پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خورش قیمه

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
مناسبت های خاص - نذری ها
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
سیب زمینی خلال سرخ کرده: به مقدار لازم
لپه: 2 پیمانه
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم

  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.لپه سرخ شده را به مواد گوشتی می افزاییم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد. یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم . سیب زمینی خلال سرخ می کنیم و روی قیمه می ریزیم.


نکته
لیمو عمانی ها را هرگز در خورش له نکنید رنگ خورش را خراب می کند.
نکته
براي خوش طعم شدن و خوب جا افتادن بهتر است از آب جوش استفاده كنيد.



مرحله 1

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. و کنار می گذاریم.

مرحله 2

  • خورش قیمه
لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله 3

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
با مواد گوشتی مخلوط می کنم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد.

مرحله 4

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
  یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم .با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم. 




سوالات و نظرات

زهرا: با سلام و تشکر بابت وبلاگتون . اختلاف پخت لپه و گوشت مشکل ساز نیست ؟ بخصوص در پخت با دیگ های زود پز . در صورت امکان زرشک پلو با مرغ را نیز آموزش دهید ؟بانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم.
اگر با شعله کم و در زمان بیشتر آماده کنید . خیر مشکلی ندارد اتفاقا خیلی خوب جا می افتد و لپه و گوشت نه له می شوند و نه خام باقی می مانند.
در مورد استفاده از دیگ زودپز بهتر است که گوشت را با پیاز سرخ کنید و ادویه دلخواه را به آن بزنید بعد بسته به مقدار گوشت آب به آن اضافه کنید بعد از حدود نیم ساعت لپه را به آن اضافه کنید. لپه را حتما سرخ کنید تا له نشود. بسته به مقدار خورشت بین نیم تا یک ساعت خورش آماده می شود.
در مورد زرشک پلو : در برنامه قرار خواهم داد.
موفق باشید.
sahar0111: سلام.ممنون از دستور غذاهای کامل و عالیتون.تبریک بابت اینهمه سلیقه.
من حدورا 15-20دقیقه قبل از آماده شدن خورشتم یه بسته ازین عصاره های زعفرون الیت و بانصف استکان آب جوش مخلوط میکنم و میریزم.عطر زعفرون توو قیمه محشر میشه.مطمعنم از امتحانش پشیمون نمیشی
بانوی آشپزخانه: با سلام از لطف شما متشکرم.
ممنون که تجربیاتتون را با ما به اشتراک می گذارید. موفق و شاد باشید
fatemehjoon: سلام اگه از پودر لیمو عمانی استفاده کنیم به جای لیمو عمانی خورش بدمزه میشه یا نه؟ ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام خورش بدمزه نمی شود اگر بیش از اندازه ریخته شود مزه تلخی می گیرد و کلا رنگ خورش را تیره می کند.
تارا: با درود؛ دوست گرامی مشکل من با قیمه اینه که هر کاری میکنم اون رنگ و لعا ب قیمه روزای محرم رو نداره رنگ آب خورشتم کدر و تیره میشه
در حالی که خورشتی که خونه دوستام میخورم کاملا قرمز و خوشرنگه طوریکه وقتی میریزیش رو برنج ؛ رنگ برنج رو کاملا قرمز میکنه خواهش میکنم بفرمایید چیکار کنم. با سپاس
بانوی آشپزخانه: با سلام. نکته خورش قیمه در این است که گوشت خوب تفت داده شود رب خوب سرخ شود چون رنگ قرمز و مزه خوب رب با سرخ شدن مشخص خواهد شد و اینکه اگر از دارچین استفاده می کنید خیلی کم بریزید تا خورش رنگ بهتری داشته باشد. آب خورش را کمتر از همیشه بریزید و روی حرارت ملایم آماده کنید و صبر کنید تا خوب جا بیافتد در آنصورت لعاب بهتری هم خواهد داشت.
سحر: خیلی سایت عالی دارین ممنونم.سوالم اینه که اگه از دیگ زودپز استفاده نکنیم و در قابلمه بپزیم چند ساعت زمان میبرد تا کامل جا بیفتد؟ سوال دومم اینکه از چه نوع گوشتی استفاده کنیم؟گوساله یا گوسفند
ممنونم
بانوی آشپزخانه: متشکرم. اگر با شعله خیلی کم آماده می کنید 4 ساعت کافیست. گوشت گوسفند طعم و فرم بهتری خواهد داشت.
سارا: سلام خورشت شما خیلی تیره هست به نظر من استفاده از دارچین موجب تیرگی خورش میشه به همین منظور من از چوب دارچین اسفاده میکنم نظر شما چیه؟بانوی آشپزخانه: سلام بله استفاده از دارچین ساییده شده رنگ خورش را بسته به مقدار استفاده تیره تر میکند چوب دارچین هم خوبه
فاطمه: سلام خسته نباشین عزیزم. تشکر از آشپزی شما. چیکار کنیم که لپه باگوشت همزمان پخته بشه. لپه خیلی دیر میپزه.بانوی آشپزخانه: سلام
البته نوع لپه مهم است بعضی ها زود پز بعضی ها دیرپز هستند اگر دیر پز هستند می تونید لپه ها را جداگانه تفت دهید و بپزید خیلی پخته نباشد بعد به گوشت نیمه پز اضافه کنید
مریم: سلام ممنون بخاطر سایت خوبتون، میشه بگید چند لیوان آب کافیه؟بانوی آشپزخانه: سلام4 ليوان روي گاز و براي آرام پز حدود 3 ليوان ارام پز
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی