پنج شنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
تزیین حلوا و خرمای مجلسی

گروه غذایی: تزیینات - تزئین غذایی
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
شیرینی - انواع حلوا
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
دستور:ایرانی
مواد لازم:
گردو: به مقدار لازم
خرما بم: به مقدار لازم
حلوا: به مقدار لازم
ترافل (نقل خوراکی): به مقدار لازم
پودر پسته: به مقدار لازم جهت تزیین
پودر نارگیل: به مقدار لازم جهت تزیین

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
هسته خرما را به کمک یک خودکار بدون مغزی درآورید. کافیست لوله خودکار را از قسمت انتهای خرما مستقیم وارد کنید تا هسته خرما خارج شود. پس از خارج کردن تمام هسته ها گردوها را درون خرما قرار دهید و در کپسول کاعذی بگذارید. سپس با خامه ریز تزیین کنید.







نکته
برای کار با خامه ریز لازم است که حلوا کمی شل باشد تا به راحتی از ماسوره خارج شود.


مرحله 1

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
هسته خرما را به کمک یک خودکار بدون مغزی درآورید. کافیست لوله خودکار را از قسمت انتهای خرما مستقیم وارد کنید تا هسته خرما خارج شود. پس از خارج کردن تمام هسته ها گردوها را درون خرما قرار دهید و در کپسول کاعذی بگذارید.

مرحله 2

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
برای تزیین این مدل از خرما لازم است ماسوره سر صاف "شماره 45 " استفاده کرد. از یک طرف شروع می کنیم تا به طرف دیگر برسیم با هر ابزار و قالبی که در اختیار دارید روی حلوا گل بیاندازید. و یک نقل رنگین روی آن بگذارید.

مرحله 3

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
دورنگ حلوا آماده کنید و لایه ها را روی یکدیگر بگذارید سپس با قالب دلخواه، قالب بزنید.ترافل یا نقل خوراکی روی آن قراردهید.

مرحله 4

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
ماسوره گل رز استفاده می کنیم. شماره 12 را برای پایه گل و برای برگها شماره 68 استفاده می کنیم. با خامه ریز کمی کف کپسول حلوا می ریزیم یا از نان بیسکویتی استفاده می کنیم کمی حلوا روی آن می ریزیم سپس فرم مخروطی درست کنیم بعد حول محور آن برگهای گل را درست می کنیم و لایه های آخر را روی هم به صورت دایره وار می زنیم. یعنی یک لایه کوتاه عقب و جلو می رویم بعد دوباره روی همان لایه یک لایه یکسره می پوشانیم.

مرحله 5

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
از ماسوره برگ شماره 68 استفاده می کنیم. خامه ریز را به صورت افقی به فرم اصلی آن روی خرما قرارمی دهیم سپس با عقب و جلو کردن خامه ریز لایه هایی پشت سرهم ایجاد می کنیم و برای تزیین از پودر پسته، نارگیل، ترافل شکلاتی میله ای و نقل خوراکی استفاده می کنیم.


مرحله 6

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
ماسوره برگ شماره 68 را استفاده می کنیم اما اینبار 90 درجه می چرخانیم ماسوره برگ را به صورت عمودی استفاده می کنیم. و لایه های حلوا را با چپ و راست کردن خامه ریز روی هم ایجاد می کنیم و با پودر پسته و نقل خوراکی تزیین می کنیم.

مرحله 7

  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی
  • تزیین حلوا و خرمای مجلسی




سوالات و نظرات

اسما: باسلام از اموزش شما واقعا متشکرم
اسما خراسان شمالی
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. متشکرم و موفق باشید.
azar: خیلی جالب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
شیما: حرف نداشت
اسما: كارتون حرف نداشتبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
مامان همیشه مشغول: دست گل شما درد نکنه ایده ی خوبی گرفتم برای مراسم سالگرد مادر شوهرمبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید
مهشید: خیلی زیبابودبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و سلامت باشید
سعاد: خیلی خیلی جالب بود‏@‏بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
احمدی: خیلی عالی بود به کارم اومد
سمانه: خیلی قشنگ بود عزیزمبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
هانیه: سلام بر بانوی هنرمندخیلی خیلی عالی بود,شاد باشی
هانی: غم نبینی,شادباشی
زهره پناهدار: می خوام ثبت نام در کلاس حلوا شرکت کنمبانوی آشپزخانه: با سلام فعلا کلاس حلوا نداریم
ارشیدا برهانی: عالیه. ولی سخته
ملیکا: جالب بود
سارا.ک: زیبا بود.موفق باشیدبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
سیما: ممنون عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
ناهید: خیلی جالب بود ...ممنون از سایت خوبتون برای مراسم سالگرد پدربزرگم استفاده شد و دهن همه باز موند///////////ممنون عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم خدا رحمت کند ایشان را امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.
زهرا: عالی بود .مرسیبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
پارمیس: عالی بود ...من برای چشنواره حلوا واسه مدرسمون میخواستم.
سیمین: بسیار زیباست من که استفاده کردم ممنون از این همه سلیقهبانوی آشپزخانه: متشکرم همیشه شاد و سلامت باشید
اعظم: خیلی قشنگبود دستتون درد نکنه من که لذت بردم
‌کتایون گنجی: سلام دست گلتون درد نکنه که به ما ایده های ناب میدید
پریا: خیلی خیلی عالی بود
maha: عالي بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر
سفارشات شب یلدا
جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده لطفا کلیک کنید






پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی