 |  |
فرزانه: سلام مهدیه گلی .بهت تبریک می گم گلم .مثه همیشه کارهات بی نظیر . زیباستتتت.برات ارزوی بهترین هارو دارم عقش منننن :)) | بانوی آشپزخانه: سلام فرزانه عزیزم . ممنونم . مثل همیشه منو مورد لطفت قرارمی دهی . منم برایت آرزوی خوشبختی و شادی و آرامش می کنم. امیدوارم به همه آرزوهایت برسی . |
زهرا و مهلا: سلام . خیلی سایتتون عالییییییییییییه. ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام . از لطفتون متشکرم. |
سهیلا: برای اینکه بهتر رنگ حلوا رو ببینیم هراز گاهی میتوان کمی داخل محلول آب و شکر و زعفران بریزیم و هر وقت رنگ مورد نظرمان رو بدست آوردیم آنرا از روی حرارت برداریم . | بانوی آشپزخانه: متشکرم از راهنمایی خوب شما . شاد باشید. |
مریم: سلام عزیزم شما چه مقدار روغن مایع به کیک اضافه میکنید؟آخه تودستورتون یه گوشه بهش اشاره کردید. | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . مقدار روغن مایع 3/4 پیمانه می باشد. |
مهسا شیخ پور: سایتتون واقعا عالیه ومطالب مفیدی برای خانوما داره که همسر و بچشونو خوشحال کنن | بانوی آشپزخانه: متشکرم از لطفتون . امیدوارم که همواره خوشبخت و سلامت در کنار خانواده عزیزتون روزگارتون به خوشی سپری شود. |
najla: mer30 kheili ali bood | بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید. |
راضیه: از بین همه ی دستور های کیک شیفون که سرچ کردم& دستور شما کاملتر بود و استفاده کردم. ممنون. | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید. |
kimia: مرسی بابت دستور کیک شیفون
1 پنس چقده؟ | بانوی آشپزخانه: متشکرم. هر پنس: مقداری از مواد که هر بار با دو انگشت شصت و اشاره برداشته می شود گفته می شود. |
فاطمه: سلام ، ببخشید یه سوال هر پیمونه یعنی چقد ؟؟؟
پیمونه رو خودمون انتخاب میکنیم یا تو لوازم شیرینی پزی هست ؟؟
با تچکر :-) | بانوی آشپزخانه: سلام
از لوازم قنادی فروشی ها یا لوازم خانگی فروشی ها این پیمانه ها را می توانید پیدا کنید. و جهت اطلاع بیشتر می توانید به مقاله مقیاس اندازه گیری مواد در سایت مراجعه کنید. |
الي: سلام خانومي به نظرت بدون ترازو چطور ميتونم 100 گرم رو تعيين كنم؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام . هر پیمانه که گنجایش 250 میلی لیتر را داشته باشد 150 گرم آرد یک پیمانه می باشد که 100 گرم یک دوم پیمانه می شود. |
الناز: من ديروز كيك شيفون كاكائويي پختم كه چهار تا سفيده تخم مرغ داشت تو دستورش گفته بود قالب ميان تهي 23 سانتيمتري من يه قالب ميان تهي دارم كفش 18 سنته بالاش 26 سانته تو اين قالب پختم خيلي پف كرد و هم به قالب چسبيد به نظرتون چرا؟قالب رو هم خوب چرب كرده بودم | بانوی آشپزخانه: کف قالب لازم نیست خیلی چرب شود بهتر است که کاغذ پوستی یا روغنی کف آن قرار دهید و تا یکسانت از کف قالب آن را کمی چرب کنید و حجم مواد داخل قالب دو سوم از قالب را پر کند. |
یوتا: سلام دستورش چقد شبیه اسفنجی،چ فرقی داره با اسفنجی همونه که؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
کیک اسفنجی اصلا روغن نداره اما شیفون یک مقدار کم روغن داره |
فرشته: با سپاس از زحمات شما سایت بسیار عالی و اموزنده ای دارید خیلی برای من مفید است | |
مژگان: سلام برای ۲۵ نفر باید چند تخم مرغی درست کنم؟ اندازه قالب باید چقدر باشه؟ ممنونم | بانوی آشپزخانه: هر تخم مرغ برای 2 تا 4 نفر بسته به مواد میانی کیک و کرم آن در نظر گرفته می شود قالب به قطر 28 تا 30 سانت مناسب است بهتر است |
محدثه: باسلام کرم تارتار لازمه حتمأ باید استفاده بشه؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
کرم تارتار حتما لازم نیست اما جهت پف و فرم سفیده استفاده شود نتیجه بهتری خواهد داشت. |
خاطره: باسلام.خیلی خوب بود ممنون ازشما درمورد سوال محدثه خانوم بگم که:میتونید به جای کرم تارتاربه همان میزان آبلیمو استفاده کنید. | |
فریده: خانم جان. من همیشه کیک شیفون از رو دستور شما درست میکنم واقعا بینظیره خدا خیرت بده خواهر | |
بهار: سلام.ممنون از سایت خوبتون میخواستم ببینم با قالب 25 بخواییم کیک با روکش خامه بزنیم حدوا چند کیلو درمیاد؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشكرم حدود يك كيلو نيم بازم اگر تزينات خامه اي تون زياد تره بيشتر بگيريد |
نسرين: سلام و خسته نباشيد. يه سوال داشتم. اينكه كيك بعد از پخت كامل بايد بلافاصله از فر در بياد يا بايد صبر كنيم يك كم بمونه بعد درش بياريم؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم بستگی دارد به کیک اگر می بینید بوی سوختگی به مشام می رسد باید سریع از فر خارج کنید . اگر نه در زمان پخت مناسب قراردارد بعد از تایم پخت فر را خاموش کنید بعد از چند دقیقه کیک را خارج کنید |
مهراسا: سلام ببخشید خانم برای کیک شیفون حرارت پایین روشن باشه یا از هر دو طرف بالا و پایین باید حرارت ببینه ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام برای پخت کیک و شیرینی در فر گاز یک ربع قبل فر را 180 درجه سانتی گراد گرم می کنید و حرارت پایین فقط روشن باشد |
پروین بانو: کیک من تا تو فر هس خوب پف میکنه ولی بعد که در میارم پفش کامل میخوابه | بانوی آشپزخانه: نکات مهم و مفید در پخت کیک را در سایت مطالعه کنید |
فاطمه: سلام خسته نباشی همه چی کامل بود...ولی برا خامه .من ازین خامه قنادیا گرقتم باز لازمه وقتی از فریز درش کیارم با هم زن بزنمش؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بله خامه قنادی فریز شده لازم هر بار به اندازه مورد نظر خارج کنید کمی صبر کنید تا یخش باز شود مثل بستنی سنتی که سفت و کشدار هست بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد |
Faranak: سلام.دستور کیک تان عالی بود.امروز درست کردم و یک کیک پفکی و خوبی درست کردم | |
سحر: کیک شیفون احتیاجی نداره درست کنیم روزبعدش خامه کشی کنیم؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام مشکلی نداره شما میتونید حی یک هفته یا چند روز زودتر کیکرا بپزید فقط کاملا سلفون بپیچید خشک نشود |