
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
ترین سبزیجات
گروه غذایی: | ساندویچ - انواع ساندویج خوراک - انواع خوراک گوشت سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
| مدت زمان آماده شدن: | معمولی | ابزارهای مورد نیاز: | قالب - فر - گاز | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: فلفل دلمه ای: 2 عدد پنیر پیتزا: 250 گرم سیب زمینی: 2 عدد بادمجان: 2 عدد ژامبون گوشت: 8 ورق
|
سیب زمینی ها را ورقه ورقه کنید و با مقدار کمی آب و نمک آن را نیم پز کنید. داخل فلفل دلمه ای را تمیز کرده و به صورت ورقه در آورید و روی حرارت کباب کنید. بادمجان ها را ورقه ورقه کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. ورقه های ژامبون را کف قالب کنار هم بچینید. سیب زمینی ها را توی قالب کنار هم بچنید سپس پنیر پیتزا روی آن قراردهید و بقیه مواد را به صورت لایه لایه روی هم قراردهید. در آخر ژامبون بچینید و کناره های ژامبون بیرون از قالب را روی هم قراردهید و با فویل روی آن را بپوشانید. درطبقه وسط فر که از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 دقیقه قرار دهید سپس از فر درآورید و در ظرف دلخواه برگردانید و سرو کنید.
 | نکته | اگر بخواهید ورقه های ژامبون کمی خشک شود می توانید مقداری کره روی آن بمالید.
مرحله 1 سیب زمینی ها ر ا ورقه ورقه کنید و با مقدار کمی آب و نمک آن را نیم پز کنید. داخل فلفل دلمه ای را تمیز کرده و به صورت ورقه در آورید و روی حرارت کباب کنید. بادمجان ها را ورقه ورقه کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. ورقه های ژامبون را کف قالب کنار هم بچینید.
مرحله 2 سیب زمینی را توی قالب کنار هم بچنید.
مرحله 3 سپس پنیر پیتزا روی آن قراردهید.
مرحله 4 بقیه مواد را به صورت لایه لایه روی هم قراردهید.
مرحله 5 در آخر ژامبون بچینید و کناره های ژامبون بیرون از قالب را روی هم قراردهید و با فویل روی آن را بپوشانید. درطبقه وسط فر که از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 دقیقه قرار دهید سپس از فر درآورید.
مرحله 6 و در ظرف دلخواه برگردانید و سرو کنید.
سوالات و نظرات
 |  | پريسا: رو گاز چه جوري بايد درست شه ؟ | بانوی آشپزخانه: به نظرم بهتر است که از شعله پخش کن استفاده کنید تا ژامبون های کف قالبتون نسوزد و روی آن را حتما بپوشانید و برای اینکه مواد داخل کاملا گرم شود مقدار چند قاشقی آب درون قالب دور ژامبون ها که بقچه کرده اید بریزید تا زودتر گرم شود و پنیر درون آن در اثر گرما آب شود. |
|
|