چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیک اسفنجی ساده

گروه غذایی: کیکها - کیک با تزئین پودر قند
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
مواد لازم:
تخم مرغ: 6 عدد
وانیل شکری: 2/1 قاشق چای خوری
آرد سفید: 300 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 3 پنس
پودر شکر: 300 گرم
آب جوش: 2/1 پیمانه

  • کیک اسفنجی ساده
 فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.  کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید سپس با روغن کف و زاویه کف ظرف را چرب کنید. دیواره های قالب را چرب نکنید. سپس  آرد ،بیکینگ پودر  و  نمک  با هم 3 بار الک کنید.  زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را کمی با همزن بزنید تا کف کند، سپس کمی پودر تارتار یا یک تا 2 قطره آب لیمو اضافه کنید تا کف سفیده را سفت کند و زدن را ادامه دهید تا کف آهاری و سفت شود، نیمی از شکر را اضافه کنید وقتی کاملا سفید و سفت شد در یخچال قراردهید. زرده ها، وانیل و بقیه ی پودر قند را کمی هم بزنید سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گرمای آب سبب پخته شدن زرده ها نشود. با لیسک سفیده را با زرده مخلوط کنید. (اصطلاحا سفیده را بخورد زرده بدهید).  مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر روند. سپس درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قراردهید.

نکته
اگر پودر تارتار(۳ پنس) نداشتید مهم نیست پس از سفت شدن سفیده آن را در یخچال بگذارید و زمان مخلوط کردن با زرده از یخچال خارج کنید.
نکته
زمانی که مواد را در قالب ریختید و در فر گذاشتید یک ظرف نسوز را آب کرده و داخل فر بگذارید تا مانع از سوختن و تیره شدن کیک شود.


مرحله 1

  • کیک اسفنجی ساده
فر را روی ۱۷۰  درجه سانتی گراد روشن کنید.  کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید سپس با روغن کف و زاویه کف ظرف را چرب کنید. دیواره های قالب را چرب نکنید. سپس  آرد ،بیکینگ پودر  و  نمک  را 3 بار با هم الک کنید.  زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را کمی با همزن بزنید تا کف کند، سپس کمی پودر تارتار یا یک تا 2 قطره آب لیمو اضافه کنید تا کف سفیده را سفت کند و زدن را ادامه دهید تا کف آهاری و سفت شود، نیمی از شکر را اضافه کنید وقتی کاملا سفید و سفت شد در یخچال قراردهید.

مرحله 2

  • کیک اسفنجی ساده
  • کیک اسفنجی ساده
زرده ها، وانیل و بقیه ی پودر قند را کمی هم بزنید سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گرمای آب سبب پخته شدن زرده ها نشود.

مرحله 3

  • کیک اسفنجی ساده
  • کیک اسفنجی ساده
با لیسک سفیده را با زرده مخلوط کنید. (اصطلاحا سفیده را بخورد زرده بدهید).

مرحله 4

  • کیک اسفنجی ساده
  • کیک اسفنجی ساده
  • کیک اسفنجی ساده
مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر روند. سپس درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قراردهید.



سوالات و نظرات

فائقه: کیک جالبی بود
Shads: Mer30!
boshra: سلام خسته نباشیدازمطالب شمااستفاده کردم ازشماممنون ومتشکرم.امیدوارم بیشترازاین موفق باشید.بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. موفق و شاد باشید.
سونا: سلام ممنون از کیکی که اموزش دادید می خواستم بپرسم اگه بکینگ پودر ووانیل نداشته باشیم می تونیم از چه چیزی به جای این دو استفاده کنیم. متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم.
به جای بکینگ پودر از جوش شیرین و به جای وانیل از رنده پوست پرتقال یا لیمو می توانید استفاده کنید. اما بهتر است بکینگ پودر بریزید.
پیچک: سلام میشه از قابلمه چدن به عنوان قالب استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: با سلام
بله اتفاقا خیلی هم خوب پخته می شود. اما مقدار ارتفاع قابلمه با مقدار مواد را مد نظر داشته باشید دو سوم قالب از مواد پر شود.
یلدا: سلام شما خیلی هنرمندین.ی سوال دارم.برای تهیه ی کیک تولد سه لایه حتم باید از کیک اسفنجی استفاده کرد؟نمیشه از کیک ساده استفاده کرد؟از نظر شم با کدوم یکی بهتر و خوشمزه تر میشه؟بانوی آشپزخانه: با سلام دوست عزیز متشکرم. منظورتان از کیک ساده چه نوع کیکی می باشد کیک اسفنجی پایه بیشتر کیکهای تولد است به سبب بافت نرم و اسفنجی مزه خیلی زیادی ندارد برای همین با خامه و کرم طعم خیلی خوبی خواهد داشت.
سما: ..سلام ممنونم از راهنمای شما من هر وقت کیک درست میکنم پف زیاد نمی کنه از مایکروفر هم برای درست کردن کیک استفاده م کنمبانوی آشپزخانه: با سلام علت های زیادی وجود دارد بهتر است مقاله نکات و مهم و مفید در پخت کیک را در بخش انواع کیک مطالعه بفرمایید
khhelma: سلام خیلی خوب بود ی سوال دارم امکان اینکه مطالب روز رو ب جیمیل بفرستین نیستبانوی آشپزخانه: با سلام متاسفانه امکانپذیر نیست
ساناز: با عرض سلام و خسته نباشید.
ممنون از اطلاعات ارزنده تون، امیدوارم که آباد باشید
آیا میشود بجای قالب کمربندی یا قالبهای دیگه از ظروف چدن استفاده کرد واین باعث سوختن کیک نمیشه؟؟
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
اگر از قالب چدن استفاده می کنید فرم دیواره آن خیلی بلند نباشد نهایت 5 الی 7 سانتی متر و شیار و فرم نداشته باشد.
Behnaz: با عرض سلام و خسته نباشید.
میخواستم بپرسم دمای 140 درجه برای پخت کیک کم نیست؟
چون بعضی کیک ها رو در دمای 180 درجه درست کردین
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم کیک اسفنجی را در دمای زیر 180 درجه آماده می کنند زیرا بافت حساسی دارد در گرمای زیاد لطافت و نرمی اش کمتر می شود. معمولا بین 140 تا 170 بستگی به میزان گرما و داغی فر دارد بعضی از فرها گرمای کمی دارند برخی دیگر گرمای زیاد یکی دو بار که آماده کنید متوجه خواهید شد چه درجه ای برای پخت کیکتان نتیجه بهتری خواهد داشت
سارا: سلام باعرض سلام وخسته نباشید میشه این کیک رادر قابلمه پخت؟بانوی آشپزخانه: با سلام
بله حتما کاغذ روغنی کف قراردهید و نکات را کاملا رعایت کنید
لیلی عارف: سلام چرا مقادیر این کیک با اندازه های توی جدول فرق داره؟ مگر تو جدول ننوشته بودید به ازای هر یه تخم مرغ25 گرم ارد ر شکر اضافه میکنید؟الان تو این کیک شش تخم مرغ و سیصد گرم اردو شکر اضافه شده
من اشتباه متوجه شدم ایا؟؟ میشه لطفا توضیح بدید
ممنون و تشکر از راهنمایی های خوبتون
بانوی آشپزخانه: سلام هر کیکی دستور خاص خودش را دارد جدولی که مطالعه کردید دستور استاندارد کیک اسفنجی است
زینب: چرا دیواره های قالب را چرب نکمیمبانوی آشپزخانه: برای اینکه مواد بتونن از دیواره بالا بروند و پف کیگ خوب شود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure