پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیک بستنی

گروه غذایی: بستنی و پالوده - انواع بستنی
کیکها - کیک بدون فر
دسر - انواع دسر
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فریزر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
بستنی نرم به رنگ دلخواه: به مقدار لازم
کیک: به مقدار لازم
سس توت فرنگی: در صورت دلخواه
فالوده شیرازی: در صورت دلخواه
شکلات چیپسی: در صورت دلخواه
توت فرنگی: در صورت دلخواه

  • کیک بستنی
بستنی به رنگهای مختلف تهیه کنید و به مقدار لازم بیرون یخچال قراردهید تا کمی نرم شود قالبی را انتخاب کنید و بستنی که کمی نرم شده را لایه لایه روی هم بریزید و روی هر لایه را با قاشق فشاردهید تا لایه ها خوب به یکدیگر بچسبند. سپس لایه آخر را با تکه های کیک بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر قراردهید. زمان سرو قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با انواع میوه و سس توت فرنگی و فالوده تزیین کنید .



نکته
درصورت تمایل می توانید انواع مغزها و شکلات خرد شده، میان لایه ها قراردهید.


مرحله 1

  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
بستنی به رنگهای مختلف تهیه کنید. به مقدار لازم بیرون یخچال قراردهید تا کمی نرم شود قالبی را انتخاب کنید و بستنی که کمی نرم شده را لایه لایه روی هم بریزید و روی هر لایه را با قاشق فشاردهید تا لایه ها خوب به یکدیگر بچسبند.

مرحله 2

  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
سپس لایه آخر را با تکه های کیک بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر قراردهید.

مرحله 3

  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
زمان سرو قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با توت فرنگی و سس توت فرنگی و فالوده تزیین کنید .



سوالات و نظرات

baharehmirhadi: واقعا ممنونم خیلی وقته دنبالش میگشتم.بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم موفق باشید
مریم: مرسی :* تو این گرما خیلی لازمهبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. شاد خوش باشید
مریم ش: خیلی ممنونم قشنگ وزیباست
علی: وااای واقعا سایتتون عالیه
خوش به حال همسرتون :D
امیدوارم همیشه سلامت پاینده موفق و منصور باشید
بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و سلامت باشید
sara: همه چیز عالی بود ممنونم ایولبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
آنا: مرسی واقعا عاتیه میشه تایه اولش رو از ژله استفاده کرد
شبنم: برای دراوردنش از قالب باید تو اب ولرم بزاریم؟بانوی آشپزخانه: چند لحظه تو آب ولرم قراردهید ولی بهتر است کف قالب را نایلون بپوشانید و بستنی را فشرده در قالب بریزید و بعد از چند ساعت از فریزر خارج کنید و برگردانید و نایلون را جدا کنید فرم بستنی بهتر حفظ می شود.
فرزانه: ممنونم :-)
زهره: ممنوونم عزیزم خیلی خوشکله ببخشید ی سوال راحت از ظرف جدا میشه؟بانوی آشپزخانه: ممنون بله به راحتی خارج می شود
زهره: سلام ببخشید میشه بین لایه های کیک بستنی بزاریم ؟بانوی آشپزخانه: سلام بله فقط باید سرعت عمل داشته باشید و سریع در فریزر بزارید بعنوان کیک بستنی استفاده کنید و فقط زمان سرو از فریزر خارج کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی