
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
ژله در طالبی
گروه غذایی: | ژله - انواع ژله دسر - انواع دسر مناسبت های خاص - شب یلدا مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
| مدت زمان آماده شدن: | بسیار سریع | ابزارهای مورد نیاز: | یخچال | دستورهای خاص: | کودکان |
| مواد لازم: پودر ژله: 1 بسته طالبی شیرین: 1 عدد
|
ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. سپس ژله را درون آن بریزید و در یخچال قراردهید. پس از چند ساعت از یخچال درآورید و برش بزنید.
 | نکته | برای این نوع ژله، حتما طالبی شیرین انتخاب کنید.
 | نکته | درصورت تمایل می توانید کمی خامه روی آن بریزید و تزیین کنید
مرحله 1 ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند.
مرحله 2 سپس ژله را درون آن بریزید و در یخچال قراردهید. پس از چند ساعت از یخچال درآورید و برش بزنید.
مرحله 3 درصورت تمایل می توانید کمی خامه روی آن بریزید و تزیین کنید.
سوالات و نظرات
 |  | parasto: maman mahdiyeh aziz
kheyli khoshgel bod mesle hamishe | بانوی آشپزخانه: متشکرم عزیزم. موفق باشید. | sepideh: | | دنیا: خیلی عالی بود متشکرم. | بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید | ساناز: خيلي خوب بود | بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید. | Kelara: Besyar Galeb bod | | sara: jaleb bod mer30 | | ملیحه: ممنون خیلی زیبا بود | بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . موفق باشید. | دنیز: خیلی جالب بود مرسی | بانوی آشپزخانه: ممنون. موفق باشید. | افروز: خیلی عالی | بانوی آشپزخانه: متشکرم | نازنین: خیلی ممنون | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید | علی: وااااااااای طالبیه ژله دااااار
من دیگه هیچی از خدا نمیخوام :D
ممنون واقعا سایتتون کاربردیه | بانوی آشپزخانه: متشکرم از لطفتون همیشه شاد و سلامت باشید | هما: سلام خییییییلی جالب بود مرسی یه سوال؟قسمت گوشتی طالبی رو باید خالی کنیم؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. فقط تخمه های طالبی را خارج کنید. | دختر تکواندو کار: جالب بود. | | سپیده: بچه ها من این ژله رو درست کردم،ولی نمیدونم چرا ژله به طالبی خوب نچسبیده بود و موقع برش روی طالبی حرکت نیکرد،بنظرتون چکار کنم ایناتفاق نیفته؟ و ژله قشنگ به طالبی بچسبه؟! | بانوی آشپزخانه: یک احتمالا مقدار آب ژله زیاد بوده و بهتر بود زمان بیشتری در یخچال میماند | پوپک: خانم سپیده دمای یخچالو بذارین روی 2 درجه
ببین چی میبینی.بچه ها به نظرتون طالبی درشت
بهتره یا فسقلی؟من فک میکنم گنده بهتره ولی بچه های
سایتای دیگه چنین نظری ندارن | بانوی آشپزخانه: طالبی که من استفاده کردم کوچک بود. خوردنش هم راحتره | پریا: خیلی عالی بود مرسی برای این برنامه ها | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید. | مهدیه: خیلی عالی بود ممنون واقعا | |
|
|