Please wait...
چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
مافین ساده
گروه غذایی:
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
کیکها - انواع مافین و کاپ کیک
کیکها - کیک تولد
مدت زمان آماده شدن:
سریع
ابزارهای مورد نیاز:
قالب - فر
دستور:
فرنگی
دستورهای خاص:
کودکان
مواد لازم:
پودر شکر: 125 گرم
آرد سفید: 125 گرم
تخم مرغ: 125 گرم
کره نرم: 125 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
شیر: 4 قاشق غذاخوری
وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری
خمیر فوندانت: به مقدار لازم جهت تزیین
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.تمام مواد به غیر از شیر را در ظرفی ریخته با همزن یا چنگال هم بزنید. سپس کم کم شیر را اضافه کنید تا مواد کمی نرم شود. سپس در قالب مافین بریزید، دو سوم قالب را از مواد پر کنید. در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 25 دقیقه قراردهید تا طلایی شود. سپس از فر درآورید تا سرد شود. برای تزیین می توانید از خمیر فوندانت استفاده کنید. خمیر را به اشکال مورد نظر قالب بزنید و طرفی که قرار است کیک را بپوشاند با آب کمی مرطوب کنید و روی کیک بگذارید و با انگشت کمی فشار دهید تا خمیر به کیک بچسبد.سپس شکل گل و قلب را قالب بزنید و با آب روی آن بچسبانید و با اکلیل و نقل خوراکی تزیین کنید.
احتیاط
مواد را خیلی با هم هم نزنید.
نکته
اگر از همزن استفاده می کنید لازم نیست که کره را حتما ذوب کنید. همین که به دمای محیط برسد و نرم شود کافیست.
نکته
به جای وانیل می توانید از انواع اسانسها استفاده کنید.
نکته
می توانید از انواع کپسول های کاغذی استفاده کنید. حتی از کپسول های کاغذی خیلی کوچک که برای شکلات و حلوا بکار برده می شود. آن را تزیین کنید و در جعبه کوچکی قراردهید و هدیه بدهید.
مرحله 1
ر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.تمام مواد به غیر از شیر را در ظرفی ریخته با همزن یا چنگال هم بزنید.
مرحله 2
سپس کم کم شیر را اضافه کنید تا مواد کمی نرم شود.
مرحله 3
سپس در قالب مافین بریزید، دو سوم قالب را از مواد پر کنید. در طبقه وسطفر به مدت 15 تا 25 دقیقه قراردهید تا طلایی شود. سپس از فر درآورید تاسرد شود.
مرحله 4
برای تزیین می توانید از خمیر فوندانت استفاده کنید. خمیر را به اشکال مورد نظر قالب بزنید و طرفی که قرار است کیک را بپوشاند با آب کمی مرطوبکنید و روی کیک بگذارید و با انگشت کمی فشار دهید تا خمیر به کیک بچسبد.سپس شکل گل و قلب را قالب بزنید و با آب به آن بچسبانید.
مرحله 5
با اکلیل و نقل خوراکی تزیین کنید و در جعبه قرار دهید و هدیه بدهید.
مرحله 6
می توانید با قلمو و رنگ خوراکی روی خمیر فوندانت نقاشی بکشید و بدلخواه تزیین کنید.
لیست مقالات مرتبط
لذت آشپزی با شما
کیک اسفنجی شکلاتی
نکات مهم و مفید در پخت کیک
برگ شکلاتی
کیک بستنی
چیز کیک شکلاتی سرد
کرم رویال
کلبه بیسکویتی 1
تزیین کیک کپسول آتش نشانی
دستور کیک 1234
نکاتی در خصوص مافین ها و کاپ کیک ها
شکر رنگین
کرم کره ای شکلاتی
کیک با کرم پودینگ شکلاتی
تزیین کیک با رویه ژله
تزیین کیک با زرورق شکلات
کاسه های شکلاتی
کیک تولد با تزیین ماشین
کیک شطرنجی سه رنگ
سوالات و نظرات
Edgar:
The honesty of your potsnig shines through
بانوی آشپزخانه:
thank you. have a good times
نجما:
ميشه دقيقا بفرماييد تعداد تخم مرغها را
بانوی آشپزخانه:
تقریبا 2 عدد تخم مرغ
ثمن فلاح:
خمیر فوندات چیست و چگونه تهیه میشود
بانوی آشپزخانه:
خمیر تزیینی خوراکی است که روی شیرینی و کیک ها قرار می گیرد دستور آن در بخش کیک قراردارد
مرجان:
mmmmm
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء