جمعه ۲ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - یخچال
دستور:فرنگی
مواد لازم:
آب: یک و نیم لیوان
ژله: 1 بسته

  • ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
ابتدا کف قالب را کمی خیس می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا سرد شود. معمولا اگر می خواهید ژله زودتر و بهتر فرم بگیرد خوبه به جای 2 لیوان آب از یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله استفاده کنید، ژله را در آب جوش خوب هم بزنید تا زلال و شفاف شود. سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه می کنید. حداقل 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب فرم بگیرد.

نحوه خارج کردن ژله از قالب: پشت قالب را در آب ولرم برای چند ثانیه نگه دارید و با نوک انگشت رویه ژله را از دور قالب جدا کنید. قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود. این کار را چند بار تکرار می کنیم. ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن درجایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.



مرحله 1

  • ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
ابتدا کف قالب را کمی خیس می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا سرد شود. معمولا اگر می خواهید ژله زودتر و بهتر فرم بگیرد خوبه به جای 2 لیوان آب از یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله استفاده کنید، ژله را در آب جوش خوب هم بزنید تا زلال و شفاف شود. سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه می کنید. حداقل 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب فرم بگیرد.

مرحله 2

  • ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
ژله از قالب: پشت قالب را در آب ولرم برای چند ثانیه نگه دارید و با نوک انگشت رویه ژله را از دور قالب جدا کنید. قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود. این کار را چند بار تکرار می کنیم.

مرحله 3

  • ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن درجایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

مرحله 4

  • ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
  • ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب


سوالات و نظرات

رکسانا: واقعا زیباست پاستیلاش انگار کرمن که دارن روش را میرنبانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم.
پرنیا: نحوه آموزش شما با شرح تمام جزییات و همچنین عکس واقعا عالیه و خیلی به افرادمبتدی کمک میکند و این چیزی است که اکثر سایت های آشپزی و همچنین مولفان کتاب های آشپزی رعایت نمی کنند این کار عالی شما واقعا جای تشکر و تقدیر دارد و مطمئنا سایت شما در آینده یکی از بهترین و پر بیننده ترین سایت ها ی آشپزی میشه با آرزوی موفقیت.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز و بزرگوار
از نظرتون بسیار متشکرم.
نفیسه: با تشکر از توضیحی که داده اید زیرا دقیق وآموزنده بودبانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. متشکرم. خوشحالم که مطالب مفید واقع شده است.
سعیده: باسلام وخسته نباشید.لطفا آموزش دسر مخلوط میوه ها را هم داشته باشید متشکرم.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. به روی چشم.

سعیده جون در مورد ثبت نام دوباره وارد شوید . اگر نتوانستید نام کاربری تان را بنویسید تا مشکل رفع شود. موفق و سربلند باشید.
سعيده: سلام مهديه جون دوباره براي ثبت نام وارد شودم اما باز به مشكل برخوردم نام كابري «سعيده» است .باتشكربانوی آشپزخانه: سلام سعیده جان. متاسفانه نام کاربری سعیده ثبت نشده است . دوباره ثبت نام کنید.
موفق باشید
yildez: سلام واقعا ازتون تشکر میکنم مقالاتتون همشون محشرن.من دیروز خیلی اتفاقی با سایتتون آشنا شدم ولی الان یکی از طرفداراتتونمبانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم. خوشحالم که مطالب مفید واقع شده اند. موفق و شاد باشید.
افسانه: با سلام و تشکر می خواستم بدونم جدا کردن از قالب مخصوص قالب فلزیه یا هر نوع قالب دیگه مثل پلاستیک هم به همین روش جدا میشه؟بانوی آشپزخانه: سلام و تشکر از شما . بله به شرطی که کف قالب چرب شده باشد و ژله را کمی غلیظ تر درست کنید و زمان بیشتری در یخچال بماند. موفق باشید.
ma....: salam
man harno zhele e baladam dorost konam faghat moghe dar avordan az ghaleb kharab mishan loftan baram email bezanid
mamnun misham
ba ta shakor
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . همانطور که در مقاله نوشته ام چند نکته را باید در نظر بگیرید
1- کف قالب را کمی چرب کنید.
2- ژله را کمی غلیظ تر از قبل درست کنید.
3- زمان بیشتری در یخچال بگذارید.
4- قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.
5- یک یا چند تکان به ظرف ژله بدهید تا از قالب جدا شود.
6- با عجله و شتاب این کار را انجام ندهید. کمی حوصله بخرج دهید.

موفق باشید
sara: روش تهيه از پودر پودينك هم به همين صورت هست يا نه؟ممنون ميشم جواب بديدبانوی آشپزخانه: در مورد پودینگ های آماده لازم است 3 ورق ژلاتین را خیس کرده اب اضافی را بگیرید و در پودینگی که آماده کرده اید و هنوز داغ است اضافه کنید تا کاملا حل شود. تا بتوانید به صورت قالبی از قالب خارج کنید.
رحيمه: سلام خواستم از شيوه آموزش دادن شما تشكر كنم عالي بودبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . خوشحالم که مفید واقع شده است.
حميده: سلام و خسته نباشيد. ممنون از آموزش هاي خوبتون. ميخواستم بدونم اون رگه هاي سفيد كه تو بعضي از ژله ها لابه لاي رنگ هاي تيره استفاده ميشه چيه؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم.
از ترکیب خامه یا شیر یا بستنی با پودر ژله آماده که در کمی آب جوش حل شده است.
هما: سلام آموزشتون خيلي عاليه.طرز تهيه ي كوفته تبريزي راهم آموزش دهيد با تشكر.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم.در برنامه قرارداده شد. موفق باشید.
سحر: سلام ممنون و خسته نباشید .
از قالب فلزی نچسب پخت کیک هم میشه استفاده کرد؟
و اگر بله به همین روش؟
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم .
بله می توانید بهتر است که ژله را کمی غلیظ تر درست کنید و هنگام خارج کردن ژله عجله نکنید کمی حوصله به خرج دهید به راحتی جدا خواهد شد. موفق باشید.
زهره: عالي بود
فریده: سلام ممنون از آموزش فوق العاده تون. فردا مهمون داریم میخواستم ژله رنگین کمان درست کنم ولی همش نگران بودم که از قالب در نیاد اما حالا با توضیحات فوق العاده شما دیگه نگران نیستم. فردا که درست کردم بهتون نتیجه رو میگم. ممنون
فریده: سلام ممنون از آموزش فوق العاده تون امروز که ژله از قالب در اومد کلی خوشحال شدم همه هم کلی تعریف کردن. بازم ممنون فکر نمیکردم از پسش بربیام ولی با کمی دقت خیلی کار راحتیه.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. خوشحالم که مطالب مفید واقع شده است. موفق و سلامت باشید.
ashpaz koochooloo: سلام به شما مهدیه عزیز که انقد با سلیقه کاراتون رو تو سایت قرار دادید.من عاشق دسر درست کردن هستم و هر روز توی اینترنت دنبال دسرای جدید هستم.تازه با شما اشنا شدم و خیلی خوشحالم از این اشنایی امکانش هست من بتونم دستوراتونو توی ایمیلم داشته باسم؟خیلی ازتون ممنونم.بانوی آشپزخانه: سلام به شما دوست عزیز. متشکرم از حسن نظر و لطف شما. متاسفانه فعلا این کار امکان ندارد . لطفا مطالب را در سایت مطالعه نمایید. متشکرم
الهام: سلام من الان ژلمو درست کردم گذاشتم تو یخچال اما قبلش اونو توی فریزر نذاشتم که قالبم قبلش یخ بزنه،یعنی دیگه از قالب در نمیاد؟بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. اینکه در فریزر بزاریم خیلی مهم نیست اگر ژله خیلی شل نباشد و کاملا سفت شده باشد به مشکلی بر نخواهید خورد. بهتر است برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید
مهسا: باسلام
در ظروف شیشه ای خارج کردن ژله از ظرف هم به همین طریق انجام می شود؟
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز
بله . فقط یادتون باشد که ژله را با آب کمتری درست کنید. و اجازه دهید خوب فرم بگیرد.
مریم: سلام ممنون از اطلاعاتتون.من همیشه این مشکل رو با ژله داشتم که چجوری از قالب درست جداش کنم.روشتون رو امتحان میکنم ببینم میشه.بازم ممنونبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . خوشحالم که مفید واقع شده است. شاد باشید.
شیما: سلام.ممنون از آموزش خوبتون. ممنون می شوم اگر روش تهیه پودینگ قالبی از پودر آماده پودینگ را هم با همین جزییات آموزش دهید.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . در بخش انواع دسر می توانید نحوه تهیه این پودینگ را مطالعه کنید. موفق باشید.
غنچه: باسلام. من همین الان داشتم دنبال روش خارج کردن دسر از قالب میگشتم که با سایتتون اشنا شدم.انشالا از این به بعد بیشتر با کاراتون اشنا میشم.متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . از لطفتون سپاسگزارم. موفق و سلامت باشید.
فرشته: سلام من سئوال دارم اماهیچ جا جوابم راپیدانکردم خواستم بپرسم این ظرف سیلیکون که حالت ارتجاعی داره به چه نحو حرارت ببینه طوری نمیشه یاقلق داره لطفاراهنمایی کنید ممنونم.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. جنس سیلکون مقاوم هست به گرما و سرمای زیاد. برای همین زمانی که در فر قرارمی دهیم مشکلی پیش نمی آید .مثل ظروف پیرکس که از جنس شیشه است در گرمای زیاد نمی شکند . سیلیکون هم یک نوع مقاوم از پلاستیک است که در حرارت زیاد تغییر فرم مثل پلاستیک پیدا نمی کند.
فرشته: ممنونم.
گلنار: ممنون
الهه: سلام بر مهدیه عزیز
من ژله رو به همین روش از غالب خارج می کنم ولی وقتی در می یاد مقداری از ژله که در اثر حرارت آب گرم باز شده در ظرف ریخته میشه که در ژله های بازار این دیده نمی شه در بازار چه کار می کنن
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز
ژله های آماده بیرون از مقدار ژلاتین بیشتری استفاده می کنند. برای همین مزه خوبی ندارند . اگر مقدار آب را کمتر از دفعه های قبل بریزید و حداقل 6 ساعت بزارید تا سفت شود . مشکلی پیدا نمی کنید به محض اینکه چند لجظه زیر آب ولرم یا حتی گرم قراردهید سریع از قالب خارج می شود.
مهدوی: سلام. من هرکاری میکنم نهایتا نمیشه ژله رو از قالب خارج کرد! :(بانوی آشپزخانه: همانطور که در متن نوشته ام ژله را غلیظ تر از دفعه قبل درست کنید و زمان بیشتری در یخچال قراردهید مقدار مناسب ژلاتین سبب سفت شدن و قالبی شدن ژله خواهد شد.
بهار: عالی توضیح دادین ، مرسی از تصویر که گذاشتینبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
شيوا: سلام مرسي از مطالب و همينطور توضيحاتتون. موفق باشيدبانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم شاد باشید
ایلیا: عااااااااااااااالی بود مامان من کلی ذوق کردمیخواست برام ژله درست کنهبانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم . خوشحالم که باعث خوشحالی شما و مادر مهربانتون شدم . موفق باشید.
mahsa: واقعا ممنون من همیشه با خارج کردن ژله مشکل داشتم اما با کمک شما الان خیلی خوب میتونم این کارو بکنمبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید.
مگنولیا: با سلام ، متشکر از توضیحاتتون من تا حالا برای هر چند مهمان سفارش میدادم و کلی هزینه میکنم ولی امروز با این راهنمایی خوب خودم درست میکنم امیدوارم از ÷سش بربیام با تشکر. خانومیبانوی آشپزخانه: سلام
خوشحالم که مطالب سایت برای شما مفید واقع شده است. موفق باشید
مریم: سلام من همین کارو انجام دادم چند ساعتی داخل یخچال ولی نگرفته شول مثل اب من چه کارش کنم راهنمایم کنید خواهشنبانوی آشپزخانه: سلام . مقدار آب زیاد بوده است اینبار آب آن را کمتر بریزید. با 1 و 1/3 لیوان آماده کنید و زمان بیشتری در یخچال قراردهید.موفق باشید
مینو: نمی دونم منم که همین کارو کردم پس چرا مال من برنگشت؟بانوی آشپزخانه: اگر تمام نکات را رعایت کنید مشکلی پیش نمی آید .
مهسا7: سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون...ببخشید درجه یخچال چند باشه؟اخه من چه کم میکنم چه زیاد سفت نمیشه...شله:(اب هم کمتر استفاده میکنم 1.5 لیوانبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. شاید لیوانی که استفاده می کنید حجم بیشتری دارد. اینبار با یک لیوان درست کنید. و حداقل 5 ساعت در یخچال قراردهید. هر چه بیشتر بماند. راحت تر از قالب خارج می شود.
فرزانه: مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم. شاد باشید
سارا: با سلام و احترام
من ژله تزریقی درست می کنم ولی متاسفانه اطراف ژله به راحتی جدا می شود اما تمامی دستورهای شما را بکار بستم ولی مسط آن که گلدار است به خوبی جدا نمی شود.لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید.سپاسگزارم
بانوی آشپزخانه: با سلام
بهتر است قالب را چرب کنید و ژله را غلیظ تر درست کنید گل را تا یکسانت به ته ظرف تزریق کنید
nari: Mer30 bekhatere tozihate kameletoonبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
مدینه: خوشحالم که با سایتتون آشنا شدم. کارتون عالیهبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید
سمیه: سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم و ز اینکه برای آموزش وقت می گذارید واقعا ممنونم در مورد نیم بند شدن ژله هم توضیح دهید چون ژله چند رنگ من خراب شد و دو لایه ژله ام با هم مخلوط شد ند از کجا بفهمم ژله نیم بند شده و زمان اضافه کردن لایه دوم ژله است ؟و اضافه کردن گیلاس تازه به ژله درسته یا نه؟بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. ژله نیم بند: ژله را که در یخچال قراردادید نباید فرم بگیرد به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید یعنی وقتی با قاشق مقداری بردارید بعد خالی کنید باید کشدار باشد. روی انواع میوه ها نظیر گیلاس می توانید بریزید تا گیلاسها تکان نخورند و بالای ظرف نیایند.
اگر مقدار گرمای ژله زیاد باشد و ژله قبلی فرم نگرفته باشد لایه دوم و اول مخلوط می شوند
گلی ناز: ضمن اروزی قبولی طاعات وعبادت

سلام تازه بیننده سایت شما شدم وتا حدودی جواب اشکالات را پیدا کردم امید است بتوانم ژله خوبی تهییه نمایم با تشکر
بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم طاعات و عبادات شما هم قبول حق شاد باشید.
بهیه: سلام خانمی گل میشه به ژله زعفرون یا گلاب اضافه کردبانوی آشپزخانه: سلام منظورتون را متوجه نمی شوم. لطفا سوالاتون را دقیق تر بفرمایید. موفق باشید
رویا: مرسیبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم شاد باشید
sahar: سلام روز خوش با تشکر از مطالبتون
من قالب ژله هام همیشه کریستال میشه و هیچوقت موفق نشدم از قالب ژله رو سالم خارج کنم .... بخاطر قالبمه ؟
با تشکر
بانوی آشپزخانه: با سلام. متشکرم.
بله احتمالا . البته در ظروف شیشه ای هم می توان قالبی درست کرد اما به دقت بیشتری نیاز دارد.
بهترین نوع قالب قالبهای فلزی، تفلون و سلیکونی است. و بهتر است برای شروع تمام زوایای قالب را چرب کنید.
ندا هاشمی: با سلام
اگه بخواهیم از قالب های شکلات که به صورت پلاستیکی هستن برای درست کردن ژله استفاده کنیم برای اینکه خوب بتونیم بیرون بیاریم ژله رو باید چی کار کنیم؟
مرسی
بانوی آشپزخانه: با سلام
اول با روغن مایع زوایایی قالب را خوب چرب کنید سپس ژله را با آب خیلی کم حل کنید در قالب بریزید حداقل 8 ساعت صبر کنید تا خوب سفت شود که به راحتی از قالب خارج شود.
شهره برزگر: من ژله درست کردم تو ظرف پیرکس و میخوام برای فردا به صورت مکعبی ببرمش و در یه ظرف دیگه بریزم.سوالم اینه که چیکار کنم این مکعبات به ظرف اصلیم نچسبه .ممنون میشم راهنماییم کنیدبانوی آشپزخانه: می بایست قالب را قبل از ریختن ژله چرب می کردید. ابتدا با نوک چاقو یا نوک انگشت ژله را از دیواره جدا کنید و زیر آب ولرم بگیرید. از قالب خارج کنید یا اینکه برش بزنید و برش ها را از قالب خارج کنید
سمانه: باسلام چطور باید ژله را از قالب های نرم پلاستیک مانند در اوردبانوی آشپزخانه: با سلام. منظورتون قالب های سلیکونی است همانطور که قبلا توضیح داده ام ابتدا با نوک انگشت یا کارد ژله را از دیواره جدا کنید بعد زیر آب ولرم بگیرد کمی تکان دهید چندین بار این کار را انجام دهید سپس برگردانید
سمانه: بازهم سلام و تشکراز سایت خوبتون
استفاده از پودر ژلاتین در تهیه ژله الزامیست و برای سفت تر شدن ان موثر هست؟
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم. اگر می خواهید به انواع کرم یا آب میوه ژلاتین اضافه کنید تا به صورت ژله درآید لازم است
ژللاتین سبب بسته شدن کرم خواهد شد.
سمیرا: باسلام وتشکرخواستم بپرسم اگه زله چندرنگ درست کنم چقدروقت میبره وبرای اینکاربایدصبرکردتازله زیری کامل بسته بشه بعدزله دیگه و روش ریخت بازهم ممنونمبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
بسته به تعداد و مقدار لایه های رنگی زمان می برد. بهتر است ژله کاملا بسته شود بعد ژله بعدی را کمی گرم روی ژله قبلی بریزید
پگاه: باسلاموتشکر برا ژله تزريقي از قالب شيشه اي استفاده کردم بعداز کلي زحمت وتزريق نصف ژله چسبيد به قالب. قالب شيشه اي هم چرب کرده بودم هم ژله را با آب کمتر درست کردم ولي بازم خراب شدبانوی آشپزخانه: سلام.
زمان بیشتری ژله را در یخچال قراردهید. و با عجله خارج نکنید. سعی کنید زمانی که مطمئن شدید ژله در قالب تکان می خورد قالب را برگردانید . معمولا کف قالب می چسبد اون قسمت را خوب چرب کنید. کار با قالب های شیشه ای خیلی سخت تر از قالب های فلزی است. اما اکر نکات را رعایت کنید می توانید ژله را جدا کنید. موفق باشید.
سحر: سلام خسته نباشید.من میخواستم طریقه جدا کردن کیک از این قالبهای ژله ای رو بپرسم.چربشم کردم نمیشه
فرزانه: salam
ajajam vaghean ali ali bod.
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم همیشه شاد باشید.
ليلي: با سلام و خسته نباشيد، من ميخوام قالبي تهيه كنم كه هم واسه كيك استفاده كنم و هم ژله، آيا قالب تفلون مناسبه؟بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. قالب تفلون بسیار مناسب است.
سیما: فقط و فقط تشکر از سعه صدر در مورد پاسخگویی به همه .بسیار آموزنده بودبانوی آشپزخانه: متشکرم دوست عزیز شاد باشید
fatemehjoon: سلام. من چکار کنم کیک که درست میکنم به ته ظرفم نچسبه. کف ظرفم را چرب می کنمبانوی آشپزخانه: با سلام بسته به نوع کیک لازم است قالب چرب شود لطفا بخش انواع کیک قسمت نکات مهم و مفید در پخت کیک را در سایت مطالعه بفرمایید امیدوارم متوجه مشکلتان بشوید.
مریم: باسلام.باتشکراز شما.واقعابسیار زیبا توضیح میدهید.من امروز ژله درست کردم.واقعاجواب داد.اماچون در ظرف آب جوش قرار دادم مقدار کمی از ژله آب شد.یعنی در آب ولرم بگذارم؟اگه به ظرفم آب میزنم دیگه از روغن استفاده نکنم؟اگه از ظرف سیلیکونی استفاده میکنم آب بزنم یاروغن بمالم و سپس در فزیزر قرار دهم؟متشکرمبانوی آشپزخانه: با سلام. قبلا هم گفته ام آب جوش نه آب ولرم خیلی گرم نباشد. روغن نتیجه بهتری خواهد داد نگران نباشید خیلی تاثیری در طعم و فرم ژله ندارد. توصیه می کنم اگر تازه کار هستید حتما چرب کنید. ژله را در فریزر قرارندهید. زیرا اگر بیش از اندازه بماند سریع فرم خود را از دست خواهد داد و یخزده و بیمزه خواهد شد.
امین: با سلام.ممنون میشم جواب بدید.آیا می شود از کمی پودر ژلاتین برای سفت کردن ژله های آماده استفاده کرد چون اگر 1ونیم لیوان هم بریزم ژله شل استبانوی آشپزخانه: با سلام بهتر است که میزان آب آن را کمتر بریزید چون ژلاتین بیشتر مزه دسر را کم می کند. می توانید یک ورق اضافه کنید . یا زمان بیشتری در یخچال قراردهید مثلا یک روز در یخچال بماند. تا بتوانید به راحتی از قالب خارج کنید.
راضیه: ممنونبانوی آشپزخانه: شاد و موفق باشید
فرزاد: خوب بود دمتون گرم
فرزاد ربی هاوی: اگه از این چیز ها زیاد بگزارید خوبه
مریمT: باتشکر لطفا بفرمایید .که من اگر یه ظرف خیس رو در فریزر بزارم تاکمی سرد بشه بعد وقتی پودر ژله رو در آب جوش مخلوط کردیم و آب سرد رو اضافه کردیم که دیگه اثری از سرمای یا یخ زدگی در ته اون ظرف مخصوص ژله باقی نمی مونه که باعث بشه اون ژله راحت خارج بشه پس لطفا من رو راهنمایی کن ؟؟؟؟ممنونمبانوی آشپزخانه: این روشی است که بیشتر اساتید توصیه می کنند. البته صبر کنید تا ژله سرد شود بعد قالب را از فریزر خارج کنید. اما روشی که خیلی خوب جواب می دهد چرب کردن قالب با روغن مایع است. می توانید این روش را امتحان کنید برای قالب های آلومینیمی و شیشه ای و تفلون. قالب های سلیکونی نیاز به چرب شدن یا سرد شدن ندارند.
مریمT: ببخشید قالب من شیشه ای هستشبانوی آشپزخانه: کف ظرف و دیواره و زوایای آن را کاملا چرب کنید.
نازیلا: اگه مزه ژله کمی ترش شد چیکار کنیم متشکرمبانوی آشپزخانه: مزه آن به چه دلیلی ترش شود. لطفا بیشتر توضیح دهید.
عارفه: عالی بود ممنون فقط مدل های مختلف ژله روهم آموزش بدین.مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم . حتما خواهم گذاشت
آتنا: با سلام و تشکر. میخواستم بدونم اگه ته ظرف میوه یا کمپوت بچینیم هم به همین نحوه جدا میشه؟ یا باید اول ژله بزاریم و بعد سفت شدن میو
ه بزاریم؟
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
بهتر است یک لایه نازک ژله را بریزید نیم بند شد تکه های میوه را قراردهید کمی ژله روی آن بریزید صبر کنید نیم بند شود بعد بقیه ژله را اگر یکهو تمام ژله را بریزید میوه ها تکان می خورند و روی ژله شناور می مانند.
رضا: عاااااااااااااااااااااااااااااااالی بود ...............ممنونم
نگار جعفری: عالی بود عالی عالی بود
ناهید: ممنونم عزیزم استفاده کردم
مگی: عالی بودوجامع و کامل.
هما: چرا کارامل شکلاتی روی کارامل شیری نمی چسبد و با اصطلاح لیر می خورندبانوی آشپزخانه: در کرم هایی که زرده تخم مرغ در آنها وجود دارد لایه ها به راحتی به هم نمی چسبند. البته بهتر است زمانی که لایه دوم را می ریزید گرم باشد تا به لایه اول بچسبد و یا اینکه لایه اول نباید کامل ببندد و لایه دوم را روی آن بریزید.این روش را امتحان کنید.
ریحانه: عالی بود اگه امکانش است اموزش ها رو تصویری کنید*********
متشکرم
زهرا: سلام با تشکر از جوابهای به جاتون
مهسا: سلاماز قالب سلکون با شکل قلب کوچک برای ژله استفاده کردم بااینکه قالب چرب کردم ولی به قالب چسبید لطفا راهنماییم کنیدبانوی آشپزخانه: با سلام
احتمالا مقدار ژلاتین و زمان کافی نبوده است. بهتر است که مقدار آب را کمتر بریزید و زمان بیشتری در یخچال بماند حداقل 4 ساعت. برخی قالب ها جنس خوبی ندارند معمولا مارک های معتبر مثل مارتلاتو .. نیازی به چرب کردن هم ندارند اما مارک های متفرقه گاهی مشکل پیدا می کنند
پروین هستم: ممنون خیلی عالی اگه باژله مدلهای دیگه بلدی بزارید متشکرم
حامده: مرسی از راهنمایی و اموزش خوبتون من از دو نوع قالب استفاده کردم و هر دوتا با به کار گیری روش شما خوب دراومد باز هم ممنون اگه بخوام ژله چند رنگ درست کنم باید بعد از چند ساعت لایه بعدی رو بریزم
رضا: ممنون
سمیه وثوقی: سلام بانو. واقعا از سایت فوق العادتون ممنونم. مطالب و توضیحاتتون منحصر به فرد هستش. امیدوارم روز به روز هم سایتتون و هم خودتون موفق و پاینده باشید.
محبوبه و: ممنون عاااااااااااااااااااالی بود
نجمه: باسلام از توضیحات دقیقتان متشکرم
مي گل: سلام ممنون بابت طرزبرگردوندن ژلتون ميگم براي خوشمزه ترشدن ژله ميشه چندتاچيزپيشنهادكنيد? مرسي
مي گل: باسلام من خيلي منتظرجوابتون شدم وسايتوچك كردم جوابي نيومده ميشه جواب بدين? تازه يه سوالم دارم ميگم ژله روبخايم چندرنگ درس كنيم چطوريه?بانوی آشپزخانه: با سلام
در مورد چند رنگ به این صورت است که هر لایه را که ریختید کمی که خودشو را گرفت اصطلاحا نیم بند شد لایه بعدی را بریزید و اگر لایه ها کاملا بسته شده بود لایه جدید را کمی گرم بریزید دقت کنید که گرمای آن زیاد نباشد و لایه قبلی را ذوب کند
نیلوفر: خیلی ممنونم که راهنماییم کردین تابتو نم ژله رو از تو قالب دربیارم
bahar91: عالی و کامل واقعا ممنون
بهرخ: عالی بود
بهار: من تازه باسايتتون اشنا شدم خيلي خوب توضيح دادين ممنون اگه امكان داره ژله تصويري هم اموزش بدينبانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم. نقاشی رو ژله را آموزش داده ام در بخش ژله می توانید پیدا کنید موفق باشید
آنجلینا جولی: خیلی قشنگ بود من هم از این به بعد درست می کنم. 😄😃😀
فرشته: خیلی خوبه بسیار ممنون از زحماتی که برای اموزش دادن مردم میکشید خیلی مرود استفاده است حتما سایتتون در آینده یکی از پر بازدیدترین سایت ها خواهد بود.🙌🙌😍😍😎😎👌👌
عسل: سلام ژله ای که اماده کردم یخ زده چیکارکنم؟؟؟؟بانوی آشپزخانه: سلام تاسفانه زمان زیدی در سرما قرارگرفته بافتش تغیر کرده اما یک راه دارد دوباره ذوبش کنید و در قالب بریزید البته اگه ژله ساده است چند رنگ نیست
مرجان: ممنون از آموزشتون. لطفا اگه میشه طرز تهیه ژله سوپرایز را هم بگیدبانوی آشپزخانه: متشکرم. در بخش آموزش کرم لبو این تکنیک این ژله آموزش داده شده است به جای لبو از ژله که با کاتر قلب بریده شده است استفاده می شود.
۷: سلام من ژله ام رو خیلی بیش از حد تو آب گذاشتم و همش آب شد.اگه بذارم تو یخچال دوباره می بنده؟بانوی آشپزخانه: سلام. بله تو یخچال چند ساعت بزارید بماند تا سفت شود
مهسا: سلام واقعا ممنون از شما کمک بزرگی بهم کردین
فاطمه: چیزه خوبی بود
مرىم: عالى بود با تشکربانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
مژگان داودی: با سلام.خیلی عالی بود.فقط یه سوال دارم.وقتی قالب خیس میکنیم و در فریزر قرار میدهیم باید آب کف ظرف سرد شود یا یخ بزند؟ با تشکربانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. خیر لازم نیست آب جمع شود یک دور آب را در ظرف بگردانید و خالی کنید رطوبت دیواره ها کافیست
فریبا: با سلام و خسته نباشید
سایتون و کارتون عالیه.لطفا یاد بدید که ژله رو چطور مثل تخم مرغ
درست کنیم؟
بانوی آشپزخانه: متشکرم به روی چشم
سلامت و شادکام باشید
رضوان: ازتون ممنونم توضیحاتتون کامل بودبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
بهار: ممنون ازسایت خوبتون.میخواستم ژله آفتابگردون درست کنم.لایه هاشو چه جوریضافه کنم.سلبانوی آشپزخانه: متشکرم. هر لایه ای که ریختید کمی که خودش را گرفت لایه بعدی را می ریزید نکته مهم این است که لایه نباید کامل بسته شود در غیر اینصورت لایه ها به هم نمی چسبد.
خديجه: عالي بود
سارا: بابت اطلاعات دقیق همراه با عکس ارتون ممنونم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی