یکشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کوکو سیب زمینی

گروه غذایی: کوکو - املت (خاگینه) - انواع کوکو
سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - کودکان
مواد لازم:
سیب زمینی: 5 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

  • کوکو سیب زمینی
کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد.برای تهیه این کوکو ابتدا سیب زمینی ها را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز گذاشته تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و با گوشتکوب بکوبید و یا رنده کنید. سپس در حالیکه هنوز گرم است  زعفران  نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود. سپس روغن را در ماهیتابه بریزید، داغ که شد کف دستتون را کمی خیس کنید و از مواد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید، گلوله کنید و کف دست صاف کنید و به آرامی در ماهیتابه قراردهید.تمام کوکوها که کف ماهیتابه قرار گرفتند زیر حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. یک طرف آن که سرخ شد کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نکته
این مقدار تخم مرغ برای 5 عدد سییب زمینی متوسط کافیست.

نکته
نکته مهم این است که اگر می خواهید کوکو به اصطلاح وا نرود، زمان اضافه کردن تخم مرغ، سیب زمینی ها داغ باشند. اگر سیب زمینی ها سرد بودند می توانید از ماکروویو استفاده کنید با قدرت 900 وات بسته به میزان سیب زمینی 60 تا 120 ثانیه زمان بدهید. تا سیب زمینی ها داغ شوند.

نکته
از زردچوبه در کوکو استفاده نکنید زیرا مزه کوکو را تلخ می کند.

نکته
اگر کوکو موقع سرخ شدن خرد شد، تخم مرغ به آن اضافه کنید. البته در اینصورت مزه تخم مرغ بر سیب زمینی  غالب خواهد شد. اما باعث می شود که کوکو ها وا نروند.


مرحله 1

  • کوکو سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز گذاشته تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و با گوشتکوب بکوبید و یا رنده کنید.


مرحله 2

  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو سیب زمینی
سپس در حالیکه هنوز گرم است زعفران، نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.


مرحله 3

  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو سیب زمینی
سپس روغن را در ماهیتابه بریزید، داغ که شد کف دستتون را کمی خیس کنید و از مواد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید، گلوله کنید و کف دست صاف کنید و به آرامی در ماهیتابه قراردهید.تمام کوکوها که کف ماهیتابه قرار گرفتند زیر حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. یک طرف آن که سرخ شد کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.


مرحله 4

  • کوکو سیب زمینی
سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.




سوالات و نظرات

رکسانا: مثله همیشه زیبابانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید.
mamad_220: salam
dar amozesh koko -zaferan dam kardeh nagoftid ke key ezafeh mikonid lotfan baresii konid
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. در متن اضافه کردم. موفق باشید.
zeinab: چرا روغن کوکو سیب زمینی کف می کنه؟ و برای رفع این اشکال بابد چکار کرد؟ با تشکر اگه به ایمیلم جواب دهیدبانوی آشپزخانه: بستگی به نوع کوکو دارد. در کوکوی سیب زمینی اگر مقدار تخم مرغ زیاد باشد و یا مواد خوب مخلوط نشده باشد کمی کف می کند. برای سرخ کردن کوکوی سیب زمینی در ظروف تفلون و روحی به روغن زیادی نیاز دارد اما اگر در ظرف چدنی سرخ کنید می توانید مقدار خیلی کمی روغن در ظرف بریزد و کوکو را سرخ کنید.
منصوره: متشکریم .خیلی ساده وابتدایی بود لطفا متنوعش بکنید
سیمین: سلام با تشکر از سایت خوبتون، مشکل من با کوکو اینه که همیشه خمیر میشه به نظر شما چه کار باید بکنم.بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . تمام نکات مهم کوکو نوشته شده است. مهم ترین آن این است که تخم مرغ به اندازه مصرف کنید و در حالیکه هنوز داغ است تخم مرغ را اضافه کنید و برای مزه هم فقط از زعفران و نمک استفاده کنید . موفق باشید
آی گل: خوب بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی