شنبه ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
مزه دار کردن مرغ

گروه غذایی: کباب - استیک - بریانی - انواع کباب
خوراک - انواع خوراک مرغ
کباب - استیک - بریانی - انواع بریانی
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:یخچال
مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
مرغ: 500 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

  • مزه دار کردن مرغ
مرغ را با پیاز خرد کرده داخل ظرفی بریزید سپس کمی روغن زیتون یا کره یا روغن مایع و نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران به آن اضافه کرده. مواد را با مرغ کاملا زیر و رو کرده و روی ظرف را بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.برای مزه دار کردن مرغ با انواع گیاهها و چاشنی ها می توانید مرغ را به شیوه بالا با انواع سبزیجات معطر نظیر رزماری و برگ بوی تازه یا خشک (رزماری و برگ بوی خشک را با آب کمی مرطوب کنید و به مرغ اضافه کنید)، جعفری ، زتجفیل ، گشنیز و ادویه های خاص نظیر کاری، فلفل قرمز، گرام مسالا و غیره، مزه دار کنید.


مرحله 1

  • مزه دار کردن مرغ
  • مزه دار کردن مرغ
ادویه مورد نظر را با نمک روی مرغ بمالید.


مرحله 2

  • مزه دار کردن مرغ
  • مزه دار کردن مرغ
سپس مرغ را بپوشانید و چند ساعت در یخچال قراردهید تا مرغ مزه دار شود.  





سوالات و نظرات

شقایق: سلام سایت بسیارجالب ومفیدی دارید موفق باشید.بانوی آشپزخانه: سلام . ممنون و متشکرم. موفق و شاد باشید.
ژاله: سلام ممنون از سایت جالب و متنوعتانبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. شاد باشید
فاطمه: سلام من این هفته 26نفر مهمون دارم میخام مرغ ابداردرس کنم ک هم خوشمزه باشه هم ب صرفه شما بفرماییدچطوری درس کنم؟بانوی آشپزخانه: سلام بهتره که سس مرغ را غلیظ درست کنید تا مزه بهتری داشته باشد اگر خیلی رقیق باشد مزه خیلی خوبی نخواهد داشت. برای مزه بهتر لازمست که مرغ در کمی کره و پیاز تفت داده شود و استفاده از گیاه رزماری و زنجفیل طعم خاصی به آن خواهد داد.
بهار: سلام بانوی هنرمند.من یک خانوم دکتر عاشق آشپزی هستم که همیشه تو یه دستم کتاب بوده ودر دست دیگرم وسایل اشپزی. بعد از مطالعات بسیار و تجربه ی 20سال آشپزی واقعا از سایت وتلاش های شما سپاسگزارم. سعی میکنم همیشه یه سر به سایتتون بزنم.متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. خوشحالم که این سایت برای شما مفید واقع شده است. موفق و سلامت باشید.
maryam: سلام .خیلی خوشحالم با سایت شما آشنا شدم سوال دارم مقداری گوشت چرخ کرده و ماهیچه دارم که به خاطر جابجای بوی بدی گرفته چه کار کنم چه ادویه ای بزن بعد از پخت بوی بد ندلشته باشه ... یک دنیا ممتونبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. بهتر است با پیاز کمی تفت دهید تا آب آن جمع شود سپس از ادویه کاری، زرذچوبه و فلفل سیاه برای طعم آن استفاده کنید . (ماهیچه)
گوشت چرخ کرده هم با پیاز رنده شده ورز دهید در روغن سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود در آخر کمی زردچوبه و پودر کاری و فلفل سیاه بزنید
البته بستگی به نوع رسپی که می خواهید آماده کنید دارد
maryam: سلام عزیم یه خواهش دارم کلم سنگ خریدم برا خورش اما پختشو بلد نیستم ممنون میشم راهمایم کنید چطوری درست کنم از محبت تون یک دنیا ممنونبانوی آشپزخانه: سلام . در حال حاضر دستوری آماده ندارم باید صبر کنید تا یک دستور خوشمزه برای آن آماده کنم.
maryam: سلام.عزیزم منتظر میمونم.
نسیم: سلام سایت شما خیلی جالبه تشکر فقط اگر ممکنه طرز صحیح سرخ کردن گوشت چرخ کرده رو بفرمایید من 13 سالمه مرسیبانوی آشپزخانه: با سلام خیلی خوش آمدید به سایت. سرخ کردن گوشت چرخ کرده را در چند دستور گذاشته ام اما حتما به صورت مجزا هم قرار خواهم داد موفق و سلامت باشید
maryam: سلام .عزیزم میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره طرز تهیه مرغ شکم پر آموزش بدین دوباره پختم ولی خانواده راضی نبودن نمیدونم چرا .میگن طعم نداره خوب مزه دار نکردی دوست دارم بهترین غذا را درست کنم توی فر گذاشتم3ساعت با درجه 180 تا 200 درجه سانتیگراد........همین جا میلاد حضرت محمد(ص) را به شما و همه دوستان این سایت تبریک میگم.بانوی آشپزخانه: با سلام
برای پخت مرغ بهتر است از دمای بالا استفاده کرد یعنی 200 تا 220 درجه سانتی گراد استفاده کنید و قبل از گذاشتن مرغ یک ربع زودتر فر را گرم کنید. و چند ساعت قبل مرغ را با نمک،روغن، فلفل سیاه، کمی زعفران، و ادویه دلخواه مزه دار کنید. داخل مرغ را با مواد دلخواه خود بادام و زرشک و برنج آبکش شده و آلو قرمز ... پر کنید در ظرف نسوز بگذارید و روی آن را فویل بکشید نیم ساعت قبل از سرو کاغذ آلمینیومی را بردارید و از مواد مایع دور مرغ روی مرغ بریزید و صبر کنید تا رویه مرغ طلایی و خوشرنگ شود.
ندا: سلام. من خیلی گشتم دنبال یه سایت آشپزی جامع و ساده با زبون سلیس اما زیاد جالب نبود هرچی دیدم تا اینک سایتتونو اتفاقی پیداکردم. شاید به جرات بگم بی نظیره سایتتون. حرف نداره. شاید بهتره بگم بهترین سایتیه ک تا الان دیدم. همه چی توش با زبون ساده گفته شده.راستش من نوعروسم و تازه عقد کردم.ازینکه غذام بد دربیاد میترسم و یه کمم از آشپزی میترسم.اما دست پختم بدک نیس. چندتا غذا بلدم.ولی غذا کم میپزم و باید بیشتر یاد بگیرم. ازتون متشکرمبانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم. خوشحالم که مطالب سایت مفید واقع شده است.
پريا: سلام خسته نباشيد سايتتون خيلى جالبه فقط طرز تهيه خوراک مرغ رو ميخواستم متشکرم
هستی: سلام
روز بخیر
مطالب واقعا عالی هستن
من خیلی ازشون استفاده میکنم
ممنون از تلاش و وقتی ک میزارید بانو.
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم موفق و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر





پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی