریخته و قالب رو سه بار بالا آورده و به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شود. قالب را توی فر گذاشته به مدت 30 تا 45 دقیقه .اگر قالب کیک عمیق بود زمان بیشتری باید توی فر بماند.


مرحله 6

  • دستور کیک 1234
 پس از گذشت نیم ساعت در فر را باز کرده و چنگالی را در کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک آماده است. در غیر اینصورت در فر را ببندید و بسته به مقدار مواد و خامی کیک صبر کنید تا کیک آماده شود . پس از آن که کیک پخت، از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. سپس از قالب جدا کنید. و تزیین کنید.


لیست مقالات مرتبط


سوالات و نظرات

میترا: سلام من تازه با وبسایت شما آشنا شدم و از این بابت خیلی خوشحالم
می خواستم بدونم می شه این کیک رو تو مایکروویو پخت.واگه براتون امکان داره یه بخش آموزش آشپزی با مایکروویو رو تو سایتتون بگنجونید
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما و خوشحالم که این سایت مورد پسند شما واقع شده است. در مورد کار با ماکروویو نیازمند دقت زیادی است زیرا حچم مواد ، زمان و قدرت نقش مهمی در این زمینه دارد. سعی خود را خواهم کرد در فرصت مناسب مطالبی در این خصوص بگذارم.
سعیده: سلام مهدیه خانم خداقوت ممنون از آموزشهای بسیار عالی وخشمزه تان مهدیه جان اگر امکانش هست آموزش کیک اسفناج ودسر مخلوط میوه ها را هم داشته باشی خانمی متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام سعیده جان . متشکرم .نام کاربری سعیده فعال شد.
در برنامه گنجانده خواهد شد.
موفق و پیروز باشید.
نگین: سلام من سایت شما رو خیلی دوست داشتم فقط اگه میشه دستور کیک های بیشتری بذاریدبانوی آشپزخانه: سلام .متشكرم . به روي چشم.
موفق باشيد.
اکرم: با سایت زیباتون تازه آشنا شدم بسیار عالیست موفق باشید
لطفا از مواد معمولیتر بیشتر استفاده کنید مثلا من اصلا نتونستم خمیر فوندانت پیدا کنم و یا ...
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از لطف شما
دستور خمیر فوندانت را در بخش کیکها، قسمت انواع خمیر تزئینی گذاشته ام . مواد مورد نیاز را هم از مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشند می توانید تهیه کنید.موفق باشید
روهن: سلام خسته نباشید خدا قوت من تازه با سایتتون آشنا شدم واقعا عالیه مخصوصا که تصویر را مراحل به مراحل نشون میدین خیلی خوبه ممنون موفق باشین
غزاله: وبلاگ بسیار خوبی دارید از اینکه تجربیات خود را رایگان در اختیار ما قرار میدهید ممنون دعایتان می کنیم موفق باشیدبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم . برایتون آرزوی سلامتی و شادی و آرامش می کنم .
mary: سلام با تشکر از سایتون. دو تا سوال داشتم 1 اینکه اگه کیک زمین بکوبیم باعث نمی شه پفش بخوابه؟ 2 اینکه این کیک 1234. کره داره وبا خامه سنگین نمی شه؟ مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم.درمورد سوال اول نه پف آن نمی خوابد. سوال دوم بله بهتر است یا خامه کم شیرین آماده شود. مقدار شیرینی این کیک کمی بیشتر از سایر کیک هاست.
boshra: سلام خسته نباشید خواستم بپرسم برای اینکه کیک وسطش خام نمونه بایدچکارکرد؟وایا این کیکی که دستورش دادین درکیک پز برقی هم خوب میشه؟هرموقع کیکم خام میمونه خیلی ناراحت میشم :-(ازشما متشکرم برای مطالب خوبتون .موفق باشیدبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
حرارت و زمان کافی نبوده است. بسته به سایز و ارتفاع قالب زمان باید داد قالب های کوتاه بیست دقیقه تا نیم ساعت و قالب های عمیق 45 تا یکساعت لازم است که در فر باقی بمانند. پس از زمان پخت چنگالی را در وسط کیک فرو ببرید اگر چیزی به آن چسبید و چسبنده بود هنوز باید در فر بماند تا بپزد.
لیلا: سلام خسته نباشید.میشه به جای کره از روغن جامد استفاده کرد?بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. در خصوص شیرینی ها و بیسکویت ها و کیکها به سبب عطر و طعم از کره استفاده می شود جایگزین شدن روغن جامد خانگی توصیه نمی شود و روغن جامد قنادی ( روغن صاف) تا حدوذی در برخی از دستورات امکان پذیر است در کل بهتر است دستورها به همان صورت اصلی استفاده شود.
فرزانه: سلام سایت خیلی خوبی دارید. دستتون درد نکنه.

اگه میشه رولت و شیرینی ناپلئونی هم اموزش بدید.
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم حتما دستور آن را خواهم گذاشت. شاد و سلامت باشید.
فرزانه: سلام سایت خیلی خوبی دارید. دستتون درد نکنه.

اگه میشه رولت و شیرینی ناپلئونی هم اموزش بدید.
غزل: سلام
امروز یه کیک پختم بردم اداره
نمی دونم چرا استقبال نکردند ؟
گفتند کیک باید نرم و لطیف باشه همچین که نتونی از بشقاب برداریش
میشه بگین این کیک لطیفه ؟ اگه نیست چه کنم که کیک خونگی لطیفی داشته باشم ممنون
بانوی آشپزخانه: با سلام
کیک اسفنجی یا شیفون به سبب نداشتن چربی و یا کم چرب بودن خیلی لطیف هستند مثل کیکهای تولد قنادی .اما بقیه کیکها مثل کیکهای کره ای بافت متراکم تری دارند چون چربی زیادتری دارد.
مریم: سلام ممنون از سایت خوبتون میشه لطف کنید توضیح بدید برای پخت کیک و پیتزا در فر برقی از المنت بالا استفاده کنیم یا پایین با تشکربانوی آشپزخانه: با سلام
برای پخت ابتدا المنت پایین برای برشته تر کردن پس از پخت از المنت بالا استفاده کنید ضمنا فن هم روشن کنید.
مهان: سلام وتشکر ازشما بانوی هنرمند سایت شما عالی ه بانو.ببخشیدمنظورتون از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه دیگه ؟؟؟متشکرمبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. این لیوان ها معروف هستند به لیوان های دسته دار فرانسوی برای اینکه برای خیلی ها آشنا بود نوشتم چون لیوان ها اندازه های مختلفی هستند
مهان: ببخشیدمیشه این کیک رو رول کرد نمیشکنه ؟؟؟بانوی آشپزخانه: خیر قابل روش شدن نیست
امیره: سلام عزیزم میشه در مورد پف کیک توضیح بدین باید چکار کنیم تا کیکمون پف کنهبانوی آشپزخانه: سلام لطفا در بخش کیک قسمت نکات مهم و مفید پخت کیک را مطالعه نمایید
ل: سلام میشه بگید چکارکنم کیک خمیر نشه و گاز من دوشنبه شعله پایین باشه یا بالا وسط گاز بذارم یا پایینبانوی آشپزخانه: سلام قبل از پخت 15 دقیقه فر را روی 175 یا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شعله پایین مورد استفاده قرار می گیرد و قالب را طبقه وسط روی سینی پنجره ای یا مشبک قراردهید
فاطمه: با سلام
ببخشید برای خریدن فر برای خانه چه نوع فری را تایید می کنید؟گازی یا برقی
آیا مارک آریستون را تایید میکنید؟
بانوی آشپزخانه: با سلام هر دوش خوبه از نظر کیفیت خوب برقی بهتره باز مارکها متفاوت هستند
مارک آریستون هم خوبه
محبوبه: سلام
من کیکی که با این دستور درست کردم تلخ شد علتش چیه؟
همه موارد هم رعایت کردم. هر کیک اسفنجی که درست میکنم تلخ میشه ولی کیک های کاکایویی خیلی خوب میشه
لطفا راهنماییم کنید.
بانوی آشپزخانه: سلام احتمالا وانیل یا اسانس زیاد ریختید یا مواد درست وزن یا پیمانه نشدند
مهناز: سلام میشه بگین وسایل دقیق واسه اندازه گیری مواد چیه؟بانوی آشپزخانه: سلام ترازوي آشپزخانه قاشق اندازه گيري استاندارد مخصوص آشپزي ، پيمانه مدرج و ظرف مدرج براي اندازه گيري مايعات
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی