دوشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


تیرامیسو

گروه غذایی: کیکها - کیک با تزئین پودر قند
دسر - انواع دسر
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز - یخچال
دستور:ایتالیایی
مواد لازم:
خامه: 200 میلی لیتر
پودر قهوه فوری: به مقدار لازم
شکلات چیپسی: به مقدار لازم
پودر کاکائو: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پنیر خامه ای: 400 گرم
بیسکویت لیدی فینگر: 36 عدد
پودر شکر: 6 تا 7 قاشق غذاخوری
وانیل شکری: 1/4 قاشق چای خوری

  • تیرامیسو
خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کنید مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید .پنیر خامه ای و 4 قاشق پودرشکر را با همزن یا چنگال بزنید تا نرم شود. 2 عدد زده تخم مرغ را با 1 قاشق پودر قند مخلوط کنید و روی یک ظرف آب در حال جوش قراردهید و با چنگال مرتب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود در آخر وانیل (اسانس موز) را به آن اضافه کنید.خامه را با همزن با دور تند به مدت 10 دقیقه بزنید. سپس خامه فرم گرفته، پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید کنار بگذارید. دو طرف بیسکویت (لیدی فینگر) را با قهوه غلیظ کمی مرطوب کنید. کف قالب را با پلاستیک بپوشانید و بیسکویت ها را کنار هم قرار دهید. کرم را روی آن بمالید سپس پودر شکلات و تکه های شکلات را روی آن بریزید و لایه بعد را تکرار کنید و در آخر روی کرم را پودر کاکائو بریزید و در یخچال به مدت 10 تا 24 ساعت قرار دهید تا بیسکویت ها نرم شود. سپس از قالب به آرامی جدا کنید و برای دور کیک،بیسکویت (لیدی فینگر) را بسته به ارتفاع دسر به دو نیم کرده و با کمی از کرم به دیواره کیک بچسبانید سپس با پودر قند و شکلات بدلخواه تزیین کنید.


نکته
در این دسر از پنیر ماسکارپونه، نوعی پنیر بی نمک با خامه زیاد استفاده می شود. چون در ایران این پنیر به راحتی یافت نمی شود بهترین گزینه استفاده از پنیر خامه ای مارک کاله است . برای اینکه نمک آن را کم کنید لازم است یک روز در آب سرد قراردهید.

نکته
می توانید تخم مرغ را حذف کنید.

نکته
به جای لیدی فینگر می توانید از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید.

نکته
می توانید مقدار شکر آن را بیشتر یا کمتر کنید. بسته به ذائقه شما دارد.

نکته
بهتر است بیسکویت ها را خیلی با قهوه خیس نکنید. مخصوصا اگر زمان بیشتری تا سرو دسر دارید.برای اینکه به صورت قالبی راحت تر از قالب جدا شود تنها روی بیسکویت های لایه اول را با قهوه مرطوب کنید.

نکته
می توانید به جای تکه های شکلات از شکلات رنده شده استفاده کنید.




مرحله 1

  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
زرده تخم مرغ را با 1 قاشق پر پودر قند مخلوط کنید و روی یک ظرف آب درحال جوش قراردهید و با چنگال مرتب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود در آخروانیل (اسانس موز) را به آن اضافه کنید.


مرحله 2

  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
پنیر خامه ای و پودرشکر را با همزن یا چنگال بزنید تا نرم شود.خامه را با 2 قاشق پر پودر قند مخلوط کنید مدت 20 دقیقه در فریزر قراردهید سپس با همزن با دور تند به مدت 10 دقیقه بزنید. سپس خامه فرم گرفته،پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید کنار بگذارید.


مرحله 3

  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
دو طرف بیسکویت (لیدی فینگر) را با قهوه غلیظ کمی مرطوب کنید. کف قالب را با پلاستیک بپوشانید و بیسکویت ها را کنار هم قرار دهید. کرم را روی آن بمالید سپس پودر شکلات و تکه های شکلات را روی آن بریزید.


مرحله 4

  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
  • تیرامیسو
لایه بعد را تکرار کنید و در آخر روی کرم را پودر کاکائو بریزید و دریخچال به مدت 10 تا 24 ساعت قرار دهید تا بیسکویت ها نرم شود. سپس از قالب به آرامی جدا کنید و برای دور کیک،بیسکویت (لیدی فینگر) را به دو نیم کرده و با کمی از کرم به دیواره کیک بچسبانید سپس با پودر قند و شکلات بدلخواه تزیین کنید.




سوالات و نظرات

elahee: با سلام وخداقوت به شما عزيز هنرمند.قبل از هر چيز ازتون ممنونم بخاطر آموزش هاي بي نقص وپربارتون
دو سوال ازتون داشتم اول اينكه بجاي بيسكويت اگه از كيك اسفنجي استفاده كنيم طعم دسر بخوبي بيسكويت ليدي...ميشه؟
اگه بخواييم از بيسكويت ليدي فينگر استفاده كنيم كجا بايد تهيه كنيم؟
من بيسكويت ليدي فينگر رو نتونستم پيدا كنم:(
لطفا راهنماييم كنيد

با سپاس فراوان
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از لطف شما.
بله با کیک هم خوشمزه است . بیسکویت لیدی فینگر را بعضی از لوازم قنادی ها یا سوپری های معتبر دارند. اگر پیدا نکردید می توانید با کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی این دسر را آماده کنید. البته بعضی از دوستان از شیرینی لطیفه (بدون خامه) هم استفاده کرده اند. طعم این بیسکویت کمی نزدیک به شیرینی لطیفه می باشد. به نظرم با همان کیک اسفنجی شکلاتی امتحان کنید.
موفق باشید.
sarabi802@yahoo.com: با سلام و خسته نباشید زیر کار گفتید با پلاستیک پوشانده شود برای برگرداندن دسر اینکار را باید انجام داد و اگر همانطور در ظرف دسر قرار دهیم پلاستیک را چطور باید از زیر دسر خارج کنیمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما.متشکرم.
برای این از پلاستیک استفاده می کنیم تا راحت تر کیک را از قالب جدا کنیم . چون دسر نرم می شود و بسیار چسبنده می شود بعد از باز کردن قالب کمر بندی با پلاستیک کیک را از سینی جدا می کنیم بعد یک طرف کیک را بالا نگه می دارم و سریع پلاستیک را از یک طرف جمع می کنیم و دوباره طرف دیگر را بالا نگه می دارم و کل پلاستیک را جدا می کنیم.
می توانیم از پلاستیک هم استفاده نکنیم اما گاهی اوقات ممکن است دسر به راحتی از سینی جدا نشود.
اگر قالب کمر بندی در دسترس نداشتید می توانید توی هر ظرفی را کاملا با پلاستیک بپوشانید و بعد لایه های کیک را بچینید بعد از چند ساعت دسر را در ظرف مخصوص سرو برگردانید و پلاستیک را ار رویش بردارید و با کرم رویش را دوباره بپوشانید.
Ehlza: Heck yeah this is extalcy what I needed.بانوی آشپزخانه: its good & be happy for ever
مریم: می شه روش دسر شکلاتیه فیت و فان ریخت؟؟؟آخه خیلی خوشمزه است :)بانوی آشپزخانه: متاسفانه من دسر توت فرنگی آن را درست کردم اما از مزه آن خوشم نیامد. اما اگر طعم شکلاتی آن خوشمزه است می توانید با لایه هایی از بیسکویت یا همین لیدی فینگر مرطوب تهیه کنید اما دیگر مزه تیرامیسو را نخواهد داشت دسر دیگری خواهد شد. موفق باشید
زهره: مرسی. عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
elahee: باسلام وخداقوت وتشکر فراوان از سایت خوب و پربارتون
یه سوال داشتم از این پتیر کیبی اگه بخواییم استفاده کنیم چه تعداد لازم داریم ؟
میشه ازتون خواهش کنم طرز تهیه خنیر پیتزا و فوت وفن خوب عمل اومدنش رو یاد بدین
آخه من یه بار درست کردم خمیرش عالی نشد میشه مثل بقیه آموزشاتون مرحله به مرحله آموزش
بدین تا مرحله پخت؟
برای همه ی آموزش های عالیتون از صمیم قلب سپاسگزارم♥
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
برای تیرامیسو نباید از پنیر کیبی استفاده کنید چون کمی شور است. بهترین گزینه پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه است.
پیشنهادتون را مد نظر خواهم داشت موفق باشید
مهندس آمنه: سلام پنیر ماسکارپونه تو ایران پیدا میشه ؟بانوی آشپزخانه: با سلام. بله شرکت کاله این پنیر را تولید کرده است. تقریبا همان پنیر خامه ای است که بی مزه است که گزینه مناسبی برای تهیه انواع دسر می باشد
مینا: سلام از سایت خوبتون ممنون که بی منت کلی چیز به ما یاد میده
می خواستم بدونم ایا میشه از خامه فرم نگرفته یعنی همون خامه معمولی برای درست کردن تیرامیسو استفاده کرد؟ باتشکر
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. بله با خامه پاکتی صبحانه پگاه می توانید درست کنید اما بهتر است که کمی فرم دهید تا سبک شود.
آرزو: سلام میشه از بیسکوییت پتی پور هم استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: سلام بیسکویت پتی بور زود له میشود اما بعضی ها با این بیسکویت تیرامیسو درست کردن دوست داشتن اما من تایید نمیکنم
مریم: سلام ببخشید آیا قهوه باید شیرین باشه؟از پودر قهوه غیر فوری هم میشه استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: دستور اصلی قهوه تلخ است با پودر نسکافه بدون قند هم میشود
فروزان: سلام خسته نباشید زرده تخم مرغ باعث نمیشه طعم تخم مرغ و بدی بگیره؟ من از اکثر دستوراتتون استفاده کردم عالی بود ولی اینو شک دارم اخه خیلی حساسم ب بوی تخم مرغ. لطفا پاسخ بدید ممنون میشم.بانوی آشپزخانه: سلام
بستگی به این دارد که چقدر به بوی تخم مرغ حساس باشید منهم برای اولین بار بود این دسر را آماده میکردم و نگران بودم که مبادا زرده تخم مرغ مزه بدی داشته باشه اما اینطور نبود.
باز ذایقه ها متفاوتند یکبار امتحان کنید البته دستور را هم دقیق اجرا کتید
فروزان: ماشاالله هزار ماشاالله.. حرف ندارید...
درست کردم عالی شد.اول راستش شک داشتم زیاد تو خونمون مطرح نکردم.
ولی از بس ک خوب شد همه فکر کردن از بیرون خریدم.
😘🙊
ارش: من سوال داشتم حتما باید از قالب مستطیلی استفاده کنیم واز کاغذ روغنی یا الومینیومی استفاده کنیم یعنی از چیز دیگری نمیشه استفاده کرد.لطفا جواب دهید خیلی مهم است باتشکر از سایت خوبتانبانوی آشپزخانه: متشکرم
قالبش مهم نیست تو هر ظرفی میتونید درست کنید
neda: با سلام و خسته نباشید
اگه از خامه قنادی استفاده کنیم بازم نیاز هست که خامه رو با پودر قند هم بزنیم و تو فریزر بزاریم?
بانوی آشپزخانه: خیر خامه شیرین شده هست نیاز به پودرقند ندارد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی