 |  |
زهرا: خوب بود میخوام درست کنم انشائا... که خوب بشه | بانوی آشپزخانه: سلام . این دسر را حتما درست بکنید خیلی راحت و آسان است و مهم خوشمزه است . موفق باشید |
رکسانا: مامان مهدیه سلام طرزه تهیه کرم کاراملو بگین مر30 | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
به روی چشم فقط باید کمی صبر داشته باشید. |
رکسانا: مهدیه عزیزیم من میخوام پودینگ که درست میکنم مثله دسر سفت شه برای من از این پودره پودینگو اب ورقه ژلاتین که انداختم چرا خراب شد؟ | بانوی آشپزخانه: ورق ژلاتین را در آخر کار زمانی که پودینگ را از روی گاز بر می داریم اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا کاملا حل شود |
رکسانا: مهدیه عزیزم طرزه تهیه ی کرپ موزو آموزش بده مرسی قربونت | بانوی آشپزخانه: به روی چشم عزیزم |
مهتاب: قالبهای سیلیکونی چگونه هستند و نحوه برگرداندن شیرینی و ژله از آن چگونه هست؟
لطفا سالاد اندونزی که در رستورانه سرو مشود را آموزش دهید.
با تشکر | بانوی آشپزخانه: قالبهای سیلیکونی از جنس پلاستیک هستد که در مقابل سرما و گرما مقاوم هستند. نیازی به چرب کردن ندارند.برگرداندن ژله و کیک خیلی راحت است. |
اشپز: خوب بود ولی من داخل پودینگم زلاتین نمیریزم خوب میشه علت ریختن شما چیه | بانوی آشپزخانه: ممنون. برای انسجام بیشتر پودینگ از ژلاتین استفاده می کنیم تا زمان برش دادن دسر،تمیز برش بخورد . در غیر اینصورت پودینگ بسیار شل خواهد بود. |
بهناز: سلام خسته نباشید آیا می شه به جای پودر پودینگ آماده خودمان آنرا بصورت طبیعی درست کنیم؟
ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. بله می شود. حتی می توانید فرنی تهیه کنید و ژلاتین بهش اضافه کنید. یا ختی از دنت میوه ای یا شکلاتی استفاده کنید
موفق باشید |
كيارات: سلام ميخواستم ازتون بخوام يه دسر خيلييي خوشمزه با اووكادو اموزش بديد.
ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. راستش میوه آواکادو به راحتی در دسترس نیست برای همین کمی صبور باشید تا دستور خوبی برای این میوه پیدا کنم . اما قول نمی دهم که به این زودی ها باشد. موفق و شاد باشید. |
هدی: سلام مرسی.خیلی شیرین نمشه؟من به جای پودینگ.شکلات تلخ و آب کردم کمی آب ریختم تا یه ذره شل شه بعد کمپوت سیب و آناناس اضافه کردم بهم زدم و ریختم روش.اخر سر که سرد شد خامه رو پهن کردم و پودر کاکاییو اضافه کردم خیلی خوب شد.ولی باز احساس یکردم شیرینه | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. طبق دستور خیلی شیرین نیست. می توانید این دستور را با شکر کمتر آماده کنید |
خانوم خونه: سلام دوست من خوبي
خانومي من جند باره پودينگ درست ميكنم 1 روز تمام تو يخجال ميمونه ولي خودشو نميگيره ژله كه ميريزم روش با هم مخلوط ميشن علتشو اگه ميشه بهم بگين
اين مشكلم حل شه دستورتونو حتما درست ميكنم معلومه كه خوشمزس | بانوی آشپزخانه: سلام یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به روش بن ماری (غیرمستقیم) ذوب کنید و در حالیکه هم دما هستند به آرامی به پودینگ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. تا پودینگ سفت شود و به صورت قالبی از قالب خارج شود. |
پدرام: متشکرم | |
شقایق: سلام.ممنون از توضیحاتتون
چطور میشه این دسر رو از ظرف برگردوند در ظرف دیگه؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید. دورش را جدا میکنید کمکم کف قالب را از سینی جدا میکنید بلند میکنید درظرف قرار میدهید درغیر اینصورت مجبورید یکبار روی یک سینی که قبلش خیس کردید دسر را برگردانید و دوباره یک سینی دیگه روش بگدارید و برگردانید |
سارا: سلام . بیسکویت 1 تا 2 عدد یا 1 تا 2 بسته ؟ چون چیزی که تو عکس هست بیشتر از یک یا دو عدد بیسکویت به نظرمیرسه | بانوی آشپزخانه: با سلام
1/5 بسته بیسکویت سبوس دار ساقه طلایی است.
ابتدا یک و نیم بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده |
نسرین: من درست کردم خوب نشد بیسکویت ها همش ته ظرف چسبید یه لایه جدا برا خودش شد | بانوی آشپزخانه: کف قالب نایلون باید میزاشتید تا راحت تر کیک را بلند کنید و بیسکویت به کف قالب نچسبد |
مامان لاله: سلام به نظرم خوشمزه میشه .اما اگر من از بیسکویت دایجستیو استفاده کنم برای ژله روش از چه طعمی استفاده کنم بهتره ؟راستی برای تولد پسرم 30 نفر مهمان دارم به نظرتون چه مقدار مواد اولیه احتیاج هست ؟ راهنمایی ام کنید .ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام خوشمزه است بیسکویت دایجستیو بافت نرمی دارد و حالت له شدگی و خمیری پیدا می کند بهترین گزینه بیسکویت های سفت مثل ساقه طلایی است. مقدار مواد الویه به تعداد قالب و سایز آن است. این اندازه برای قالب سایز 25 سانتی متر است |
فریبا: با سلام لطفا دسر کادایف را اموزش دهید ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام به روی چشم |
سمانه: سلام. اگه توی پو دینگ ژلاتین بریزی چی میشه؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام
می تونید به صورت قالبی تمیز برش بزنید اون حالت شل پودینگ را به حالت ژله ای و سفت تبدیل می کند |
سمانه: سلام. درست کردم مش خوب شد اما موقع سرو خوب تکیه نشد و از هم پاشید با اینکه ته ظرف پلاستیک پهن کردم. چرا؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام
احتمالا بیسکویت خیلی خوب پودر نشده و خوب با کره مخلوط نشده اینبار مقدار کره را بیشتر بریزید و کاملا سرد از قالب جدا کنید |
طاحونی: سلام من درست کردم ولی بیسکویت هم خشک بود هم با طعم پودینگ سازگار نبود میشه از یه بیسکویت دیگه استفاده کرد یا یه کمی مرطوب کرد | بانوی آشپزخانه: سلام پایه بیسکویتی این دسر داشتن بافت تقریبا خشک هست بیسکویت ساقه طلایی تا حدودی به این ویژگی نزدیک هست
البته خیلی ها با بیسکویت پتی بور هم درست کردند که بافت خیلی نرمی پیدا میکند |
فریماه: سلام دسر خوبیست من خوشم امد | |