سه شنبه ۲۶ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیک اسپاگتی

گروه غذایی: کیکها - کیک غذایی
پاستا - انواع پاستا
غذاهای بازیافته - انواع غذاهای بازیافته
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
پنیر پارمزان: به مقدار لازم
اسپاگتی پخته: 400 گرم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 1 عدد
آرد گندم: نصف پیمانه
فلفل دلمه ای: به مقدار لازم
تخم مرغ: 2 عدد
زیتون بدون هسته: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: 150 گرم
شیر: نصف لیوان
ادویه کاری: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره: 50 گرم
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری

  • کیک اسپاگتی
ابتدا اسپاگتی را یا هر نوع پاستایی را که دوست دارید را در آب جوش و مقداری زردچوبه و نمک بپزید و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده .پیاز را ریز خرد یا رنده کرده روی حرارت قرارداده کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مدام با قاشق هم بزنید تا تکه های گوشت کاملا از هم جدا شوند. این کار باعث می شود که گوشت به تکه های درشت سرخ نشود بلکه بسیار ریز سرخ شود. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس نمک و فلفل سیاه و ادویه را اضافه کنید. من از ادویه کاری و زردچوبه استفاده کردم. ادویه کاری تند است، پس اگر می خواهید زیاد تند نشود فلفل سیاه را اضافه نکنید یا کمتر بریزید.
برای مایع داخل کیک:من از موادی که در دسترس داشتم استفاده کردم. ابتدا یک بسته پنیر خامه ای را با همزن زدم تا نرم شد سپس 2 عدد تخم مرغ را به پنیر اضافه کردم و دوباره همزدم  بعد یک بسته 50 گرمی کره آب شده را اضافه کردم . یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر را ریختم. نصف لیوان آب را اضافه کردم اگر شما شیر داشید می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید. مقداری نمک و پودر پنیر پارمیزان و پنیر پیتزا داشتم آن را هم اضافه کردم. و در آخر مقدار نصف پیمانه آرد را به مواد اضافه کردم و همزدم.
قالب مورد نظر را کمی چرب کرده مقداری اسپاگتی آبکش شده را توی قالب بریزید بعد مواد گوشتی و مقداری زیتون بدون هسته را روی آن بریزید و چند بار این کار را تکرار کنید تا قالب پر شود.  در آخر مایع را روی اسپاگتی ها بریزید. و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا روی آن کمی طلایی شود. و قالب را خارج کنید کمی صبر کنید تا حرارت آن کم شود. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.

مرحله 1

  • کیک اسپاگتی
ابتدا اسپاگتی را یا هر نوع پاستایی را که دوست دارید را در آب جوش و مقداری زردچوبه و نمک بپزید و سپس آبکش کنید. و در قالبی که کمی چرب کرده اید مقداری بریزید.

مرحله 2

  • کیک اسپاگتی
پیاز را ریز خرد یا رنده کرده روی حرارت قرارداده کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مدام با قاشق هم بزنید تا تکه های گوشت کاملا از هم جدا شوند. این کار باعث می شود که گوشت به تکه های درشت سرخ نشود بلکه بسیار ریز سرخ شود. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس نمک و فلفل سیاه و ادویه را اضافه کنید. من از ادویه کاری و زردچوبه استفاده کردم. ادویه کاری تند است، پس اگر می خواهید زیاد تند نشود فلفل سیاه را اضافه نکنید یا کمتر بریزید.از این مواد مقداری روی اسپاگتی ها بریزید.

مرحله 3

  • کیک اسپاگتی
اگر زیتون بدون هسته در دسترس دارید می توانید مقداری روی مواد بریزید. خوشمزه می شود.

مرحله 4

  • کیک اسپاگتی
برای مایع داخل کیک:من از موادی که در دسترس داشتم استفاده کردم. ابتدا یک بسته پنیر خامه ای را با همزن زدم تا نرم شد سپس 2 عدد تخم مرغ را به پنیر اضافه کردم و دوباره همزدم  بعد یک بسته 50 گرمی کره آب شده را اضافه کردم . یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر را ریختم. نصف لیوان آب را اضافه کردم اگر شما شیر داشید می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید. مقداری نمک و پودر پنیر پارمیزان و پنیر پیتزا داشتم آن را هم اضافه کردم. و در آخر مقدار نصف پیمانه آرد را به مواد اضافه کردم و همزدم.در آخر مایع را روی اسپاگتی ها بریزید.

مرحله 5

  • کیک اسپاگتی
در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا روی آن کمی طلایی شود. و سپس قالب را خارج کنید کمی صبر کنید تا حرارت آن کم شود. و در ظرف مورد نظر برگردانید.

مرحله 6

  • کیک اسپاگتی
  • کیک اسپاگتی



سوالات و نظرات

آرام: دست شما درد نکنه کدبانو ...بانوی آشپزخانه: سلام آرام عزیز. شرمنده می کنید
رکسانا: وای چقدره خوشمزه مهدیه جون دلم آب افتاد کاش منم مامانه هنرمندی مثله تو داشتم.میبوسمت از دور عزیزم خدانگهدار.بانوی آشپزخانه: رکسانا جون
از لطفت ممنونم برای خودت و خانواده عزیزت آرزوی سلامتی و سعادت می کنم.
شیما: سلام خانم هنرمند
ببخشید من یه سوالی داشتم اولی اینکه بویه ضخم تخم مرغ تویه ماکارانی نمیمونه؟
و دوم اینکه من یه بار هنگام سرخ کردن سویا روش پنیر سفید ریختم وای خیلی بد شد
حالا شما پنیری که تو مایعتون استفاده می کنید هنگام گرما دیدن طعمش برنمیگرده؟
مرسی وممنون
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم.
در مورد سوال اول: نه بوی تخم مرغ نمی دهد چون ماکارانی با ادویه های معطر آماده شده .
سوال دوم: کلا سویا بوی خوبی ندارد. بهتر است با ادوبه فراوان خوب سرخ شود.. هر چه بیشتر سرخ شود طعم بهتری پیدا می کند.
در کیک اسپاگتی طعم پنیر سفید با بقیه مواد مخلوط می شود. و موقع گرما دیدن طعمش بد نمی شود.
marjanpayam: سلام من این کیک رو درست کردم ولی روش مثل پیتزا طلایی شد از قالب سخت جدا شد موادی که گفته شده باید همه جای ماکارونی رو بگیره؟.ولی خیلی خوشمزه شد دستتون درد نکنه.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. لازم نیست همه جای پاستا را بگیرد. موفق باشید.
f.aslani58: سلام .آفرین و احسن به هنر شما. واقعا هنرمند هستید . من که کلی لذت بردم .بانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم از لطفتون شاد باشید
hasht behesht: این سایت نمونه و عالیه.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی