شنبه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خمیر بیسکویت شکری1

گروه غذایی: شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - یخچال
دستور:فرنگی
مواد لازم:
کره: دو سوم پیمانه
پودر قند الک شده: نصف پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری
آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: به مقدار لازم

  • خمیر بیسکویت شکری1
ابتدا کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملا لطیف شود. تخم مرغ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده، به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد (اگر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور اضافه کنید). خمیر را در کیسه نایلونی قرارداده به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید ، فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده، خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مورد نظر قالب بزنید و روی آن مقداری شکر پاشیده و داخل سینی فر قراردهید. سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر قراردهید. پس از اینکه پخته شد، آنها را از فر خارج کرده، و روی سینی توری قراردهید تا خنک شوند.

نکته
آرد را کم کم به مواد اضافه کرده .

منبع دستور:مجله ساناز و سانیا


مرحله 1

  • خمیر بیسکویت شکری1
ابتدا کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملا لطیف شود.


مرحله 2

  • خمیر بیسکویت شکری1
تخم مرغ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده، به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.


مرحله 3

  • خمیر بیسکویت شکری1
سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید.


مرحله 4

  • خمیر بیسکویت شکری1
  • خمیر بیسکویت شکری1
خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد (اگر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور اضافه کنید). خمیر را در کیسه نایلونی قرارداده به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید ،


مرحله 5

  • خمیر بیسکویت شکری1
  • خمیر بیسکویت شکری1
  • خمیر بیسکویت شکری1
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده، خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مورد نظر قالب بزنید و روی آن مقداری شکر پاشیده و داخل سینی فر قراردهید. سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر قراردهید. پس از اینکه پخته شد، آنها را از فر خارج کرده، و روی سینی توری قراردهید تا خنک شوند.



سوالات و نظرات

ماه جبین: مثل همیشه عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم. ماه جبین عزیزم
گلرخ: می شه انواع خمیر ها رو بهmozhibanana@yahoo.comایمیل کنید؟ممنونبانوی آشپزخانه: متاسفم عزیزم. برای داشتن دستور انواع خمیر ها باید صبر کنید.
دینا: خیلی عالی بود انواع بیسکوییت هم لطف کنید آموزش بدیدبانوی آشپزخانه: متشکرم. حتما آموزش خواهم داد. موفق باشید.
حدیث: سلام و خسته نباشید خدمت شما اگه ممکنه مقدار مواد لازم و به گرم بگید ممنون میشم .بانوی آشپزخانه: با سلام. در صورتیکه در دستورها به مقدار پیمانه یا بالعکس گرم نیاز دارید مقاله مقیاس اندازه گیری در بخش دانستنی های لازم بخش نکات مهم و مفید را مطالعه بفرمایید موفق باشید.
mena: ‏‎میشه باهمزن دستی هم این کارو کردبانوی آشپزخانه: بله اما کار سختی است. با همزن برقی به نتیجه بهتری می رسید.
مرسی: مرسی
عسل: با سلام و خسته نباشید و تبریک بخاطر سایت خوبتون میشه طرز تهیه مروارید و اکیلی خوراکی رو توی سایت بزاری موفق باشیدبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم مروارید یا نقل رنگی و اکلیل به صورت صنعتی آماده می شوند
موفق و شاد باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی