چهار شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دسر بیسکویت و پودینگ و ژله

گروه غذایی: پودینگ - انواع پودینگ
دسر - انواع دسر
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب
دستور:فرنگی
مواد لازم:
کره: 100 گرم
پودر پودینگ آماده مارک کنتون: 1 عدد
شیر: 2 لیوان
میوه دلخواه: به مقدار لازم
ورق ژلاتین: 2 تا 3 عدد
بیسکویت ساقه طلایی: 1/5 بسته
ژله: 1 بسته

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ابتدا یک و نیم  بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده . و کف قالب پهن کرده و با پشت قاشق و یا با کف دست آن را حسابی فشرده کرده . برای سهولت کار می توانید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید بعد بیسکویت را روی آن بریزید.و فشرده کنید. به مدت نیم ساعت دریخچال بگذارید. پودر پودینگ را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده. آنقدر هم می زنیم تا کاملا حل شود. سپس روی حرارت متوسط قرارداده و مرتب به آرامی هم زده تا ته نگیرد و به شکل فرنی در بیاید سپس زیر آن را خاموش کرده و 2 تا 3 ورق ژلاتین را درون مایع انداخته و هم می زنیم تا کاملا ژلاتین حل شود. و صبر می کنیم تا سرد شود. وقتی سرد شد قالب را از یخچال بیرون آورده و پودینگ سرد شده را روی بیسکویت ریخته و دوباره در یخچال قرار دهید.بعد از اینکه پودینگ کمی فرم گرفت میوه دلخواه ازقبیل انگور، موز خرد شده ، توت فرنگی و غیره را روی آن بچینید و در یخچال بگذارید. یک بسته ژله که هماهنگ با پودینگ و ژله باشد را در یک لیوان آب جوش حل کرده کاملا هم می زنیم تا شفاف شود. سپس در یخچال قرار می دهیم و دقت می کنیم تا کاملا فرم نگیرد به اصطلاح به حالت نیم بند در بیاید مثل سفیده تخم مرغ بعد آن را روی میوه ها ریخته و دوباره در یخچال قرار می دهیم اگر از پاستیل هم برای تزیین می خواهید استفاده کنید پاستیل ها را قبل از ریختن ژله روی میوه یا پودینگ قراردهید.

مرحله 1

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
کره را خرد کرده.

مرحله 2

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ابتدا 1/5 بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده .

مرحله 3