
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کیک بستنی
گروه غذایی: | بستنی و پالوده - انواع بستنی کیکها - کیک بدون فر دسر - انواع دسر کیکها - انواع کیک
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | قالب - فریزر | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: بستنی نرم به رنگ دلخواه: به مقدار لازم کیک: به مقدار لازم سس توت فرنگی: در صورت دلخواه فالوده شیرازی: در صورت دلخواه شکلات چیپسی: در صورت دلخواه توت فرنگی: در صورت دلخواه
|
بستنی به رنگهای مختلف تهیه کنید و به مقدار لازم بیرون یخچال قراردهید تا کمی نرم شود قالبی را انتخاب کنید و بستنی که کمی نرم شده را لایه لایه روی هم بریزید و روی هر لایه را با قاشق فشاردهید تا لایه ها خوب به یکدیگر بچسبند. سپس لایه آخر را با تکه های کیک بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر قراردهید. زمان سرو قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با انواع میوه و سس توت فرنگی و فالوده تزیین کنید .
 | نکته | درصورت تمایل می توانید انواع مغزها و شکلات خرد شده، میان لایه ها قراردهید.
مرحله 1 بستنی به رنگهای مختلف تهیه کنید. به مقدار لازم بیرون یخچال قراردهید تا کمی نرم شود قالبی را انتخاب کنید و بستنی که کمی نرم شده را لایه لایه روی هم بریزید و روی هر لایه را با قاشق فشاردهید تا لایه ها خوب به یکدیگر بچسبند.
مرحله 2 سپس لایه آخر را با تکه های کیک بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر قراردهید.
مرحله 3 زمان سرو قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با توت فرنگی و سس توت فرنگی و فالوده تزیین کنید .
سوالات و نظرات
 |  | baharehmirhadi: واقعا ممنونم خیلی وقته دنبالش میگشتم. | بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم موفق باشید | مریم: مرسی :* تو این گرما خیلی لازمه | بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. شاد خوش باشید | مریم ش: خیلی ممنونم قشنگ وزیباست | | علی: وااای واقعا سایتتون عالیه
خوش به حال همسرتون :D
امیدوارم همیشه سلامت پاینده موفق و منصور باشید | بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و سلامت باشید | sara: همه چیز عالی بود ممنونم ایول | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید | آنا: مرسی واقعا عاتیه میشه تایه اولش رو از ژله استفاده کرد | | شبنم: برای دراوردنش از قالب باید تو اب ولرم بزاریم؟ | بانوی آشپزخانه: چند لحظه تو آب ولرم قراردهید ولی بهتر است کف قالب را نایلون بپوشانید و بستنی را فشرده در قالب بریزید و بعد از چند ساعت از فریزر خارج کنید و برگردانید و نایلون را جدا کنید فرم بستنی بهتر حفظ می شود. | فرزانه: ممنونم :-) | | زهره: ممنوونم عزیزم خیلی خوشکله ببخشید ی سوال راحت از ظرف جدا میشه؟ | بانوی آشپزخانه: ممنون بله به راحتی خارج می شود | زهره: سلام ببخشید میشه بین لایه های کیک بستنی بزاریم ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بله فقط باید سرعت عمل داشته باشید و سریع در فریزر بزارید بعنوان کیک بستنی استفاده کنید و فقط زمان سرو از فریزر خارج کنید |
|
|