پنج شنبه ۳۰ خرداد ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

توپ خرمایی

گروه غذایی: مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
شیرینی - شیرینی بدون فر
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی - عربی
مواد لازم:
گردو: به مقدار لازم
خرما دشتستانی: 500 گرم
کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم
پودر پسته: به مقدار لازم
بادام: به مقدار لازم
کنجد: به مقدار لازم
دارچین: در صورت دلخواه

  • توپ خرمایی
هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. با گوشتکوب آن را بکوبید تا کاملا نرم و یکدست شود . سپس گردوهای خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید و در پودر نارگیل، پودر پسته یا بادام خرد شده بغلتانید.




نکته
می توانید برا عطر بیشتر مقداری پودر دارچین به خرما اضافه کنید.
نکته
می توانید گلوله های خرمایی را در شکلات ذوب شده بغلتانید و روی کاغذ روغنی قراردهید . سپس در یخچال قراردهید تا شکلات سفت شود.


مرحله 1

  • توپ خرمایی
  • توپ خرمایی
هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. با گوشتکوب آن را بکوبید تا کاملا نرم و یکدست شود .سپس گردوهای خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله 2

  • توپ خرمایی
  • توپ خرمایی
سپس به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید و در پودر نارگیل، پودر پسته یا بادام خرد شده بغلتانید.

مرحله 3

  • توپ خرمایی
برای بود دادن کنجد، کافیست کنجد را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید و مرتب آن را هم بزنید کمی که رنگش تغییر کرد از روی حرارت بردارید.

مرحله 4

  • توپ خرمایی
  • توپ خرمایی
می توانید به جای آنکه گردوهای خرد شده درون خرما بریزید پس از غلتاندن در پودر نارگیل یا هر مواد دلخواه دیگر، یک نصفه گردو روی آن قراردهید.



سوالات و نظرات

معصومه: چون نامه جرم ما به هم پيچيدند * بردند به ديوان عمل سنجيدند * بيش ازهمگان گناه مابود ولي ما را به محبت علي(ع)بخشيدند.
با عرض تسليت در ليالي قدر اين حقير را ازدعاي خيرخويش فراموش نکنيد.التماس دعا
elham54: سلام
توی این دستور نیازی به پوست کندن خرما نیست
ممنون از سایت خوبتون
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . متشکرم
خرمای دشتستانی با خرمای سیاه بم فرق می کند . خرمای دشتستانی پوست بسیار نازکی دارد و زمانی که له می شود با گوشت خرما یکی می شود.
sahel: سلام . تازه با سايتتون آشنا شدم. خيلي خوب و جالبه
مخصوصا تصاويري كه در هر مرحله قرار مي ديد. موفق باشيد.
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از شما
موفق و شاد باشید
مريم: سلام بر شما
با سپاس از زحمتي که کشيديد، غذاها و خوراکيها را تهيه کرديد و عکس هر مرحله ي تهيه را هم در سايت گذاشتيد.
بسيار مفيد است. بخصوص براي مبتدياني مثل من که مي خواهند خوراکيهاي خوشمزه با اولين دست پختشان تهيه کنند. :)
شاد و سلامت و سعادتمند و از زندگي راضي باشيد.
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
متشکرم. برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت آرزو می کنم.
رویا: سلام دستتون درد نکنه واقعا عالی بود خیلی خشمزه وساده...مخصوص من که عاشق خرمام اییییولبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . نوش جان همیشه شاد باشید
زهرا: عالی بود
روىاعلىزاده:: واقعا ممنون خىلى راهنماىهاى خوبى مىکند وچىزها
نکیسا: ممنون :)
maryam: سلام عرص میکنم خدمت شما بانوی هنرمند خیلی ممنون بابت اموزش توپک خرما من سال پیش محرم درست کردم خیلی خوششون نیومد میگفتن خمیر زیاد جالب نیست چرا من از خرمای بم استفاده کردم توپک هویچ درست کردم اونم گفتن خمیر ممنون میشم راهنمایم کنید اشکال کارم کجاس امسال میخوام درست کنم برا 5شنبه روضه داریم میخوام هالی بشه با تشکربانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم خرمای دشتستانی باید استفاده کنید طعم خوبی خواهد داشت . مشکل شما نوع خرماست
maryam: شرمنده یادم شد بگم من خرماهارو چرخ کردم
پریسا: سلام شیرینی وکیک بدون فربرای بیماران صرع تشنج دارید من تازه عضوشدم امیدوارم زودترج بدید سرمیزنم. فرومایکروفرنداریم عاشق شیرینی کشمشی هستم چطوربدون فردرست کنم؟؟بانوی آشپزخانه: سلام براتون آرزوی موفقیت می کنم
شیرینی کشمشی بدون فر امکان پذیر نیست مگر یک سری از دستورات و شیرینی ها که به فر نیاز ندارند را بتوانید آماده کنید.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی