یکشنبه ۵ خرداد ماه ۱۳۹۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
چیز کیک شکلاتی سرد

گروه غذایی: کیکها - کیک شکلاتی
کیکها - کیک با تزئین پودر قند
کیکها - کیک بدون فر
دسر - انواع دسر
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز - یخچال
دستور:فرنگی
مواد لازم:
بیسکویت سبوس دار: 200 گرم
کره نرم: 125 گرم
ورق ژلاتین: 3 عدد
خامه: 200 میلی لیتر
شکلات تلخ: 130 گرم
پنیر خامه ای: 220 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر: نصف پیمانه

  • چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.


نکته
بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.

نکته
پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

نکته
شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.

نکته
از قالب کمربندی سایز 25 سانتی متر استفاده کنید.

نکته
می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید در این صورت خامه را در آخر به مواد اضافه کنید. اول پنیر و شکر- شکلات ذوب شده سپس ژلاتین ذوب شده و در آخر خامه فرم گرفته را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. زمان مخلوط کردن مواد، خامه و پنیر نباید سرد باشند زیرا موقع اضافه کردن ژلاتین در اثر سرما سریع بسته می شود. ژلاتین با تمام خامه مخلوط نمی شود.

نکته
میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید.


نکته
برای خارج کردن کیک ابتدا با نوک انگشت یا یک چاقو لبه چیز کیک را از قالب جدا کرده سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده و به آرامی از کیک جدا کنید. سپس یک کاردک یا کفگیر زیر چیز کیک قرادهید پلاستیک و یا سلفون را کم کم از کیک جدا کرده و کیک را با کمک دست بلند کرده با دو دست به سرعت در ظرف مورد نظر قرار دهید. و یا اینکه دیس گردی را روی قالب قرار دهید و به آرامی قالب را برگردانید پلاستیک را جدا کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قراردهید . مراقب باشید به آرامی این کار انجام بگیرد تا لایه بیسکویتی شکسته نشود.





مرحله 1

  • چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود.


مرحله 2

  • چیز کیک شکلاتی سرد
  • چیز کیک شکلاتی سرد
بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده به صورت پودر درآورده.کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و یا با سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید.


مرحله 3

  • چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید.


مرحله 4

  • چیز کیک شکلاتی سرد
خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید.


مرحله 5

  • چیز کیک شکلاتی سرد
شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید.


مرحله 6

  • چیز کیک شکلاتی سرد
  • چیز کیک شکلاتی سرد
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود.سپس روی بیسکویت بریزید.به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.


مرحله 7

  • چیز کیک شکلاتی سرد
  • چیز کیک شکلاتی سرد
  • چیز کیک شکلاتی سرد
  • چیز کیک شکلاتی سرد
سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.





سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطخ با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 

هر گونه استفاده از مطالب و تصاویر سایت بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد


لذت آشپزی با شما
   
  
  
  

     


  

          
مقیاس اندازه گیری       کاربرد ژلاتین 
 


     
به سایت آشپزخانه خوش آمدید


      


    

 
 

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی