پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خورش باقالا قاتق

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
خورش ها - خورش های بدون گوشت
خورش ها - خورش سبز
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت
مواد لازم:
شبد: 1 پیمانه
تخم مرغ: 3 تا 5 عدد
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
باقالی کشاورزی: 600 گرم
سیر: 40 گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

  • خورش باقالا قاتق
ابتدا سیر را خرد کرده کمی تفت می دهیم .سپس زردچوبه را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. سپس لوبیا کشاورزی یا پاچ باقالا را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم..فلفل و نمک و شوید را اضافه می کنیم .در آخر ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید بعد زیرش را کم می کنیم . آب خورش که کم شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم ..معمولا تخم مرغ ها را هم نمی زنند و می گذارند به همان شکل فرم بگیرد... اما من ۳ عدد تخم مرغ را کاملا در خورش هم زدم و ۲ تای دیگر را توی خورش انداختم در قابلمه را کمی باز گذاشتم و صبر کردم تا تخم مرغ ها فرم پیدا کنند.
نکته
آب این خورش باید کم باشد.اگر در آخر خیلی سفت شد می توانید کمی آب جوش به خورش اضافه کنید.سیر را اگر خوب سرخ کنید خورش خوشمزه تر و خوشرنگ تر می شود به نظر من اگر کمی از سیر را نگه دارید و با زردچوبه خوب سرخ کنید و به خورش اضافه کنید بهتر است.


مرحله 1

  • خورش باقالا قاتق
ابتدا سیر را خرد کرده کمی تفت می دهیم سپس زردچوبه را اضافه می کنیم.


مرحله 2

  • خورش باقالا قاتق
سپس لوبیا کشاورزی یا پاچ باقالا را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم..


مرحله 3

  • خورش باقالا قاتق
فلفل و نمک و شوید را اضافه می کنیم.


مرحله 4

  • خورش باقالا قاتق
در آخر ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید بعد زیرش را کم می کنیم.


مرحله 5

  • خورش باقالا قاتق
آب خورش که کم شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم


مرحله 6

  • خورش باقالا قاتق
می توانید مقداری از سیر را کنار گذاشته و برای تزیین استفاده کنید.


مرحله 7

  • خورش باقالا قاتق



سوالات و نظرات

ریحانه: سلام
سایت خوبی دارین با اجازه تون من این غذا را میزارم توی سایتم با همین عکسها میزارم که منبعش معلوم باشه
قربان شما
به من هم سربزنید
بانوی آشپزخانه: با سلام.خوشحالم که مورد پسند شما واقع شده.
خواهش می کنم. فقط اگر امکان دارد آدرس سایتتون را بگذارید تا بیشتر باهاتون آشنا شوم.
رکسانا: سلام مهدیه عزیز طرزه تهیه کباب ترشم میگی قربانتبانوی آشپزخانه: به روی چشم عزیزم.
fariba: سلام
سایتتون بسیار بسیار عالیست من تاحالا جائی ندیدم که به این خوبی وواضحی آشپزی یاد بدهد خدا عمرت بده دوستت دارم قربانت
بانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم . موفق و پایدار باشید.
z-a: سلام این عکس چرا اینجوریه؟نکنه چپ دستی آخه قاشق و چنگال رو اشتباه چیدی خانمیبانوی آشپزخانه: سلام
درسته . اون کسی که قاشق و چنگالها را گذاشته پسرم بوده که چپ دسته.
لیلا: مامان من شمالیه وقتی این غذا را درست میکنه، سیر را حبه حبه درسته می اندازد.
با تشکر
بانوی آشپزخانه: متشکرم. به این دلیل سیر را خرد می کنیم چون عطر بیشتری به غذا می دهد و خیلی ها دوست ندارند تکه بزرگی از سیر را مزه کنند. موفق باشید.
m-d: خسته نباشید غذاهای جالبیه سعی میکنم از غذاهاتون توی دوران دانشجویی استفاده کنم.موفق باشیدبانوی آشپزخانه: متشکرم. برای شما آرزوی موفقیت می کنم .
ارکیده شیروانی: باعرض سلام وخسته نباشید لطفا در مورد تغذیه های سالم هم فهرستی تهیه کنید تا ما فرهنگی ها هم بهتر استفاده کنیمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . به روی چشم . موفق باشید.
هادی از اهواز: با سلام و تشکر از سایت خوبتان سوال من اینه که چرا در طرز تهیه انواع خورش ها وآش ها مقدار اب را ذکر نمیکنید ؟بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از لطف شما. متاسفانه در تهیه خورش یا آش نمی توان دقیقا گفت که چه مقدار آب لازم است. ولی سعی خود را خواهم کرد تا آنجایئکه امکان داشته باشد میزان تقریبی آب را بنویسم. موفق و سلامت باشید.
سید محمد: لطفا سبزی پلو با ماهی را اموزش بدهید
با تشکر از شما
طوعه: سلام
خیلی خوب آموزس دادین فقط یه نکته* این غذا با ماهی شور یا ماهی برشته فوق العاده میشه* ممنون
مهسا: ممنون.خيلي جالب بودبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. شاد باشید.
هنگامه: سلام و خسته نباشید.
ممنون میشم اگه قید کنید که این مواد لازم برای چند نفر کفایت میکنه که ما خودمون یه جوری نسبت به نفراتمون کم و زیادش کنیم!
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر
این مقدار مواد برای 6 نفر کافیست.
نازنین: عالی بود مخصوصا عکسهاممنونبانوی آشپزخانه: ممنون شاد باشید.
افسون: مرسی غذای بدون تخم مرغ اموزش بدید مرغ شکم پر مرسیبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. کم کم بر تعداد غذاها افزوده خواهد شد.شاد باشید.
saeed: ضمن عرض سلام و خسته نباشید 2 تا پیشنهاد داشتم :
1- اگر می توانید در پایان هر بخش(طرز تهیهه) ،توضیحات اضافه ای در خصوص ارزش غذایی و میزان کالری و در صورت نیاز افرادی که میتوانند از این گروه غذاها استفاده نمایند ، داده شود.
2-اگر امکان و شرایطش را دارید در بخش غذاهای سنتی، تاریخچه ای از درست کردن اون غذا برای کاربران داده شود .
در پایان مجددا خدمتتون خسته نباشید گفته و آرزوی موفقیت و سربلندی از پروردگار مسئلت دارم.
بانوی آشپزخانه: با سلام
از پیشنهادات شما بسیار متشکرم . این موارد را مد نظر خواهم داشت . با آرزوی شادی و سلامتی برای شما
فوزیه مرادی: سلام و درود بینهایت به شما که به فکر ما هستیدبینهایت ممنون عالی بودند حتما من درست میکنم (باقالاقاتق) و خواهشم میکنم اگر در برنامه های بعدی امکان دارد غذاهایی رو آموزش بدهید که با گوشت چرخ کرده درست میشود ممنون.بانوی آشپزخانه: سلام برشما. متشکرم. در نظر خواهم داشت. موفق باشید.
مدینه: ببخشید در منطقه ما این نوع باقلا که اسمش رو آوردید نیست میشه باقلای معمولی استفاده کنیم؟بانوی آشپزخانه: بله می توانید فقط باقالی سبز زود له می شود باید کمتر بجوشد.
ندا: سلام من از سیر بدم میایدبانوی آشپزخانه: سلام مزه این غذا به سیر آن است. بدون سیر طعم معمولی است.
فاطمه: سلام.ممنون سایتتون خیلی خوبه.دعاتون میکنمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم همیشه شاد باشید.
مریم: سلام لین باقالایی که گفتیدازکجابایدتهیه کنیم؟بانوی آشپزخانه: سلام
این باقالی مخصوص شمال ایران است. در استانهای مازندران و گیلان کشت می شود.
ام اتبنین: سلام ممنون از شما .لطفا کلوچه های محلی استانهای مختلف را هم بگزارید
خدیجه سادات: سلام واقعا خسته نباشید و احسنت به این حسن سلیقه ومهارت
کاش منم یه روزی مثل شما انقد هنرمند بشم
عزیزم این غذای گیلانی رو که توش لوبیای کشاورزی یا پاچ باقالا ریخته شده مامیتونیم به جاش از همون باقالی خودمون استفاده کنیم؟؟؟
بانوی آشپزخانه: با سلام از لطفتون سپاسگزارم. بله می توانید فقط با باقالی سبز لعاب و طعم متفاوت تری خواهد داشت.
ناهید: سلام وب زیبایی دارین استفاده کردم یه چیز دیگه میشه باقالی هایی که منجمد کردیم تو فریزر استفاده کنیم.بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. بله می توانید اما کمی متفاوت تر با باقالا گیلانی یا پاچ باقالا خواهد بود.
مریم: با سلام .از سایتتون لذت بردم خسته نباشید.من خودم رشتی هستم .می خواستم این توضیح رو اضافه کنم که اگه کسی از بوی تند سیر بدش میاد می تونه از پودر سیر استفاده کنه که طعم خوبی میده ولی بو نداره .و مشکلی در بیرون ایجاد نمی کنه .در ضمن سیر را همین جور که شما نوشتین خورد می کنن نه درسته بندازن.و تخم مرغ هم نهایتا دو تا بیشتر نمیریزن .موفق باشین
الهام: سلام . خیلی غذایش خوشمزه است با من غذای شمالی ها را دوست دارم. ممنونم از راهنمایی شما
nahid: salam. ta hala az en ghaza nakhordam...
الهام: ممنون از توضیحات دقیق و عکس های جالب مرحله به مرحله تندرست باشید برام مفید بودبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
مریم: سلام بانوی هنرمنده خسته نباشید چن سوال دارم ممنون میشم راهنمایم کنید ته دستور پخت ماهی تو یه سایت که بالای سایت نوشته بود آشپزی من در کاناد نوشته بود 4قاشق کورن میل میخواستم بدونم این چه سسی هست و یکی دیگه وقتی تو خورشت میکن قیصی 50 گرم این آلوی و اگر الو هست بگم الو قیصی میخوام آیا میشه گردو رو آسیاب کرد بزارم مدت زیادی توی فریز بمونه در مورد اسفناج هم همینطور با تشکربانوی آشپزخانه: سلام متشکرم قیصی همون برگه زردالو است که خشک میکنن بهش میگن قیصی
سوال دوم:معمولا کیفیتشون کمی تغیر میکنه مخصوصا اسفناج
مریم: سلام به شما بانوی هنرمند ممنون به سوالاتم خیلی زود جواب دادین اما یه سوالم بی جواب موند در مورد کورن میل در رول ماهی استفاده شده 4قاشق من نفهمیدم این چه سسی هست ممنون میشم راهنمایم کنیدبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم کورن میل cornmeal یک نوع آرد ذرت است که کمی زرد رنگ و دانه درشت است
مریم: سلام یه دنیا ممنون خیلی وقت بود دنبال جواب این سوال بودم هیچ کس نمیدونس ممنون بابت پاسخ تون همیشه سر بلند وموفق باشید
محمد اسحاق: باسلام وتشكر از آموزش تانبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد باشید
سیده نیره کاظمی: سلام من چجوری عضو سایتتون بشمبانوی آشپزخانه: سلام بالای ص قسمت ثبت نام در سایت
سهیلا: خسته نباشی ممنون
راضیه: سلام .مامان من باقالی شمالی را از خواروبار فروشی ها تهیه کرد به اسم لوبیا کشاورزی و لوبیا چیتی شمالی.از سایت شما هم ممنونم خیلی خوب آموزش داده
فرناز: سلام و خسته نباشید. این نوع لوبیا رو از کجا تهیه کنم؟ فکر کنم باید برم بازار تجریش!بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم الان اکثر سبزی خرد کنی ها دارند و می فروشند
نرگس: سلام دست شمادردنکنه واقعاعاااااالی بودخسته نباشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی