پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

برگ شکلاتی

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
کیکها - کیک شکلاتی
تزیینات - تزئین غذایی
شکلات - انواع شکلات
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:مایکروفر - گاز - یخچال
مواد لازم:
شکلات شیری: 100 گرم

  • برگ شکلاتی
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستفیم) ذوب کنید. پشت برگها را با روغن خوب چرب کنید. با قلمو شکلات ذوب شده را روی آن بمالید و سپس برگها را در یخچال قراردهید. این عمل را چند بار تکرار کنید تا برگ شکلاتی ضخامت بیشتری پیدا کند. زمانی که شکلات خوب سفت شد به آرامی برگ را از شکلات جدا کنید. و در ظرف درداری قراردهید و در یخچال بگذارید تا سفت بماند. و زمان تزیین از آن استفاده کنید.


نکته
تکه های شکلات را در ظرفی بریزید و ظرف را روی یک ظرف آب جوش ریخته اید قراردهید تا شکلات به آرامی ذوب شود.
نکته
برگ ها را خوب بشویید و کاملا خشک کنید.سپس شکلات روی آن بمالید.




مرحله 1

  • برگ شکلاتی
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستفیم) ذوب کنید. پشت برگها را با روغن خوب چرب کنید.

مرحله 2

  • برگ شکلاتی
  • برگ شکلاتی
  • برگ شکلاتی
با قلمو شکلات ذوب شده را روی آن بمالید و سپس برگها را در یخچال قراردهید. این عمل را چند بار تکرار کنید تا برگ شکلاتی ضخامت بیشتری پیدا کند زمانی که شکلات خوب سفت شد به آرامی برگ را از شکلات جدا کنید. و در ظرف درداری قراردهید و در یخچال بگذارید تا سفت بماند. و زمان تزیین از آن استفاده کنید.

مرحله 3

  • برگ شکلاتی
ساقه برگها را با قلم مو نقاشی کنید و چندین بار با قلمو روی اشکال، شکلات بمالید و در یخچال قراردهید تا ضخیم شود.

مرحله 4

  • برگ شکلاتی
می توانید برای تزیین انواع کیکها و دسرها مورد استفاده قراردهید.



سوالات و نظرات

ازيتا: سلام من ساقه شكلاتي را متوجه نشدم مي خواستم بدانم شكلاتها اطراف چوب يا ساقه است يا تماما شكلات است ممنونبانوی آشپزخانه: ba salam,tarhe saghe ra ba chocalate roye kaghaz roghani mikeshim seft ke shod az kaghaz roghani joda mikonim
محمد پناهی: سلام، اسایت خیلی جالبی دارید از زحمات شما متشکرم موئیدباشید.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد باشید
سمیه: چه باحال بود مرسی
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی