پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

مافین ساده

گروه غذایی: مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
کیکها - انواع مافین و کاپ کیک
کیکها - کیک تولد
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
پودر شکر: 125 گرم
آرد سفید: 125 گرم
تخم مرغ: 125 گرم
کره نرم: 125 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
شیر: 4 قاشق غذاخوری
وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری
خمیر فوندانت: به مقدار لازم جهت تزیین

  • مافین  ساده
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.تمام مواد به غیر از شیر را در ظرفی ریخته با همزن یا چنگال هم بزنید. سپس کم کم شیر را اضافه کنید تا مواد کمی نرم شود. سپس در قالب مافین بریزید، دو سوم قالب را از مواد پر کنید. در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 25 دقیقه قراردهید تا طلایی شود. سپس از فر درآورید تا سرد شود. برای تزیین می توانید از خمیر فوندانت استفاده کنید. خمیر را به اشکال مورد نظر قالب بزنید و طرفی که قرار است کیک را بپوشاند با آب کمی مرطوب کنید و روی کیک بگذارید و با انگشت کمی فشار دهید تا خمیر به کیک بچسبد.سپس شکل گل و قلب را قالب بزنید و با آب روی آن بچسبانید و با اکلیل و نقل خوراکی تزیین کنید.

احتیاط
مواد را خیلی با هم هم نزنید.
نکته
اگر از همزن استفاده می کنید لازم نیست که کره را حتما ذوب کنید. همین که به دمای محیط برسد و نرم شود کافیست.
نکته
به جای وانیل می توانید از انواع اسانسها استفاده کنید.
نکته
می توانید از انواع کپسول های کاغذی استفاده کنید. حتی از کپسول های کاغذی خیلی کوچک که برای شکلات و حلوا بکار برده می شود. آن را تزیین کنید و در جعبه کوچکی قراردهید و هدیه بدهید.


مرحله 1

  • مافین  ساده
  • مافین  ساده
ر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.تمام مواد به غیر از شیر را در ظرفی ریخته با همزن یا چنگال هم بزنید.

مرحله 2

  • مافین  ساده
سپس کم کم شیر را اضافه کنید تا مواد کمی نرم شود.

مرحله 3

  • مافین  ساده
  • مافین  ساده
سپس در قالب مافین بریزید، دو سوم قالب را از مواد پر کنید. در طبقه وسطفر به مدت 15 تا 25 دقیقه قراردهید تا طلایی شود. سپس از فر درآورید تاسرد شود.

مرحله 4

  • مافین  ساده
  • مافین  ساده
  • مافین  ساده
برای تزیین می توانید از خمیر فوندانت استفاده کنید. خمیر را به اشکال مورد نظر قالب بزنید و طرفی که قرار است کیک را بپوشاند با آب کمی مرطوبکنید و روی کیک بگذارید و با انگشت کمی فشار دهید تا خمیر به کیک بچسبد.سپس شکل گل و قلب را قالب بزنید و با آب به آن بچسبانید.

مرحله 5

  • مافین  ساده
  • مافین  ساده
  • مافین  ساده
با اکلیل و نقل خوراکی تزیین کنید و در جعبه قرار دهید و هدیه بدهید.

مرحله 6

  • مافین  ساده
می توانید با قلمو و رنگ خوراکی روی خمیر فوندانت نقاشی بکشید و بدلخواه تزیین کنید.



سوالات و نظرات

Edgar: The honesty of your potsnig shines throughبانوی آشپزخانه: thank you. have a good times
نجما: ميشه دقيقا بفرماييد تعداد تخم مرغها رابانوی آشپزخانه: تقریبا 2 عدد تخم مرغ
ثمن فلاح: خمیر فوندات چیست و چگونه تهیه میشودبانوی آشپزخانه: خمیر تزیینی خوراکی است که روی شیرینی و کیک ها قرار می گیرد دستور آن در بخش کیک قراردارد
مرجان: mmmmm
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی