
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
تزیین کیک کپسول آتش نشانی
گروه غذایی: | کیکها - تزئین کیک کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره کیکها - کیک تولد
| مدت زمان آماده شدن: | طولانی | ابزارهای مورد نیاز: | قالب - ابزار مخصوص گلهای تزیینی - یخچال |
| مواد لازم: خمیر فوندانت: 3 کیلوگرم رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم کرم کره ای: به مقدار لازم خمیر کیکی: به مقدار لازم اکلیل خوراکی جهت تزیین: به مقدار لازم
|
 ابتدا دور قالب کیک را ورق آلومینیوم قرار می دهیم. سپس اولین لایه کیک را می گذاریم. روی آن پودینگ را می ریزیم. لایه دوم کیک را می گذاریم و بسته به تعداد لایه ها این کار تکرار می شود. در آخر آخرین لایه کیک قرارداده می شود رویش را می پوشانیم و برای حداقل چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا پودینگ بسته شود و لایه ها به یکدیگر خوب بچسبند.سپس از یخچال در می آوریم و روی آن را با کرم کره ای می پوشانیم. خمیر فوندانت را به رنگ دلخواه درآورده روی کیک را با خمیر کاملا بپوشانید. و اضافه های خمیر را با کارد جدا کنید. برای درست کردن شعله های آتش خمیر فوندانت را به سه رنگ قرمز، نارنجی و زرد آماده می کنیم سپس خمیر ها را با هم مخلوط می کنیم تا کمی ابلق شود.
 | نکته | برای اینکه روی کیک تیره شود کمی رنگ قهوه ای و سیاه را ترکیب کنید و با قلمو روی کیک بکشید.
مرحله 1 ابتدا دور قالب کیک را ورق آلومینیوم قرار می دهیم.
مرحله 2 سپس اولین لایه کیک را می گذاریم.
مرحله 3 روی آن پودینگ را می ریزیم. لایه دوم کیک را می گذاریم و بسته به تعداد لایه ها این کار تکرار می شود. در آخر آخرین لایه کیک قرارداده می شود
مرحله 4 رویش را می پوشانیم و برای حداقل چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا پودینگ بسته شود و لایه ها به یکدیگر خوب بچسبند
مرحله 5 سپس از یخچال در می آوریم و روی آن را با کرم کره ای می پوشانیم.
مرحله 6 خمیر فوندانت را به رنگ دلخواه درآورده روی کیک را با خمیر کاملا بپوشانید. و اضافه های خمیر را با کارد جدا کنید.
مرحله 7 برای درست کردن شعله های آتش خمیر فوندانت را به سه رنگ قرمز، نارنجی و زرد آماده می کنیم سپس خمیر ها را با هم مخلوط می کنیم تا کمی ابلق شود.
مرحله 8 خمیر فوندانت را با وردنه روی کمی پودر قند باز کرده و روی خمیر کیکی را به شکل مورد نظر بپوشانید. و خمیر های اضافه را با چاقو جدا کنید و کناره های خمیر را به زیر کار ببرید.
مرحله 9 کیک را با شعله ها ی فوندانتی تزیین کنید.
سوالات و نظرات
 |  | ماه جبین: دستتون درد نکنه ، خیلی قشنگ شده | بانوی آشپزخانه: سلام ماه جبین عزیزم خوبی
متشکرم چشماتون خوشگل می بینه . | نسرین: سلام سایتتون عالیه موفق باشید .
مایل به تبادل لینک هستید. | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
از لطفتون سپاسگزارم . اگر امکان دارد آدرس سایتتون را برایم بنویسید . متشکرم . موفق و پیروز باشید. | شکمو: سلام. باید بگم من از افرادی هستم از این کیک خوردم و باید از مدیر این سایت موفق بابت این ابتکار تشکر بکنم.
امیدوارد هرروز پیروز تر از روز قبل باشید. | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
متشکرم شرمنده می کنید منم برای شما آرزوی خوشبختی و سلامتی می کنم . موفق و پایدار باشید. | رکسانا: باسلام خیلی با سلیقه ای لطفا کاراتون برام ایمیل کنید تالذت ببرم | بانوی آشپزخانه: سلام برشما شرمنده می کنید . متاسفانه فعلا مقدور نمی باشد. موفق باشید. |
|
|