 |  |
میترا: سلام من تازه با وبسایت شما آشنا شدم و از این بابت خیلی خوشحالم
می خواستم بدونم می شه این کیک رو تو مایکروویو پخت.واگه براتون امکان داره یه بخش آموزش آشپزی با مایکروویو رو تو سایتتون بگنجونید | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما و خوشحالم که این سایت مورد پسند شما واقع شده است. در مورد کار با ماکروویو نیازمند دقت زیادی است زیرا حچم مواد ، زمان و قدرت نقش مهمی در این زمینه دارد. سعی خود را خواهم کرد در فرصت مناسب مطالبی در این خصوص بگذارم. |
سعیده: سلام مهدیه خانم خداقوت ممنون از آموزشهای بسیار عالی وخشمزه تان مهدیه جان اگر امکانش هست آموزش کیک اسفناج ودسر مخلوط میوه ها را هم داشته باشی خانمی متشکرم | بانوی آشپزخانه: سلام سعیده جان . متشکرم .نام کاربری سعیده فعال شد.
در برنامه گنجانده خواهد شد.
موفق و پیروز باشید. |
نگین: سلام من سایت شما رو خیلی دوست داشتم فقط اگه میشه دستور کیک های بیشتری بذارید | بانوی آشپزخانه: سلام .متشكرم . به روي چشم.
موفق باشيد. |
اکرم: با سایت زیباتون تازه آشنا شدم بسیار عالیست موفق باشید
لطفا از مواد معمولیتر بیشتر استفاده کنید مثلا من اصلا نتونستم خمیر فوندانت پیدا کنم و یا ... | بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از لطف شما
دستور خمیر فوندانت را در بخش کیکها، قسمت انواع خمیر تزئینی گذاشته ام . مواد مورد نیاز را هم از مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشند می توانید تهیه کنید.موفق باشید |
روهن: سلام خسته نباشید خدا قوت من تازه با سایتتون آشنا شدم واقعا عالیه مخصوصا که تصویر را مراحل به مراحل نشون میدین خیلی خوبه ممنون موفق باشین | |
غزاله: وبلاگ بسیار خوبی دارید از اینکه تجربیات خود را رایگان در اختیار ما قرار میدهید ممنون دعایتان می کنیم موفق باشید | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم . برایتون آرزوی سلامتی و شادی و آرامش می کنم . |
mary: سلام با تشکر از سایتون. دو تا سوال داشتم 1 اینکه اگه کیک زمین بکوبیم باعث نمی شه پفش بخوابه؟ 2 اینکه این کیک 1234. کره داره وبا خامه سنگین نمی شه؟ مرسی | بانوی آشپزخانه: متشکرم.درمورد سوال اول نه پف آن نمی خوابد. سوال دوم بله بهتر است یا خامه کم شیرین آماده شود. مقدار شیرینی این کیک کمی بیشتر از سایر کیک هاست. |
boshra: سلام خسته نباشید خواستم بپرسم برای اینکه کیک وسطش خام نمونه بایدچکارکرد؟وایا این کیکی که دستورش دادین درکیک پز برقی هم خوب میشه؟هرموقع کیکم خام میمونه خیلی ناراحت میشم :-(ازشما متشکرم برای مطالب خوبتون .موفق باشید | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
حرارت و زمان کافی نبوده است. بسته به سایز و ارتفاع قالب زمان باید داد قالب های کوتاه بیست دقیقه تا نیم ساعت و قالب های عمیق 45 تا یکساعت لازم است که در فر باقی بمانند. پس از زمان پخت چنگالی را در وسط کیک فرو ببرید اگر چیزی به آن چسبید و چسبنده بود هنوز باید در فر بماند تا بپزد. |
لیلا: سلام خسته نباشید.میشه به جای کره از روغن جامد استفاده کرد? | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. در خصوص شیرینی ها و بیسکویت ها و کیکها به سبب عطر و طعم از کره استفاده می شود جایگزین شدن روغن جامد خانگی توصیه نمی شود و روغن جامد قنادی ( روغن صاف) تا حدوذی در برخی از دستورات امکان پذیر است در کل بهتر است دستورها به همان صورت اصلی استفاده شود. |
فرزانه: سلام سایت خیلی خوبی دارید. دستتون درد نکنه.
اگه میشه رولت و شیرینی ناپلئونی هم اموزش بدید. | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم حتما دستور آن را خواهم گذاشت. شاد و سلامت باشید. |
فرزانه: سلام سایت خیلی خوبی دارید. دستتون درد نکنه.
اگه میشه رولت و شیرینی ناپلئونی هم اموزش بدید. | |
غزل: سلام
امروز یه کیک پختم بردم اداره
نمی دونم چرا استقبال نکردند ؟
گفتند کیک باید نرم و لطیف باشه همچین که نتونی از بشقاب برداریش
میشه بگین این کیک لطیفه ؟ اگه نیست چه کنم که کیک خونگی لطیفی داشته باشم ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام
کیک اسفنجی یا شیفون به سبب نداشتن چربی و یا کم چرب بودن خیلی لطیف هستند مثل کیکهای تولد قنادی .اما بقیه کیکها مثل کیکهای کره ای بافت متراکم تری دارند چون چربی زیادتری دارد. |
مریم: سلام ممنون از سایت خوبتون میشه لطف کنید توضیح بدید برای پخت کیک و پیتزا در فر برقی از المنت بالا استفاده کنیم یا پایین با تشکر | بانوی آشپزخانه: با سلام
برای پخت ابتدا المنت پایین برای برشته تر کردن پس از پخت از المنت بالا استفاده کنید ضمنا فن هم روشن کنید. |
مهان: سلام وتشکر ازشما بانوی هنرمند سایت شما عالی ه بانو.ببخشیدمنظورتون از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه دیگه ؟؟؟متشکرم | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. این لیوان ها معروف هستند به لیوان های دسته دار فرانسوی برای اینکه برای خیلی ها آشنا بود نوشتم چون لیوان ها اندازه های مختلفی هستند |
مهان: ببخشیدمیشه این کیک رو رول کرد نمیشکنه ؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: خیر قابل روش شدن نیست |
امیره: سلام عزیزم میشه در مورد پف کیک توضیح بدین باید چکار کنیم تا کیکمون پف کنه | بانوی آشپزخانه: سلام لطفا در بخش کیک قسمت نکات مهم و مفید پخت کیک را مطالعه نمایید |
ل: سلام میشه بگید چکارکنم کیک خمیر نشه و گاز من دوشنبه شعله پایین باشه یا بالا وسط گاز بذارم یا پایین | بانوی آشپزخانه: سلام قبل از پخت 15 دقیقه فر را روی 175 یا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شعله پایین مورد استفاده قرار می گیرد و قالب را طبقه وسط روی سینی پنجره ای یا مشبک قراردهید |
فاطمه: با سلام
ببخشید برای خریدن فر برای خانه چه نوع فری را تایید می کنید؟گازی یا برقی
آیا مارک آریستون را تایید میکنید؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام هر دوش خوبه از نظر کیفیت خوب برقی بهتره باز مارکها متفاوت هستند
مارک آریستون هم خوبه |
محبوبه: سلام
من کیکی که با این دستور درست کردم تلخ شد علتش چیه؟
همه موارد هم رعایت کردم. هر کیک اسفنجی که درست میکنم تلخ میشه ولی کیک های کاکایویی خیلی خوب میشه
لطفا راهنماییم کنید. | بانوی آشپزخانه: سلام احتمالا وانیل یا اسانس زیاد ریختید یا مواد درست وزن یا پیمانه نشدند |
مهناز: سلام میشه بگین وسایل دقیق واسه اندازه گیری مواد چیه؟ | بانوی آشپزخانه: سلام ترازوي آشپزخانه قاشق اندازه گيري استاندارد مخصوص آشپزي ، پيمانه مدرج و ظرف مدرج براي اندازه گيري مايعات |