
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
چیز کیک شکلاتی سرد
گروه غذایی: | کیکها - کیک شکلاتی کیکها - کیک با تزئین پودر قند کیکها - کیک بدون فر دسر - انواع دسر کیکها - انواع کیک
| مدت زمان آماده شدن: | معمولی | ابزارهای مورد نیاز: | قالب - گاز - یخچال | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: بیسکویت سبوس دار: 200 گرم کره نرم: 125 گرم ورق ژلاتین: 3 عدد خامه: 200 میلی لیتر شکلات تلخ: 130 گرم پنیر خامه ای: 220 گرم پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری پودر شکر: نصف پیمانه
|
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.
 | نکته |
بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.
 | نکته |
پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.
 | نکته |
شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.
 | نکته |
از قالب کمربندی سایز 25 سانتی متر استفاده کنید.
 | نکته |
می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید در این صورت خامه را در آخر به مواد اضافه کنید. اول پنیر و شکر- شکلات ذوب شده سپس ژلاتین ذوب شده و در آخر خامه فرم گرفته را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. زمان مخلوط کردن مواد، خامه و پنیر نباید سرد باشند زیرا موقع اضافه کردن ژلاتین در اثر سرما سریع بسته می شود. ژلاتین با تمام خامه مخلوط نمی شود.
 | نکته |
میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید.
 | نکته |
برای خارج کردن کیک ابتدا با نوک انگشت یا یک چاقو لبه چیز کیک را از قالب جدا کرده سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده و به آرامی از کیک جدا کنید. سپس یک کاردک یا کفگیر زیر چیز کیک قرادهید پلاستیک و یا سلفون را کم کم از کیک جدا کرده و کیک را با کمک دست بلند کرده با دو دست به سرعت در ظرف مورد نظر قرار دهید. و یا اینکه دیس گردی را روی قالب قرار دهید و به آرامی قالب را برگردانید پلاستیک را جدا کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قراردهید . مراقب باشید به آرامی این کار انجام بگیرد تا لایه بیسکویتی شکسته نشود.
مرحله 1 پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود.
مرحله 2 بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده به صورت پودر درآورده.کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و یا با سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید.
مرحله 3 پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید.
مرحله 4 خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید.
مرحله 5 شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید.
مرحله 6 ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود.سپس روی بیسکویت بریزید.به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.
مرحله 7 سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.
سوالات و نظرات
 |  | مرجان: یه پیشنهاد دارم می تونی به جای اینکه خامه و شکلات رو با هم قاطی کنی از دسرشکلاتیه fit&fun استفاده کنی
احتیاجی هم به گرم کردن نداره
پودرش رو با دو لیوان شیر سرد میکس می کنی در عرض 2 دقیقه آماده می شه :* | بانوی آشپزخانه: متشکرم از پیامتون
بله می توانید بهتر است که چند ورق ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و کم کم به کرم شکلاتی اضافه کنید تا پس سفت شدن به راحتی برش بخورد. اما مزه آن تفاوت دارد با خامه و شکلات.شاد باشید | نجمه: با سلام ،میشه به جای پنیر خامه از چیز دیگه ایی به عنوان جانشین استفاده کرد؟ گاهی وقت پنیر خامه به راحتی در دسترس نیست. | بانوی آشپزخانه: با سلام. در این دستور به جای پنیر ماسکارپونه از پنیر خامه ای استفاده شده است کلا نیاز به پنیر چرب و بی نمک است. | مینا: مرحله اول مواد چقدر باید در یخچال بمونه | بانوی آشپزخانه: آنقدر که بیسکویت سفت شود حدود نیم ساعت الی یکساعت کافیست. | پونه: ميشه روش بن ماري رو توضح بديد | بانوی آشپزخانه: بن ماری = حرارت غیر مستقیم بعنوان مثال درون یک ظرف مقداری آب جوش می ریزیم و در ظرف دیگر که کمی بزرگتر از ظرف قبلی است تکه های شکلات و ظرف محتوی شکلات را روی ظرف آب جوش قرار میدهیم به این طریق شکلات به آرامی ذوب خواهد شد. | سیجانی: عالی! | بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید | مهناز: با عرض سلام.کلا از چه پنیری بهتره استفاده بشه برای چیز کیک.مرسی | بانوی آشپزخانه: با سلام پنیر خامه ای بدون نمک یا ماسکارپونه | سحر: سلام ممنون از دستور فقط كف قالب را چرب كنيم؟نياز نيست بدنه چرب كنيم؟؟؟به نظر شما سلفون بهتره يا چرب كردن قالب؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم . چرب کردن بهتر از استفاده از سلفون است چون دیواره تمیز و صاف خواهد بود. البته اگر دیواره قالب را هم چرب کنید بهتر است. | زهرا: عیر از ژل الوورا میتونیم از ژل دیگه استفاده کنیم | بانوی آشپزخانه: پودر ژلاتین باید استفاده کنید نه آلوورا |
|
|