دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


نان و پنیر و مربا

گروه غذایی: ساندویچ - انواع ساندویج
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
نان - انواع نان
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
دستورهای خاص:غذاهای رژیمی
مواد لازم:
خمیر نان تافتون: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: به مقدار لازم
پنیر سفید: به مقدار لازم
مربا: به مقدار لازم

  • نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود. سپس پنیر دلخواه خود را با چنگال بزنید و نرم کنید. در قیف بریزید و روی نان ها شکوفه بزنید با دانه کشمش یا خرده گردو و یا با نقل رنگی تزیین کنید. می توانید بعضی از خمیر ها را طبق شکل قالب بزنید. وسط نان خالی باشد. تا زمانی که بین دولایه نان کره و مارمالاد را قرارمی دهید شکل زیبایی پیدا کند. و یا روی نان ها پنیر شکوفه بزنید و برشهای خیار و گوجه های گیلاسی قراردهید. بنا به سلیقه خود آن را تزیین کنید.




مرحله 1

  • نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید


مرحله 2

  • نان و پنیر و مربا
در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود.


مرحله 3

  • نان و پنیر و مربا
  • نان و پنیر و مربا
سپس پنیر دلخواه خود را با چنگال بزنید و نرم کنید. در قیف بریزید و روی نان ها شکوفه بزنید با دانه کشمش یا خرده گردو و یا با نقل رنگی تزیین کنید.


مرحله 4

  • نان و پنیر و مربا
  • نان و پنیر و مربا
می توانید بعضی از خمیر ها را طبق شکل قالب بزنید. وسط نان خالی باشد. تا زمانی که بین دولایه نان کره و مارمالاد را قرارمی دهید شکل زیبایی پیدا کند. و یا روی نان ها پنیر شکوفه بزنید و برشهای خیار و گوجه های گیلاسی قراردهید. بنا به سلیقه خود آن را تزیین کنید  




سوالات و نظرات

ميشا: مهديه جون خيلي خوشگله واقعا.اينجا تعريف كردن يه حال ديگه ايي داره (چشمك)دستتون درد نكنه.بوووسبانوی آشپزخانه: ممنون خانم هنرمند و دوست داشتنی . موفق و شاد باشی همیشه.
Krupuk: You have more usfuel info than the British had colonies pre-WWII.
Emmanuel: How neat! Is it really this silmpe? You make it look easy.بانوی آشپزخانه: thanks
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی