Please wait...
دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
برگ شکلاتی
گروه غذایی:
کیکها - تزئین کیک
کیکها - کیک شکلاتی
تزیینات - تزئین غذایی
شکلات - انواع شکلات
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:
سریع
ابزارهای مورد نیاز:
مایکروفر - گاز - یخچال
مواد لازم:
شکلات شیری: 100 گرم
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستفیم) ذوب کنید. پشت برگها را با روغن خوب چرب کنید. با قلمو شکلات ذوب شده را روی آن بمالید و سپس برگها را در یخچال قراردهید. این عمل را چند بار تکرار کنید تا برگ شکلاتی ضخامت بیشتری پیدا کند. زمانی که شکلات خوب سفت شد به آرامی برگ را از شکلات جدا کنید. و در ظرف درداری قراردهید و در یخچال بگذارید تا سفت بماند. و زمان تزیین از آن استفاده کنید.
نکته
تکه های شکلات را در ظرفی بریزید و ظرف را روی یک ظرف آب جوش ریخته اید قراردهید تا شکلات به آرامی ذوب شود.
نکته
برگ ها را خوب بشویید و کاملا خشک کنید.سپس شکلات روی آن بمالید.
مرحله 1
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستفیم) ذوب کنید. پشت برگها را با روغن خوب چرب کنید.
مرحله 2
با قلمو شکلات ذوب شده را روی آن بمالید و سپس برگها را در یخچال قراردهید. این عمل را چند بار تکرار کنید تا برگ شکلاتی ضخامت بیشتری پیدا کند زمانی که شکلات خوب سفت شد به آرامی برگ را از شکلات جدا کنید. و در ظرف درداری قراردهید و در یخچال بگذارید تا سفت بماند. و زمان تزیین از آن استفاده کنید.
مرحله 3
ساقه برگها را با قلم مو نقاشی کنید و چندین بار با قلمو روی اشکال، شکلات بمالید و در یخچال قراردهید تا ضخیم شود.
مرحله 4
می توانید برای تزیین انواع کیکها و دسرها مورد استفاده قراردهید.
لیست مقالات مرتبط
تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
چیز کیک شکلاتی سرد
جعبه شکلاتی
کرم رویال
کلبه بیسکویتی 1
شکلات کورنفلکس
کیک با کرم پودینگ شکلاتی
گل ژلاتینی
تزیین کیک با زرورق شکلات
کار با زرورق شکلات
کاسه های شکلاتی
پروانه های شکلاتی
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
سوالات و نظرات
ازيتا:
سلام من ساقه شكلاتي را متوجه نشدم مي خواستم بدانم شكلاتها اطراف چوب يا ساقه است يا تماما شكلات است ممنون
بانوی آشپزخانه:
ba salam,tarhe saghe ra ba chocalate roye kaghaz roghani mikeshim seft ke shod az kaghaz roghani joda mikonim
محمد پناهی:
سلام، اسایت خیلی جالبی دارید از زحمات شما متشکرم موئیدباشید.
بانوی آشپزخانه:
سلام متشکرم شاد باشید
سمیه:
چه باحال بود مرسی
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء