چهار شنبه ۲ مهر ماه ۱۳۹۹
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

سیب آبنباتی

گروه غذایی: شکلات - انواع آبنبات
شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
مواد لازم:
آب: 1 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
اسانس: در صورت دلخواه
رنگ مجاز خوراکی: در صورت دلخواه
عسل: 3/1 پیمانه

  • سیب آبنباتی
شربت کاراملی را آماده کنید. چوب های روی سیب ها را یکم به اطراف بچرخانید و از سیب جدا کنید. سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید . چوب بستنی ها را در سیب فرو کنید سپس کاملا در شربت فرو کنید و سریع درآورید اگر زیاد در شربت بماند ضخامت آبنبات دور سیب بیشتر خواهد شد و کمی سفت می شود. روی کاغذ آلومینیومی چرب شده، قرار دهید .سپس تزیین کنید.


مرحله 1

  • سیب آبنباتی


مرحله 2

  • سیب آبنباتی


مرحله 3

  • سیب آبنباتی


مرحله 4

  • سیب آبنباتی


مرحله 5

  • سیب آبنباتی


مرحله 6

  • سیب آبنباتی
  • سیب آبنباتی
  • سیب آبنباتی


لیست مقالات مرتبط


سوالات و نظرات

مهسا: سلام مهدیه جان میشه بگی که بجای شربت کاراملی میتونیم شربت ساده درست کنیم ودرآخر نباید داخل یخچال بگذاریم ممنونمم خیلی عاشق درست کردن ابنبات وشکلاتم لطفا چیزهای ساده تری هم بگوییدبازم ممنونـــــــــــــــــــــمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. متشکرم.منطورتون از شربت ساده چیست؟ بیرون از یخچال هم سفت می شود.
مهسا: سلام مهدیه جان منظورم از شربت ساده اینه که یعنی شربت کاراملی درست نکنیم من امروز درست کردم ولی اصلا رنگ نداد
:))))
بانوی آشپزخانه: سلام. شربتی که درست می کنیم باید پس از چند دقیقه حالت آبنباتی پیدا کند. یک لایه آبنباتی سفت سیب را بپوشاند. متاسفانه برای اینکه پررنگ شود باید رنگ زیادی ریخت تا کاملا قرمز شود.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure