جمعه ۹ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم

گروه غذایی: تزیینات - تزئین غذایی
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مناسبت های خاص - نذری ها
شیرینی - شیرینی بدون فر
شیرینی - انواع حلوا
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
دستور:ایرانی
مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار: 200 گرم
روغن مایع: 120 گرم
کره: 30 گرم
آب: 1 و 1/4 لیوان
شکر: 170 گرم
زعفران: 1/2 قاشق چای خوری
گلاب: 30 میلی لیتر
هل سبز: 2 پنس
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب، پودر هل و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس کنار گزارده.آرد را توی ظرف ریخته و روی حرارت کمی بو می دهیم رنگش تغییر کرد کنار می گذاریم تا کمی سرد شود سپس آن را الک کنید. روغن را در ظرف ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید و مرتب بهم زنید تا آرد کاملاً سرخ شود و کمی رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم،تا شربت جذب آرد شود و روغن بيندازد، بعد دوطرف قابلمه‌ي حلوا را بگيريد و حلوا را در ظرف بغلطانيد تا بهتر روغن بيندازد . سپس حرارت را خیلی کم کرده و روی آن دم کنی قراردهید. پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.


نکته
آرد حلواي گندم، بهتر است آرد نان سنگك باشد، در اين‌صورت، حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر مي‌شود.
نکته
روغن جامد، به تنهايي براي درست كردن حلوا مناسب نيست، چون مي‌بندد و سفت می شود.  

نکته
آرد را بايد با ملايمت سرخ كنيد تا نسوزد.
نکته
هل سبز را با آسیاب پودر کرده سپس به شربت زعفران اضافه کنید.
نکته
با آردبرنج مي‌توانيد حلوا درست كنيد بايد آرد كمتر سرخ شود و به آن ترحلوا مي‌گويند.
نکته
آرد حلوا را بايد حتماً الك كنيد.
نکته
بهتر است از قاشق چوبي براي هم‌زدن آرد و شربت استفاده كنيد.
نکته
زعفران حلوا را بايد كاملاً ساييد و درشت نباشد چون در حلوا ديده مي‌شود.
نکته
براي حلوای سه رنگ می توانید به جای زعفران از پودر کاکائو که در کمی آب حل شده است استفاده کنید به شربت اضافه کنید. و برای حلوای کمرنگ از زعفران استفاده نکنید. 
نکته
از كنجد و خشخاش نيز مي‌توانيد براي تزئين روي حلوا استفاده كنيد.
نکته
سرخ كردن به اندازه‌ آرد، نكتة مهم در پختن حلوا مي‌باشد.
نکته
در صورتیکه مایه کمی شل بود 1 الی 2 دقیقه حلوا را روی حرارت قرار دهید و اگر سفت بود کمی شربت یا روغن اضافه کنید.
نکته
به جاي هريك از مواد حلوا، مي‌توانيد موادي را جايگزين كنيد كه نام حلوا و مزه‌ي آن تغيير مي‌كند.
نکته
از حلوا، معمولاً در مناسبت‌هاي نذري و يا ايام سوگواري استفاده مي‌شود به شكل‌هاي مختلف، مي‌توان حلوا را براي پذيرايي آماده كرد.
نکته
درميان دو نان بستني، نان میکادو، نان شیرینی خامه ای، نان ولوان، میان دولایه کیک کم شیرین، نان رولت و یا درون کپسول های کاغذی مخصوص شیرینی می توانید سرو کنید.
نکته
به صورت سنتی در مراسم سفره ها حلوا را در میان نان لواش ، سنگک و تافتون سرو می کنند.
نکته
اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه، بقچه‌كردن و يا گهواره كردن مي‌گويند.
احتیاط
موقع مخلوط كردن آرد سرخ شده با شربت بايد خيلي مراقب بود و براي اين منظور از دستكش آشپزخانه استفاده کنید. تا احتمال پريدن حلوا و سوختن دست كاهش يابد.


مرحله 1

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب، پودر هل و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس کنار بگذارید.


مرحله 2

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
آرد را توی ظرف ریخته و روی حرارت کمی بو می دهیم رنگش تغییر کرد کنار می گذاریم تا کمی سرد شود سپس آن را الک کنید.


مرحله 3

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
روغن را در ظرف ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید و مرتب بهم زنید تا آرد کاملاً سرخ شود و کمی رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود


مرحله 4

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم،تا شربت جذب آرد شود و روغن بيندازد، بعد دوطرف قابلمه‌ي حلوا را بگيريد و حلوا را در ظرف بغلطانيد تا بهتر روغن بيندازد . سپس حرارت را خیلی کم کرده و روی آن دم کنی قراردهید. پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.


مرحله 5

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
می توانید به جای زعفران از پودر کاکائو برای تیره شدن حلوا استفاده کنید. کافیست یک قاشق پودر کاکائو را در چند قاشق آب حل کنید و به شربت حلوا اضافه کنید و پس از آماده شدن حلوا با قالب به شکل دلخواه درآورید و روی حلوا بگذارید.


مرحله 6

  • حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
می توانید حلوا با رنگ زعفرانی، شکلاتی و بدون زعفران را درون قالب به صورت لایه لایه روی هم قراردهید فشرده کنید و چند ساعت در یخچال قراردهید تا سفت شود . سپس از قالب درآورده و تزیین کنید.




سوالات و نظرات

رکسانا: مثله همیشه زیبا از بانوی هنرمند ممنون مامان مهدیه پیدات نیست چرا؟بانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم. موفق و پایدار باشید.
زهرا: باسلام و عرض خسته نباشید بهترین نحوه آب کردن زعفران چگونه استبانوی آشپزخانه: سلام بر شما
متشکرم. بهترین روش دم کردن زعفران است رختن مقدار کم آب جوش روی زعفران ساییده شده و در آن یک نعلبکی گذاشته تا خوب دم بیافتد.
helia: من درست کردم خیلی خوشمزه شد ولی رنگ حلوام زرد نشد همش قهوه ای شد چرا؟بانوی آشپزخانه: نوش جان .
رنگ حلوا بستگی به مقدار بو دادن آرد و نوع آرد دارد و همچنین میزان زعفرانی که مورد استفاده قرارمی گیرد.
ارین: عالی بود خسته نباشید
زری: سلام ـ من میخواهم توی مسابقه شیرینی و حلوا پزی برای اولین بار شرکت کنم ولی نمیدونم چه حلوا وشیرینی درست کنم که خوب باشه و تزیین قشنگ داشته باشه البته دوست دارم تزییناتم متفاوت باشه آخه اکثرا تزیینات حلوا تکراری شده،اگه میشه راهنماییم کنید چی درست کنم و دستور پختشون هم بهم بگید ممنون میشمبانوی آشپزخانه: در سایت حند مدل حلوا قرارداده ام از دستور آنها می توانید استفاده کنید حلوای سه رنگ کیک حلوا که یک لایه کیک اسفنجی کم شیرین قراردهید و 3 لایه جلوا ( زعفرانی- شکلاتی - ساده ) آماده کنید و تزیین روی آن را با گلهایی از بادام پرک شده یا گلهایی از همان حلوا آماده کنید.
مهسا: یعنی واقعا نمی شه از روغن جامد تنها استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: چرا می توانید فقط از روغن جامد استفاده کنید. جهت دسترسی به بافت نرم تر و یکدست تر و .. از روغن مایع استفاده می شود.
امنه: سلام مامان مهدیه خیلی دوست دارم حلوای خوشمزه درست کنم ولی اعتماد به نفسم ضعیفه چکار کنم ؟
فکر میکنم یکی از علتها نبود مادر باشه خدا رحمتش کنه حلواهای خوشمزه ای درست میکرد عمرش به 52 که رسید رفت خداهمه اموات را بیامرزه .
برای خوشمزه شدن غذاها چه کار کنیم؟منظور همه غذاها میدونم هر کدوم قلق خاصی داره ممنون میشم برام میل بفرستید سالم باشید.
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . خدا مادرتان را رحمت کند.
درست کردن حلوا خیلی راحت است کافیست یکبار آن را درست کنید. نگران خراب شدن آن نباشید . تا زمانی که بترسید موفق نخواهید شد در هر کاری ،آشپزی هم فقط تمرین می خواهد کمک زیادی به شما خواهد کرد/
زهرا: سلام خیلی خوب بود اگر امکان داره اندازه هاشو با پیمونه بگید بهتره .ممنونبانوی آشپزخانه: سلام. مقاله "مقیاس اندازه گیری مواد " را مطالعه کنید به کمک آن می توانید اندازه ها را بدست بیاورید.سمت چپ سایت لینک آن قرارداده شده است.شاد باشید
حکیمه: سلام ، من درست کردم خیلی خوشمزه و خوب شد. متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام ممنونم شاد باشید
اشرف: سلام من زیادبلدنیستم بااینترنت کارکنم فقط برنامه های اشبزی زیاددوست دارم ودنبال میکنم من روراهنمایی کنین متشکرمبانوی آشپزخانه: با سلام. می توانید از دستورات سایت استفاده کنید. موفق و شاد باشید.
fatemehjoon: سلام خسته نباشىد. ممنون از ساىت خوبتون. من اىن حلوا درست كردم. واقعا خوش مزه شده. طرفدارهاى زىادى بىدا كرد. ممنون
مىخواستم ببىنم اىن حلوا را مىشه بىن نان مىكادو قرار داد. ىا نه طرز تهىه نانمىكادو فرق مىكنه. ممنون مىشم اكه جوابم بدىن.
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. اگر بین نان میکادو قرار می دهید باید داغ و سریع این کار را انجام دهید تا لایه ها خوب بهم بچسبند. بهتر است نان میکادو را از لوازم قنادی فروشی های معتبر خریداری نمایید.موفق و سلامت باشید.
رضا: روش های دیگرو هم نشون بدین بد نیست
محمد: عالی بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی