چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شوید پلو با میگو

گروه غذایی: چلو - پلو ها - انواع پلو و چلو
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
ماهی - انواع میگو
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
میگو: 500 گرم
پیاز داغ: 2 پیمانه
برنج: 5 پیمانه
شوید (شبد): به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم

  • شوید پلو با میگو
پوست و سر میگو را جدا کنید. درون میگو نزدیک به سطح یک یا دو نوار تیره رنگ وجود دارد. با نوک چاقو برشی روی میگو ایجاد کنید سپس با نوک چاقو آن نوار تیره را کاملا خارج کنید. میگوها را درون سبدی ریخته و روی آن آب بگیرید. قبل از سرخ کردن با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید. سپس در روغن تفت دهید. و با پیاز داغ مخلوط کنید و کنار بگذارید. برنج را آبکش کرده و شوید خشک یا تازه و میگو و پیاز داغ را لابه لای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بیافتد.







نکته
هرچه پیاز داغ آن بیشتر باشد طعم بهتری پیدا خواهد کرد. استفاده از پیاز داغ زیاد برای صرفه جویی در میزان میگو است.
نکته
زمان اضافه کردن پیاز داغ به میگوها، دوباره کمی ادویه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ادویه با پیاز داغ مخلوط شود.



مرحله 1

  • شوید پلو با میگو
پوست و سر میگو را جدا کنید.درون میگو نزدیک به سطح یک یا دو نوار تیره رنگ وجود دارد. با نوک چاقو برشی روی میگو ایجاد کنید سپس با نوک چاقو آن نوار تیره را کاملا خارج کنید.میگوها را درون سبدی ریخته و روی آن آب بگیرید.

مرحله 2

  • شوید پلو با میگو
قبل از سرخ کردن با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید.

مرحله 3

  • شوید پلو با میگو
سپس در روغن تفت دهید.

مرحله 4

  • شوید پلو با میگو
و با پیاز داغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

  • شوید پلو با میگو
برنج را آبکش کرده و شوید خشک یا تازه و میگو و پیاز داغ را لابه لای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بیافتد.

مرحله 6

  • شوید پلو با میگو





سوالات و نظرات

فاطمه: خواهشن بیشتر غذاهای با میگو سرو میشن رایادبدید
سنا: سلام خسته نباشید متشکر از سایت خوبتون مخواستم بپرسم ببینم چرا میگو های شما بعد از پخت درشته ولی من که پختم انگار جمع شدن متشکرمبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. احتمالا زیاد سرخ شدن گوشت میگو خیلی لطیف است.
مژگان: با سلام و ممنون از سایت خوبتون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure