چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خورش چغاله بادام

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
خورش ها - خورش سبز
مناسبت های خاص - نوروز
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
چغاله بادام: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
نعنا: 150 گرم
جعفری: 350 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: 400 گرم

  • خورش چغاله بادام
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید. چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیافتد. 






    نکته
    مدت زمان آماده شدن این خورش بین 4 تا 5 ساعت است تا خورش خوب جا بیافتد. لطفا آب خورش را باندازه بریزید تا مجبور نباشید وسط پخت دوباره آب به آن اضافه کنید.

    نکته
    نمک را دیر به خورش اضافه کنید تا گوشت و چغاله ها خوب پخته و نرم شوند.

    نکته
    در صورت تمایل می توانید نصف استکان آبغوره به خورش اضافه کنید.





    مرحله 1

    • خورش چغاله بادام
    گوشت را تفت دهید.


    مرحله 2

    • خورش چغاله بادام
    سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید.


    مرحله 3

    • خورش چغاله بادام
    پس از سرخ شدن ادویه آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد.


    مرحله 4

    • خورش چغاله بادام
    سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.


    مرحله 5

    • خورش چغاله بادام
    چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید.


    مرحله 6

    • خورش چغاله بادام
    سبزی را به گوشت اضافه کنید.


    مرحله 7

    • خورش چغاله بادام
    • خورش چغاله بادام
    این خورش را با برنج میل کنید.




    سوالات و نظرات

    Arezoo Momeni: سلام. وقت بخیر. لطفا طرز تهیه خورشت گوجه سبز را هم آموزش بدهید. ممنون بابت آموزش غذاهای خوشمزه.

    شاد باشید.
    بانوی آشپزخانه: سلام وقت شما هم بخیر و خوشی
    متشکرم. در فرصت مناسب گذاشته خواهد شد.
    رکسانا: سلام مامان مهدیه عزیز مگه خورشت گوجه سبز مثله این نیست ؟بعد میتونیم مهدیه جان از مرغ بجای گوشت استفاده کنیم ممنون از دستور خوبتون .با ارزوی بهترینها برای بانوی اشپزخونهبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
    بله . دستور خورش گوجه سبز به همین شکل آماده می شود به جای چغاله ها گوجه سبز می ریزیم.می توانید از مرغ هم استفاده کنید.

    موفق و سلامت باشید
    مامان معین: سلام بر بانوی آشپزخانه
    من این غذا را طبق دستور شما درست کردم عالی شد
    منتظر دستورهای غذایی بعدی هستیم
    بانوی آشپزخانه: سلام
    نوش جان
    موفق باشید
    مریم: سلام مامان با سلیقه میبینم که هر روز یه غذای جدید درست می کنی آخه نمیگی من دلم می خواد؟باید یک رستوران خوب راه بندازی تا هر کسی می خواد سفارش بده.عاشقتمممممممممممممممممممبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
    خوش و سلامت باشی .
    ارش شمه هی: به به چه عالی
    سمیه: ممنون ارباب خورشتهای خوشمزه
    معصومه: سلام من یه خوراک میخواممممم یه خوراک منفاوتتتتتت دستم به دامنتوننننننن😭😭😭😭😭😭😭بانوی آشپزخانه: سلام می توانید در سایت آشپزخانه انواع خوراک متفاوت را پیدا کنید.
    سارا: اگردراین خورشت سبزی نریزیم اشکال دارد؟بانوی آشپزخانه: سلام
    مشکلی نیست در خیلی جاها بدون سبزی هم آماده می کنند کمی مزه آن متفاوت میشود.
    شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
    نام شما:  *
    پست الکترونیک:
    وب سایت یا وبلاگ:
    متن:  *
     
      تبلیغات

    جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
    بگیرید .
    گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
    کانال cookery_ir@


     


    گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
    ورود اعضاء
    RSS version 2 Standard Structure