سه شنبه ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

آش رشته

گروه غذایی: آش ها - انواع آش
مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مناسبت های خاص - نذری ها
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
لوبیا چیتی: 1 لیوان
نخود: 1 لیوان
عدس: 1 لیوان
لوبیا سفید: 1 لیوان
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
رشته آشی: 600 گرم
پیاز داغ: 1 لیوان
سیر داغ (سرخ شده): 1/2 لیوان
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،شوید، اسفناج): 2 کیلوگرم
کشک: 1 کیلوگرم
سیر داغ (سرخ شده): به مقدار لازم جهت تزیین
پیاز داغ: به مقدار لازم جهت تزیین
نعنا داغ: به مقدار لازم جهت تزیین

  • آش رشته
بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید.  نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند . زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید . بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش کمی جا بیافتد سپس در ظرف بریزید و با نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.

نکته
اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.
نکته
براي خوش رنگ شدن آش بهتر است که پیاز داغ و سیرداغ را با زردچوبه سرخ کرده و به آش بیافزایید.
نکته
آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.
نکته
 اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر استفاده كنيد.
نکته
سبزی آش را نباید ریز خرد کرد.
نکته
نعنا داغ را با روغن مایع و جامد سرخ کنید.
نکته
براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.
نکته
می توان به جای آب از آب قلم استفاده کرد طعم خوبی به آش می دهد.


مرحله 1

  • آش رشته
بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید.

مرحله 2

  • آش رشته
  • آش رشته
نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید.

مرحله 3

  • آش رشته
  • آش رشته
سپس عدس و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.

مرحله 4

  • آش رشته
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله 5

  • آش رشته
سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند .

مرحله 6

  • آش رشته
  • آش رشته
زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید . بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش کمی جا بیافتد .

مرحله 7

  • آش رشته
برای درست کردن کشک زرد کافیست مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. اگر کشک شل است بهتر است زعفران دم کرده و کشک کمی جوشیده شود تا کشک سفت تر شود.

مرحله 8

  • آش رشته



سوالات و نظرات

رکسانا: با سلا م وخسته نباشد خدمت بانوی هنرمند مثله همیشه عالی وزیبا است.با تشکربانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . متشکرم . موفق باشید.
سیمین: سلام بسیار عالی ممنونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
marjanpayam: من عاشق آش رشته ام هر بار ببینم دهنم آب میافته اینم خیلی خوشگل بودبانوی آشپزخانه: متشکرم .موفق باشید.
زهرا: با سلام و تشکر . چرا نعنا داغ رو بر روی حبوبات که قرار است پخت شود می ریزید ؟بانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم. برای طعم بهتر از نعنا داغ و پیاز داغ و سیرداغ استفاده می کنند.
اسما: عالیه.دوست دارم اشپزماهری مثل شماباشم. میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟بانوی آشپزخانه: متشکرم. شرمنده می کنید !
maryam: سلام. واقعا از سایتتون متشکرم. خیلی آموزنده است.بانوی آشپزخانه: سلام . از لطفتون متشکرم . موفق باشید.
parya: با سلام و خسته نباشید.ممنونم که این سایت را درست کردید
YALDA: salam mamnoon az tozihat vazeh shoma man baray 13 bedar va avalin bar mikhastam ashe reshte bepazam khiliy komake khobi bodبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . خوشحالم که مطالب مفید واقع شدند . موفق و سلامت باشید.
shirin aslani: moteshakeramبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم.
elahe: با سلام -مراحل آشپزی اگه باعکس باشه خیلی عالیه باتشکر
هستی: من فکرمیکنم درست کردن اش خیلی سخته واسه همین هیچ وقت درست نمیکنم اماخیلی دوست دارم.
مریم: من این آش را درست کردم خیلی خوب شد .ممنون
benjamin: عالی بود خیلی ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
محبوب: سلام برای اولین بار درست کردم قشنگ شد تازه داره از اشپزی خوشم میاد
رویا: سلام.خسته نباشید!منظور از بنشن چیه؟بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. منظور حبوبات است مثل نخود و لوبیا و عدس ... که به صورت کلی بنشن می گویند.
زینب: متشکرم از آموزش خوبت چون آش خیلی دوست دارم از راهنمایی که بابت اش دادی متشکرم عالی شدبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید.
امیر: می توانم بجای سبزی آش سبزی قرمه سبزی بریزم . متشکرمبانوی آشپزخانه: خیر طعم سبزی آش به نوع سبزی است که در آن ریخته می شود است مثل این است که سبزی آش را سرخ کنید و در قورمه سبزی بریزید آنوقت طعم قورمه سبزی عوض خواهد شد. در برخی از دستورات غذایی می توان مواد را به جای هم جایگزین کرد اما در برخی از دستورات خوب نخواهد شد. شاد باشید.
محبوبه: سلام خسته نباشيد من امروز اولين بار بود به سايت شما آمدم خيلي دستورات کامل وجامعي داريد موفق باشيدبانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم. موفق باشید
1371918: ممنون خیلی سایت خوب و جالبی بود دستتون درد نکنه .فقط در مورد کیک و مرغ بیشتر مطلب بزارین.چه طور میتونم عکس تزئینات غذاهامو براتون بفرستم فکر کنم براتون جالب باشه؟بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از شما .
عکس های خود را به آدرس ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com ارسال نمایید. از دیدن کارهای شما حتما لذت خواهم برد. و اگر تعداد عکسها و کیفیت عکس ها خوب باشد در فرصت مناسب در سایت قرارداده خواهد شد. موفق و شاد باشید
سونا: سلام. تشکر میکنم بابت غذا های خوشمزه ای که اموزش میدید.موفق باشیدبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. شاد باشید
عماد: آفرین بانوبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
نسرين امامی: باتشكراز دستورات آشپزي شما خيلی ازسايت شما استفاده ميكنم موفق باشيدبانوی آشپزخانه: متشکرم. شاد باشید.
ghazal: سلام خسته نباشین میشه طرز درست کردن اش دوغ هم یاد بدین؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم این آش خوشمزه را خواهم گذاشت شاد باشید
مائده: عالی بود امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید.بانوی آشپزخانه: متشکرم شما هم همیشه شاد و سلامت باشید
میترا: با سلام. چرا مدت زمان هر مرحله را نگفتید؟ به عنوان مثال چه زمانی عدس و سبزی آش اضافه میشه؟ یا حتی رشته آش؟ ممنونمبانوی آشپزخانه: با سلام
مدت زمان دقیقی ندارد
وقتی حبوبات نخود و لوبیا ریخته شد و کمی پخته شد عدس و سبزی آش را اضافه کنید . همانطور که نوشته شده پس از پخت سبزی رشته را اضافه کنید و پس از نرم شدن و طعم خامی نداشتن رشته کشک را اضافه کنید.
شاد باشید
مریم: سلام خدمت شما.مهدیه جون من برا این هفته می خواستم آش رشته نذری درست کنم برای 60نفر.میشه مقدار مواد شامل سبزی.بنشن و پیاز و رشته بهم بگی.نمیدونم چقدر باید از هرکدام بخرم.مخصوصا حبوبات.ممنون میشم زود جوابمو بدی عزیزم.بانوی آشپزخانه: با سلام مقدار مواد را 3/5 برابر کنید. موفق باشید.
piyazdagh.ir: سلام دوست خوبم سایت بسیار عالی داری بهم حتما حتما سر بزن اگه موافق بودی تبادل لینک کنیم ممنون
فرشته: سلام ممنون
نرگس: از راهنمایی و آموزش مفیدتون واقعآ ممنونم.......
اشواق: باتشکرازشما
خیلی عالیه
من تاحالاآشپزی نکردم ازآشپزی کردن ترس داشتم ولى بااین سایتتون باعث شدک همراه بامراحل وعکس آشپزی برام آسون بشه وترسم بریزه
مهتاب: سلامی به گرمی و زیبایی بهترین روزهای عمرتان ،بی نهایت از دستورالعمل اش رشته از شما انسان بزرگ سپاسگزارم
در پناه معبود یکتا سربلند و موفق باشید
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
ثویبه: سلام - خیلی سایت تون خوبه من مدام از سایت تون بازدید می کنم .بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
نرگس: باسلام وخداقوت بسیار عالیست۲۰۲۰۲۰۰۰۰۰‍بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
مریم: سلام ، من تو سبزی آش کمی نعنا تازه اضافه می کنم که خیلی موقع پخت بوی مطبوعی داره
ستاره: خیلی عالیهبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و سلامت باشید
نجمه: سلاممممممممم بانو جون ، دوروزه با سایت شما آشنا شدم
خیلییییییییی عالی هست
فقط حیف دستور غذایی ها کمهههههه
من همشو نوشتم
منتظر غذای جدید هستمممم
خواهش میکنم کم کاری نکنینننننن
ما گشنمونهههههههههه
مرسیییییی
بانوی آشپزخانه: سلام مشکرم موفق و سلامت باشید
shabnam.am73: خیلی عاالی بود
سمیه: سلام باتشکر اگر ارد اضافه کنیم بدرنگ نمی شود علت اضافه کردن ارد چیستبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم خیر اتفاقا خوش طعم و مخصوصا لعاب خوبی پیدا میکند
سحر: ممنون عالی بود
مهرنوش: با درود، مشكل اساسى آش حبوبات آن است كه توليد گاز ميكنند. آيا روشى براى از بين بردن اين مسئله داريد؟بانوی آشپزخانه: یک روز جلوتر حبوبات را خیس کنید چندبار آبش را عوض کنید بعد در آش بریزید
سما: سلام و تشکر از راهنمایی های جامع و کاملتون عالی بود یه سوال داشتم از خدمتتون و اون اینکه چکار کنم کشکم سفید سفید دربیاد من از هر کشکی استفاده می کنم سفید در نمیاد و رنگش کدر می شه ممنونم می شم اگه راهنمایی کنید🌺🌺
الی: یه تجربه از مادرم که واقعا طعم خوبی به آش میده و باعث میشه بعدش هم صد در صد نفخ و ترش نکنید ،اینکه بعد از پیاز داغ و زدن ادویه بسته به ذائقه تا جایی که دوست دارید زیره سبز و چهار زیره بریزید .تست کنید واقعا عالی میشه و طعم بی نظیری به آش میده. کسانی که یکبار تست کنن مطمئنم دیگه هیچ وقت بدون زیره آش درست نمیکنن.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی