دوشنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خورش مرغ ترش مخصوص

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
خورش ها - خورش سبز
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
مرغ: 1 عدد
گشنیز، تره، جعفری، نعناء، ریحان، سیر تازه: 600 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 5 حبه
رب انار: 1/5 پیمانه
آب نارنج: به مقدار لازم
گردو: 400 گرم

  • خورش مرغ ترش مخصوص
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودر شده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود 5 دقیقه  مرتب هم بزنید. 3 تا 5 لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند. تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده )را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید. رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. 2 تا 3 ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش با شعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل  نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.


نکته
می توانید در همان ابتدا رب انار را در آب حل کنید و به خورش اضافه کنید و یا اینکه بعد از بجوش آمدن آب، رب انار را اضافه کنید.

نکته
در تصویر از مرغ درسته استفاده شده است. یکی از همان ابتدا در خورش قرارداده شده و دیگری به طور جداگانه در فر پخته شده است.زمان آماده شدن خورش بسته به پخته شدن مرغ دارد بنابراین زمان بیشتری نیاز دارد تا خورش خوب بپزد و جا بیافتد.

نکته
این خورش بسیار چرب است. در صورت تمایل می توانید سبزی را فقط تفت دهید. و از مقدار گردوی کمتری استفاده کنید.

نکته
اگر می خواهید برای مهمانی رسمی این خورش را آماده کنید بهتر است سبزی را خیلی خوب سرخ کنید.

نکته
در صورت تمایل می توانید مرغ را جداگانه آماده کنید و زمان سرو روی خورش قراردهید.اما از لحاظ مزه بهتر است مرغ را در خورش بپزید.



مرحله 1

  • خورش مرغ ترش مخصوص
  • خورش مرغ ترش مخصوص
  • خورش مرغ ترش مخصوص
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودرشده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود 5 دقیقه  مرتب هم بزنید. 3 تا5 لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند.


مرحله 2

  • خورش مرغ ترش مخصوص
  • خورش مرغ ترش مخصوص
تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده)را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید.


مرحله 3

  • خورش مرغ ترش مخصوص
رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید.


مرحله 4

  • خورش مرغ ترش مخصوص
زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. 2 تا 3 ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش باشعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل  نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.





سوالات و نظرات

roya: salam lotfan baraye man tozih dahid ke chegoneh mitavan goshte booghalamon ra be sorati laziz ba ravesh haye mokhtalef pokht az tavajoh va lotfeton motshakeramبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. به روی چشم. موفق باشید.
سهیلا یعقوبیان: سلام از سایت شما خیلی لذت بردم. می خواستم برام دستورپخت شینستل جگر یاگوشت را بنویسید.ممنونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. به روی چشم.موفق باشید.
ژیلا: ژیلا: سلام از غذاهای خوبی که آموزش دادین ممنونم اگه میشه چند نوع کباب هم آموزش بدینبانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. متشکرم . در برنامه قرارداده ام .موفق و سلامت باشید.
مريم: باتشكر از شما واقعا شفاف وساده توضيح داديد عيد قدير مهماني رسمي دارم دفعه هاي قبل براشون زرشك بلومرغ وماهيو جوجه وفسنجون درست كردم الان نميدونم چي درست كنم لطفا راهنماي وكمكم كنيدبانوی آشپزخانه: از لطف شما متشکرم. خورش مرغ ترش هم خیلی شیک و خوشمزه است البته اگر با مرغ درسته آماده شود و خورش آن هم جدا تا اگر کسی خورش دوست نداشت مرغ آن را میل کند.
مريم: سلام بانو مرغ ترش قبلا برا خودم درست كردم همسرم خوشش نيامد به نظرتون مرغ شكم بر خوبه نميدونم داخل فر بذارم يارو ي گاز كدوم بهتره اگر خوبه دستور بختش را بهم بدينبانوی آشپزخانه: با سلام
مرغ شکم پر که خیلی خوشمزه و پر طرفدار است بهتر است در فر آماده شود. در فرصت مناسب دستوری در سایت قرار خواهم داد
سيما: سلام پس مرغي که با همين مواد پر ميشه مرغ ترش نيست؟ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام
اگر مواد داخل مرغ شود مرغ شکم پر خواهد بود. در غیر اینصورت به صورت خورش است
سمیه: سلام دستتون درد نکنه خواهشا توضیح بدید از چه سبزی های محلی توی مرغ ترش استفاده میشه?
narges: این خورش که دستورش را اینطور میگید مرغ ترش نیست.بانوی آشپزخانه: دوست عزیز چون همه به سبزی های محلی دسترسی ندارند این خورش با مواد و روش های مختلفی آماده می شود.
سمیه: متشکرم به نظر خوشمزه میاد میرم که درستش کنم اگه میشه دستور غذا با رب انار بگذارید.
کدبانو: سلام ممنون از برنامه خوبتان امیدوارم همینطور ادامه داشته باشد
سمیرا: ظاهرش عالیه.دلم اب افتاد.خداکنه خوشمزه باشه برای مهمانی درست کنم کیف کنن
سعیده: خیلی خوشمزه بود همه خوششان امد ممنون
م. امامی: سلام

عالیه
معلومه که خوشمزه هم هست
خسته نباشید
مرضیه وکیلی: سلام.بابت آموزش های خوب و دقیقتون کمال تشکر رو دارم.تا الان 3 تا از آموزشهاتون رو درست کردم عالی شده بود.ممنونم بابت وقتی که میزارید.
سارا: با سلام.خیلی دقیق توضیح دادین.ممنونم.
زهرا: عالیییییییی
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی