شنبه ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کارامل

گروه غذایی: دانستنی های لازم - اصطلاحات و نکات مفید در آشپزی
شکلات - انواع آبنبات
شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
مواد لازم:
آب: 1 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
اسانس: در صورت دلخواه
رنگ مجاز خوراکی: در صورت دلخواه
عسل: 3/1 پیمانه

  • کارامل
کارامل: شیره شکر سوخته است، که برای دادن رنگ طلایی و طعم تلخ و شیرین به بعضی از غذاها زده می شود. ساختن کارامل در موقع لزوم کار ساده ای است، ولی از آنجا که فاسد شدنی نیست نگه داری آن هم در شیشه دربسته اشکالی ندارد.

کارامل عسلی : یک پیمانه شکر را با اندکی آب در تابه کوچکی بریزید (تابه بهتر است از فولاد زنگ نزن یا تفلون باشد، و درهر حال اثری از چربی در آن نباشد) و روی آتش ملایم بگذارید . هنگام ذوب شدن شکر با کاردک چوبی آن را به هم بزنید، یا تابه را مرتبا حرکت بدهید تا شکر ذوب شده در آن بگردد و یکسان حرارت ببیند. همین که تمام شکر ذوب شد و به اندازه کافی رنگ گرفت . نیم پیمانه آب در تابه بریزید (احتیاط) و باز آن را بجوشانید تا شکر نیم سوخته در آب حل و کارامل مانند عسل غلیظ شود.

منبع: کتاب مستطاب آشپزی

 ابتدا گلوکز یا عسل ، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا شربت کارامل بدست بیاید . اگر دماسنج مخصوص شکلات را در دسترس دارید داخل ظرف کرده و نشانگر آن عدد 250 درجه فارنهایت را نشان خواهد داد . در غیر اینصورت به رنگ مایع و غلظت آن توجه کنید.  اگر زیاد روی حرارت بماند ممکن است بسوزد و طعم تلخی بخود بگیرد . رنگ مایع کم کم تیره خواهد شد . بنابراین زمانی که به رنگ قهوه ای در آمد و کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید . یکم که خنک شود کشدار می شود که می توان برای تزیین انواع سبدهای آبنباتی یا کاراملی و اشکال مختلف استفاده کرد.

نکته
رنگ و اسانس را پس از برداشتن ظرف از روی حرارت اضافه کنید. 
نکته
شربت کاراملی تیره رنگ است و عطر و طعم خاصی را در بعضی از غذاها و دسرها و شیرینی ها می دهد.


مرحله 1

  • کارامل
  • کارامل
ابتدا گلوکز یا عسل را با  آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا رنگ کارامل بدست بیاید .

مرحله 2

  • کارامل


مرحله 3

  • کارامل


لیست مقالات مرتبط


سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی