چهار شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۳۹۴
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


ژله در طالبی

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:یخچال
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
پودر ژله: 1 بسته
طالبی شیرین: 1 عدد

  • ژله در طالبی
ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. سپس ژله را درون آن بریزید و در یخچال قراردهید. پس از چند ساعت از یخچال درآورید و برش بزنید.





نکته
برای این نوع ژله، حتما طالبی شیرین انتخاب کنید.
نکته
درصورت تمایل می توانید کمی خامه روی آن بریزید و تزیین کنید


مرحله 1

  • ژله در طالبی
ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند.

مرحله 2

  • ژله در طالبی
  • ژله در طالبی
سپس ژله را درون آن بریزید و در یخچال قراردهید. پس از چند ساعت از یخچال درآورید و برش بزنید.

مرحله 3

  • ژله در طالبی
درصورت تمایل می توانید کمی خامه روی آن بریزید و تزیین کنید.



سوالات و نظرات

parasto: maman mahdiyeh aziz
kheyli khoshgel bod mesle hamishe
بانوی آشپزخانه: متشکرم عزیزم. موفق باشید.
sepideh:
دنیا: خیلی عالی بود متشکرم.بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید
ساناز: خيلي خوب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
Kelara: Besyar Galeb
bod
sara: jaleb bod mer30
ملیحه: ممنون خیلی زیبا بودبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . موفق باشید.
دنیز: خیلی جالب بود مرسیبانوی آشپزخانه: ممنون. موفق باشید.
افروز: خیلی عالیبانوی آشپزخانه: متشکرم
نازنین: خیلی ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
علی: وااااااااای طالبیه ژله دااااار
من دیگه هیچی از خدا نمیخوام :D
ممنون واقعا سایتتون کاربردیه
بانوی آشپزخانه: متشکرم از لطفتون همیشه شاد و سلامت باشید
هما: سلام خییییییلی جالب بود مرسی یه سوال؟قسمت گوشتی طالبی رو باید خالی کنیم؟بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. فقط تخمه های طالبی را خارج کنید.
دختر تکواندو کار: جالب بود.
سپیده: بچه ها من این ژله رو درست کردم،ولی نمیدونم چرا ژله به طالبی خوب نچسبیده بود و موقع برش روی طالبی حرکت نیکرد،بنظرتون چکار کنم ایناتفاق نیفته؟ و ژله قشنگ به طالبی بچسبه؟!بانوی آشپزخانه: یک احتمالا مقدار آب ژله زیاد بوده و بهتر بود زمان بیشتری در یخچال میماند
پوپک: خانم سپیده دمای یخچالو بذارین روی 2 درجه
ببین چی میبینی.بچه ها به نظرتون طالبی درشت
بهتره یا فسقلی؟من فک میکنم گنده بهتره ولی بچه های
سایتای دیگه چنین نظری ندارن
بانوی آشپزخانه: طالبی که من استفاده کردم کوچک بود. خوردنش هم راحتره
پریا: خیلی عالی بود مرسی برای این برنامه هابانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *

 
  تبلیغات


این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.


لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی