سه شنبه ۴ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
سالاد لبو و کلم

گروه غذایی: تزیینات - تزئین سبزیجات
سالاد - چتنی - بورانی - انواع سالاد
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - شب یلدا
مدت زمان آماده شدن:سریع
مواد لازم:
کلم پیچ سفید: 1 پیمانه
کلم قرمز: 1 پیمانه
کشمش پلویی: 1/2 پیمانه
گردو: 1/4 پیمانه
هویج: 1 پیمانه
سس مایونز: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
آناناس خرد شده: 1/2 پیمانه

  • سالاد لبو و کلم
ابتدا کلم سفید، کلم قرمز، آناناس و گردو را خرد کنید. سپس هویج رنده شده، کشمش پلویی، سس مایونز و نمک و فلفل  را به آن اضافه کرده وباهم مخلوط کنید. و درون یک ظرف بریزید  سعی کنید آن را کمی گنبدی کنید اما نه زیاد. سپس لبو را با رنده یا با چاقو ورقه ای کرده و از وسط نصف کنید. اولین برش را لوله کنید و در بالای سالاد قراردهید. سپس بقیه نیم دایره را طبق شکل به دور لایه اول بپیچید. سپس لایه های زیری را روی لایه ها بالایی قراردهید و سعی کنید به شکل گلبرگهای کل درآورید.



  


مرحله 1

  • سالاد لبو و کلم
  • سالاد لبو و کلم
  • سالاد لبو و کلم
ابتدا کلم سفید، کلم قرمز، آناناس و گردو را خرد کنید. سپس هویج رنده شده و کشمش پلویی و سس مایونز را باهم مخلوط کنید.


مرحله 2

  • سالاد لبو و کلم
درون یک ظرف بریزید  سعی کنید آن را کمی گنبدی کنید اما نه زیاد. 


مرحله 3

  • سالاد لبو و کلم
سپس لبو را با رنده یا با چاقو ورقه ای کرده و از وسط نصف کنید. اولین برش را لوله کنید و در بالای سالاد قراردهید.


مرحله 4

  • سالاد لبو و کلم
  • سالاد لبو و کلم
سپس بقیه نیم دایره را طبق شکل به دور لایه اول بپیچید. سپس لایه های زیری را روی لایه ها بالایی قراردهید و سعی کنید به شکل گلبرگهای کل درآورید.


مرحله 5

  • سالاد لبو و کلم
  • سالاد لبو و کلم


لیست مقالات مرتبط


سوالات و نظرات

رکسانا: دستت درد نکنه خانوم هنرمند راستی مامان مهدیه با لبو هم میتونیم بورانی لبو درست کنیم لبو رو پخته رنده وبعد با ماست چکیده وموسیر مخلوط کن برای تزیین غذا فوقالعاده زیباست.بانوی آشپزخانه: متشکرم عزیزم شرمنده می کنی. ممنون از دستور خوبتون . شاد و خوشبخت باشید.
marjanpayam: واقعا زیبا بود فکر کنم خیلی خوشمزه هم باشهبانوی آشپزخانه: متشکرم. بله اگر لبو هم دوست داشته باشید.
سوگند: خوشگله ولي ما لبو دوست نداريم چه چيزي ميتونيم به جاش استفاده كنيم؟بانوی آشپزخانه: شاید بتوانید با سیب زمینی ورقه شده درست کنید. البته مواد داخل سالاد را هم مد نظر داشته باشید می توانید کمی تغییر دهید.
پرنیان: سلام میشه روش نگهداری لبو برای بهار و تابستون رو بگید.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. لبو را با آب کم و حرارت ملایم بپزید. پس از اینکه سرد شد در خرد کنید و در فریزر نگهداری کنید. لبو را خام فریز نکنید.
مادر زن آینده: خیلی خیلی خوشگل بود. از این ایده های خیلی عالی بازم برامون بزارین
روشنک: خیلی خوبه
ج.ع: ممنون فقط خواهشا اطلاع
ات کاملتری بدهید
sonia: عالی بود ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید.
خاطره: بابا خیلی جالب و قشنگ بود.فقط خدا کنه منم بتونم همینجوری درستش کنمبانوی آشپزخانه: البته که می توانید کافیست که یکبار امتحان کنید.
azadeh: خیلیییییییی زیبا وهنرمند هستید.
sami: لبو ها چطور به سالاد میچسبند؟اولین برش راکه لوله می کنیم چه طوری حالتش را حفظ میکنه و ول نمیشه؟بانوی آشپزخانه: اگر لبو ها نازک برش خورده باشند به راحتی لوله می شوند. برای راحتی می توانید چند برش لبو را طبق شکل کنار هم قراردهید کمی داخل سالاد فرو ببرید بعد لایه های دور را به آن ها بچسبانید.
مينا: سلام
دستتون درد نكنه. واقعاً كه هنرمنديد. اين سالاد رو سالهاست كه درست مي كنم. ولي تزيينش با لبو به اين شكل واقعاً فوق العاده است. من نيم ساعت بيشتر نيست كه سايتتون رو ديده ام. ولي به نظرم خيلي مفيد و قابل استفاده مي ياد. موفق باشيد.
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز . متشکرم .خوشحالم که مطالب سایت مفید بوده است. شاد و سلامت باشید
samira: سلام ممنون از دستور خوبتون فقط اون آناناس تو مود لازم نبود اصلا سنخيت داره با بقيه چيزاي سالاد؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . آناناس طعم خوبی به سالاد می دهد امتحان کنید. اگر طعم شیرین را زیاد دوست ندارید می توانید مقدار کشمش را کمتر بریزید.
موفق باشید.
مونا: سلام من تازه با سايت خوب ومفيد شما آشنا شدم ممنون مي شوم كه درصورت امكان سالادهاي متنوع تر ي كه نياز به سس نداشته باشند آموزش بدهيد.موفق باشيدبانوی آشپزخانه: با سلام. شما می توانید انواع سالاد را بدون سس یا با روغن زیتون یا آبلیمو یا آبغوره میل کنید. یا مقدار سس را خیلی کمتر بریزید. چون اکثر سالادها با سس ها سرو می شود که شما می توانید نوع سس را انتخاب کنید.
الناز: سلام من عاشق اشپزیم .مرسی از مطالب جالبتونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی