یکشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دم کردن پاستا به روش سنتی

گروه غذایی: پاستا - انواع پاستا
مدت زمان آماده شدن:سریع
default.aspx?mode=articlegallery:
مواد لازم:
پاستا: 500 گرم
مواد گوشتی دلخواه: 300 گرم
سیب زمینی: 1 عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
کاری: به مقدار لازم

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
مواد گوشتی دلخواه را آماده کنید . چند قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده خوب سرخ کنید. سپس قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد بگذارید. آب که به جوش آمد . زردچوبه، نمک و روغن به آن اضافه کنید. پاستا را داخل قابلمه بریزید . نیازی به خرد کردن نیست کمی که در آب جوش قرار بگیرد کامل در آب فرو خواهد رفت. نرم که شد، آبکش کنید و با آب سرد خوب بشویید تا نشاسته آن خارج شود. سپس قابلمه را بشویید کف آن روغن بریزید. روغن که داغ شد سیب زمینی ها را کف ظرف کنار هم قراردهید. اگر می خواهید ته دیگ تردی داشته باشید می توانید دو طرف آن را کمی سرخ کنید . و یا روغن بیشتری بریزید.سپس پاستا و مواد گوشتی را یک درمیان روی آن بریزید . اگر به مواد گوشتی تان آبی اضافه نکرده اید چند قاشق آب دور پاستا بریزید. در آن را بگذارید تا بخار درون قابلمه جمع شود. حدود 15 تا 30 دقیقه پاستا آماده خواهد شد.


نکته
مراقب باشید که پاستا ها زیاد در آب نجوشند در غیر اینصورت تکه تکه و له خواهند شد و موقع دم انداختن به هم می چسبند. زمانی پاستا را آبکش می کنیم که مغز آن هنوز کمی سفت است و کمی نرم شده است.


نکته
به مواد گوشتی مقدار کمی آب اضافه کنید. چون با اضافه کردن آب زیاد مزه گوشت و ادویه ها از بین می رود.


نکته
پس از پیچیدن بخار در قابلمه، حرارت را کم کنید. و برای اینکه ته دیگ کمی برشته تر شود 5 دقیقه پیش از کشیدن پاستا در دیس زیر حرارت را زیاد کنید.


نکته
برای تزیین مقداری پودر پسته و کمی کنجد بود داده استفاده شده.





مرحله 1

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
  • دم کردن پاستا به روش سنتی
مواد گوشتی دلخواه را آماده کنید . چند قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده خوب سرخ کنید.


مرحله 2

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
سپس قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد بگذارید. آب که به جوش آمد . زردچوبه، نمک و روغن به آن اضافه کنید.


مرحله 3

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
پاستا را داخل قابلمه بریزید نیازی به خرد کردن نیست کمی که در آب جوش قرار بگیرد کامل در آب فرو خواهد رفت.


مرحله 4

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
نرم که شد، آبکش کنید.


مرحله 5

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
و با آب سرد خوب بشویید تا نشاسته آن خارج شود.


مرحله 6

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
سپس قابلمه را بشویید کف آن روغن بریزید. روغن که داغ شد سیب زمینی ها را کف ظرف کنار هم قراردهید. اگر می خواهید ته دیگ تردی داشته باشید می توانید دو طرف آن را کمی سرخ کنید و یا روغن بیشتری بریزید.


مرحله 7

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
  • دم کردن پاستا به روش سنتی
سپس پاستا و مواد گوشتی را یک درمیان روی آن بریزید . اگر به مواد گوشتی تان آبی اضافه نکرده اید چند قاشق آب دور پاستا بریزید. در آن را بگذارید روی حرارت متوسط قرارداده تا بخار درون قابلمه جمع شود. حدود 15 تا 30 دقیقه پاستا آماده خواهد شد.


مرحله 8

  • دم کردن پاستا به روش سنتی
  • دم کردن پاستا به روش سنتی





سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی