 |  |
حميد: با سلام. فکر کنم تصوير کيک اسفنجي ساده با شکلاتي رو جابجا گذاشتين! اميدوارم نظر آقايون رو هم بخونيد! | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
خیر عکس ها درست هستند . اگر به تصویر آخر نگاه کنید کیک اسفنجی ساده و کیک اسفنجی شکلاتی کنار هم قراردارند رنگ کیکها مشخص ترند .چون از پودر کاکائو کمتر استفاده کردم رنگ کیک زیاد تیره نشده است.
موفق باشید. |
مینا: با سلام . خیلی ممنون بابت دستور کامل کیک. منوقتی مواد رو توی ماکروفر میذارم یک طرف کیک پف میکنه ولی طرف دیگه اون همچین پف نمیکنه به نظر شما چی کار کنم ؟ فر هم خراب نیست ها چون تو فر مامانم هم همچین میشه . ممنون می شم اگه جواب بدین | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. متشکرم .
یک نکته را هیچگاه فراموش نکنید فر با ماکروفر یکی نیست. یعنی ماکروفر جایگزین فر نیست. بعضی ها گمان می کنند که اگر به جای اجاق گاز فردار یک گاز رومیزی و یک ماکروفر بگیرند کافیست درحالیکه فر و ماکروفر مکمل هم هستند جایگزین هم نیستند. پس دستوراتی که در مخصوص فر است را نمی توان با ماکروفر جایگزین کرد . کار با ماکروفر به چند چیز بستگی دارد . یکی اندازه مواد - قدرت - زمان . برای تهیه یک غذا به دستور کامل و دقیقی نیاز است و مراحل آماده سازی خاص خود را دارد.
برای پخت کیک لازم است که کلید کانوکشن را داشته باشد. کانوکشن یا پیش گرمایش کار گرم کردن ماکروویو را انجام می دهد مثل فر . مثلا برای پخت یک کیک 3 تخم مرغی دستور خاص خود را دارد . ابتدا کلید کانوکشن را روی 180 سانتی گراد تنظیم کنید. سپس مواد را آماده کنید و در قالب های مخصوص ماکروویو یا پیرکس بریزید سپس ظرف را در دستگاه قراردهید . قدرت را 900 و زمان را 5 دقیقه تنظیم کنید و استارت بزنید . پس از پایان کار دوباره قدرت را 360 وات و زمان را 7 دقیقه تنظیم کنید تا کیک بپزد. |
دلال: سلام خسته نباشید یکی دو بار سعی کردم کیک اسفنجی درست کنم ولی نمیدونم جراارتفاعش زیاد نمیشه که بتونم ان رابه سه قسمت تقسیم کنم ولابه لای ان را از خامه ومیوه بر کنم متشکرم | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . لطفا مقاله نکات مهم و مفید در پخت کیک در بخش کیکها را مطالعه فرمائید . موفق باشید. |
سارا: سلام ازمطالب مفید و کاریردی شما سپاسگزارم چرا پف کیک بعد از بیرون اوردن از فر از بین می رود یا به اصطلاح شبیه کوکو می شود؟ | بانوی آشپزخانه: متشکرم. پف کیک به علت های مختلف ممکن است از بین برود. مهمترین آن باز کردن در فر در ابتدای زمان پخت کیک. زیاد زدن سفیده تخم مرغ- کهنه بودن بکینگ پودر.....لطفا در بخش کیک قسمت تکات مهم مقاله نکات مهم در پخت کیک را مطالعه فرمایید. |
sara: salam chera harvaght cake shokolati dorost mikonam bafte an khamiri mishavad vali cake esfanji kheili khob mishavad ba inke tamame nokat ra raayat mikonam bafte in cake chetor ast?aya mesle cake esfanji mishavad ke an ra emtehan konam?ya baftash sangin ast?ba tashakor | |
شکوفه: چگونه می توانم خامه شکلاتی تیره تری داشته باشم؟ با اضافه کردن پودر کاکایو ی بیشتر به خامه نتیجه مطلوب را نمیگیرم .لطفا راهنمایی کنید.مرسی | بانوی آشپزخانه: شکلات 80 درصد به بالا را ذوب کنید و به خامه اضافه کنید طعم خوبی پیدا خواهد کرد. یا اینکه گاناش درست کنید خامه را گرم کنید تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. |
مهتاب: سلام . در پخت کیکها به خصوص اسفنجی ، نسبت خمیر کیک با قالب کیک باید چطور باشد ؟چون معمولا در دستور پخت کیکها اندازه و شکل قالب را نمی گویند. لطفا برام ایمیل کنید. تشکر | بانوی آشپزخانه: سلام
کلا دو سوم قالب پر شود. یک سوم برای پف کیک است |
مليكا: سلام.ممنون ازاطلاعاتتون.من وقتي كيك درست ميكنم كيكم توش حالت خميري داره اگه ميشه منوراهنمايي كنيد؟مرسي | بانوی آشپزخانه: با سلام لطفا بخش کیکها قسمت نکات مهم را مطالعه کنید . |
آزاده: سلام خسته نباشید.خواستم بدونم کیک اسفنجی بدون روغن بد نمیشه؟! آخه تا به حال کیک بدون روغن درست نکردم.مرسی از شما | بانوی آشپزخانه: با سلام. بیشتر کیکهایی که در قنادی ها بفروش می رسد کیک اسفنجی است. کیکهای تولد عروسی ... کیک اسفنجی کیک پایه است. |
مرجان: سلام . میخواستم بپرسم فر برقی با فر گاز با هم فرق میکنند چون من در فر برقی درست میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید | بانوی آشپزخانه: با سلام
فرهای برقی بهتر از فرهای گازی هستند. و اگر مجهز به فن است همیشه برای اینکه گرمای داخل فر یکنواخت شود همیشه روشن کنید. |
سمیرا: میشه روش استفاده از فر های برقی رو برای درست کردن کیک تو وبلاگتون بزارید | بانوی آشپزخانه: دستور خاصی نیست بهتر است همیشه فن این فر روشن باشد تا گرما یکنواخت شود و درجه گرمای آن نسبت به فر گازی کمی کمتر است . |
baran: سلام
کیک تون چرا روغن نداره؟ ؟؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
کیکهای اسفنجی بدون روغن هستند. |
Shima: سلام خسته نباشيد
ببخشيد ميخواستم بدونم من چه جوري بايد بفهمم موادي كه در اختيار دارم بايد قالب چه اندازه اي داشته باشم
ميشه كمكم كنيد؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم جدولی تهیه کردم بزودی در سایت قرارخواهم داد که در آن مقدار مواد و اندازه قالب توضیح داده شده است. |
ل: باسلام من کیکم همه جاش خوب پخته بجز وسطش که خیسه تمام نکات شماهم رعایت کردم چرا؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
نکات مهم و مفید در پخت انواع کیک را در سایت مطالعه کنید . ممکن است درجه فر مناسب نبوده است و یا قالب کوچک بوده و ....
http://cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=160 نکات مهم و مفید |
سحر: سلام خانم گل...ممنون از سايت خوبت! من تولد شوهرمه 1ماه ديگه! ميخوام كيك شكلاتي اسفنجي واسش درست كنم.موسيقي كار ميكنه.روشو چطور تزيين كنم؟ يعني ميخوام ب موسيقي ربط داشته باشه! مثلا روشو خط حامل بكشم و روش نت بنويسم! ولي چه راه كاري استفاده كنم ك خطام صاف بشه و بتونم نت رو درست دربيارم؟ مخصوصا نت سل!!! ميشه لطفا كمكم كني؟ | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم می توانید شکلات 70 درصد را به روش بن ماری ذوب کنید و روی کاغذ روغنی نت ها و خط ها را رسم کنید بعد با شکلات روی اون خطوط را بکشید بهتر است سر قیف راخیلی نازک نبرید کمی سوراخ قیف را پهن تر بگیرید تا تسلط بهتری داشته باشید و خطوط را رسم کنید هر جایی که خراب شد سریع پاک کنید از نو رسم کنید سپس صبر کنید حدود بیست دقیقه کافیست سپس به آرامی جدا کنید و روی کیک قرار دهید می توانید برای راحتی کار روی کیک را گاناش بریزید نت ها را با شکلات صورتی یا سفید کار کنید. |
سحر: ببخشيد گاناش چيه؟؟ نت ها رو با شكلات سفيد كار كنم؟ ميتونم ب شكلات سفيد يكم شكلات كاكائويي اضافه كنم؟ خطوط حامل بايد خيلي صاف كشيده بشه.اونو چيكارش كنم؟ دستم ميلرزه! | بانوی آشپزخانه: نه به شکلات چیزی اضافه نکنید. همان را به صورت غیر مستقیم ذوب کنید مثل وقتی که شکلات جای گرم قرار میگیره شل و روان می شه به اون حالت در قیف بریزید و نقوش را ایجاد کنید چند بار امتحان کنید مشکلتون رفع می شه نگران نباشید.
گاناش شکلات صبحانه روی حرارت مستقیم و ملایم قرار می گیرد اولین ریز جوش ها را که زد خاموش کنید و تکه های شکلات را در آن بریزید و با قاشق هم بزنید بعد که تمام تکه های شکلات که حل شد از صافی رد کنید کیک را خامه کشی کنید و دقیقا وسط کیک بریزید تقریبا یکنواخت کیک را روی سینی توری قراردهید تا اضافه ها به کیک نچسبد بعد از چند دقیقه نت های موسیقی را در جای مشخص روی کیک قراردهید |
سمیرا: کیک های جدیدی بزارید ممنون میشم | |
نوشین: سلام من نیاز به راهنمایی شما برای کیک تولد با پایه شکلاتی دارم ازتون ممنونم. | بانوی آشپزخانه: سلام برای کیک تولد همین دستور بسیار عالی است
فقط در نظر داشته باشید حتما همراه با خامه یا گاناش یا کرم آماده شود |
شهرزاد: سلام انقدر کیکم خوشگل😻 و خوشمزه شده که دوست داشتم عکسشو واستون بفرستم مرسی از راهماییتون 😽 شاد و موفق باشید .مرررررررسی | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم بهتون تبریک می گم خوشحال می شوم عکس کارتون را در تلگرام برام بفرستید در سایت قراردهم موفق باشید |
سنا: ببخشید شما تو کلیه دستوراتتون از فرگاز استفاده میکنید؟ یعنی هرجا نوشتید فر منظورتون فرگازه؟
چون دمای فرگاز با توستر و ماکروفر فرق داره برا این گفتم. بازم ممنونم | بانوی آشپزخانه: بله همینطوره اگر جایی ماکروویو یا توستر باشد حتما ذکر می شود زیرا فقط فر مناسب پخت کیک و شیرینی هست بقیه جنبه کمی در مراحل آماده سازی کاربرد دارند وسیله مناسبی نیستند و بیشتر جهت تبلیغات کالا و فروش دستوراتی هم قرار می دهند اما محدود است |
محدثه: واقعا ممنون من خیلی دنبالش گشتم | |
محدثه: طرز تهیه گاناش: خامه وکره وکاکائو راروی حرارت غیر مستقیم بگذارید و بعد از ولرم شدن به کیک یا هر چیز دیگه. | |
سنا: سلام ببخشید چرا اندازه آرد که در این دستور استفاده کردید با جدول اندازه مواد کیک یکی نیست یعنی به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد جسارتا اون فرموبل جدول برای رولت نیست | بانوی آشپزخانه: سلام جدولی که مشاهده کردید مقادیر استاندارد کیک اسفنجی است اما کیک ها متنوع هستند دستورهای زیادی هستند که اندازه های آنها متغییرهست لطفا مقاله انواع کیک را در سایت مطالعه بفرمایید |
sahar: سلام و عرض ادب خانومی من از روغن استفاده نکردم کیکم خیلی پف کرد و عالی شد ولی بعد از خوردنش همهون دچار عارضه معده شدیم به اصطلاح ترش کردیم بنظرتون اگر بخوایم اضافه کنیم نسبتش چقدره ممنون از راهنمایی های بینظیرتون | بانوی آشپزخانه: سلام
دستورهای کیک و شیرینی را به هیچ عنوان تغییر ندهید روغن و شکر محاسبه شدند در به عمل آمدن و باز شدن ذرات آرد و ...
هر کیکی دستور خودش را دارد کیک اسفنجی و شیفون حداقل روغن را دارد با هم زدن زرده و سفیده فضایی ایجاد میشود برای پف کیک و ذرات آرد |
علی: سلام استاد میشه لطف کنید بگین در فرهای گازی کانکشن دار چطور کیک اسفنجی درست کنیم ایا در کیفیت کیک ماثر است
ممنون از توجه و تبهر شما | بانوی آشپزخانه: فرقی نمی کنه کانوکشن به جریان هوای گرم کمک میکنه فرقی با فرهای گازی نداره
داشتنش باعث حرکت و چرخش هوای گرم یک جا نمیمونه |