
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کارامل
گروه غذایی: | دانستنیها - نکات مهم شکلات - انواع آبنبات شکلات - شکلات و آبنبات
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | default.aspx?mode=articlegallery: | |
| مواد لازم: آب: 1 پیمانه شکر: 2 پیمانه اسانس: در صورت دلخواه رنگ مجاز خوراکی: در صورت دلخواه عسل: 3/1 پیمانه
|
کارامل: شیره شکر سوخته است، که برای دادن رنگ طلایی و طعم تلخ و شیرین به بعضی از غذاها زده می شود. ساختن کارامل در موقع لزوم کار ساده ای است، ولی از آنجا که فاسد شدنی نیست نگه داری آن هم در شیشه دربسته اشکالی ندارد.
کارامل عسلی : یک پیمانه شکر را با اندکی آب در تابه کوچکی بریزید (تابه بهتر است از فولاد زنگ نزن یا تفلون باشد، و درهر حال اثری از چربی در آن نباشد) و روی آتش ملایم بگذارید . هنگام ذوب شدن شکر با کاردک چوبی آن را به هم بزنید، یا تابه را مرتبا حرکت بدهید تا شکر ذوب شده در آن بگردد و یکسان حرارت ببیند. همین که تمام شکر ذوب شد و به اندازه کافی رنگ گرفت . نیم پیمانه آب در تابه بریزید (احتیاط) و باز آن را بجوشانید تا شکر نیم سوخته در آب حل و کارامل مانند عسل غلیظ شود.
منبع: کتاب مستطاب آشپزی
ابتدا گلوکز یا عسل ، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا شربت کارامل بدست بیاید . اگر دماسنج مخصوص شکلات را در دسترس دارید داخل ظرف کرده و نشانگر آن عدد 250 درجه فارنهایت را نشان خواهد داد . در غیر اینصورت به رنگ مایع و غلظت آن توجه کنید. اگر زیاد روی حرارت بماند ممکن است بسوزد و طعم تلخی بخود بگیرد . رنگ مایع کم کم تیره خواهد شد . بنابراین زمانی که به رنگ قهوه ای در آمد و کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید . یکم که خنک شود کشدار می شود که می توان برای تزیین انواع سبدهای آبنباتی یا کاراملی و اشکال مختلف استفاده کرد.
 | نکته |
رنگ و اسانس را پس از برداشتن ظرف از روی حرارت اضافه کنید.
 | نکته |
شربت کاراملی تیره رنگ است و عطر و طعم خاصی را در بعضی از غذاها و دسرها و شیرینی ها می دهد.
مرحله 1 ابتدا گلوکز یا عسل را با آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا رنگ کارامل بدست بیاید .
مرحله 2
مرحله 3
|