پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

نان و پنیر و مربا

گروه غذایی: ساندویچ - انواع ساندویج
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
نان - انواع نان
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
دستورهای خاص:غذاهای رژیمی
مواد لازم:
خمیر نان تافتون: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: به مقدار لازم
پنیر سفید: به مقدار لازم
مربا: به مقدار لازم

  • نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود. سپس پنیر دلخواه خود را با چنگال بزنید و نرم کنید. در قیف بریزید و روی نان ها شکوفه بزنید با دانه کشمش یا خرده گردو و یا با نقل رنگی تزیین کنید. می توانید بعضی از خمیر ها را طبق شکل قالب بزنید. وسط نان خالی باشد. تا زمانی که بین دولایه نان کره و مارمالاد را قرارمی دهید شکل زیبایی پیدا کند. و یا روی نان ها پنیر شکوفه بزنید و برشهای خیار و گوجه های گیلاسی قراردهید. بنا به سلیقه خود آن را تزیین کنید.




مرحله 1

  • نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید


مرحله 2

  • نان و پنیر و مربا
در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود.


مرحله 3

  • نان و پنیر و مربا
  • نان و پنیر و مربا
سپس پنیر دلخواه خود را با چنگال بزنید و نرم کنید. در قیف بریزید و روی نان ها شکوفه بزنید با دانه کشمش یا خرده گردو و یا با نقل رنگی تزیین کنید.


مرحله 4

  • نان و پنیر و مربا
  • نان و پنیر و مربا
می توانید بعضی از خمیر ها را طبق شکل قالب بزنید. وسط نان خالی باشد. تا زمانی که بین دولایه نان کره و مارمالاد را قرارمی دهید شکل زیبایی پیدا کند. و یا روی نان ها پنیر شکوفه بزنید و برشهای خیار و گوجه های گیلاسی قراردهید. بنا به سلیقه خود آن را تزیین کنید  




سوالات و نظرات

ميشا: مهديه جون خيلي خوشگله واقعا.اينجا تعريف كردن يه حال ديگه ايي داره (چشمك)دستتون درد نكنه.بوووسبانوی آشپزخانه: ممنون خانم هنرمند و دوست داشتنی . موفق و شاد باشی همیشه.
Krupuk: You have more usfuel info than the British had colonies pre-WWII.
Emmanuel: How neat! Is it really this silmpe? You make it look easy.بانوی آشپزخانه: thanks
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی