چهار شنبه ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


شکلات فندقی

گروه غذایی: شکلات - انواع شکلات
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز - یخچال
مواد لازم:
فندق بدون نمک - بو داده: به مقدار لازم
ترافل (نقل خوراکی): به مقدار لازم جهت تزیین
سیخ کباب چوبی: به مقدار لازم
شکلات: به مقدار لازم

  • شکلات فندقی
شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آب کنید. مغز فندق را در ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید و مرتب هم بزنید. کم کم پوست فندق از مغز آن جدا می شود. زمانی که کمی رنگ فندق ها تغییر کرد از روی حرارت بردارید. و فندق ها را جدا کنید و روی یک پارچه بریزید و با گوشتکوب یا وردنه روی آن بکوبید تا خرد شود سپس به شکلات ذوب شده اضافه کنید و در قالب بریزید.یک عدد سیخ کباب چوبی را به دو نیم کرده و طبق شکل توی قالب قرار دهید. و در یخچال بگذارید بعد از 15 دقیقه از یخچال بیرون بیاورید با یک ضربه شکلات را از قالب جدا کنید. ترافل های قلبی را با کمی شکلات ذوب شده به شکلات بچسبانید سپس با زروق شکلات و پاپیون آن را تزیین کنید.


نکته
اگر فالب در دسترس نداشتید می توانید با قاشق مقداری شکلات برداشته و با فاصله روی طلق یا کاغذ روغنی بریزید و یک عدد سیخ کباب چوبی روی آن قراردهید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. و برای اینکه سیخ به شکلات خوب محکم شود این کار را چند بار تکرار کنید.

نکته
از کپسولهای کوچک هم می توانید استفاده کنید. کافیست سه چهارم کپسول را با شکلات پر کنید. و برای تزیین یک فندق درسته روی آن قرار دهید.

نکته
از قالب های شیرینی هم می توانید استفاده کنید. قالب فلزی را روی یک طلق پلاستیکی یا کاغذ روغنی قرارداده و شکلات را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید بعد از 15 دقیقه شکلات را از ورق جدا کرده و با کمی فشار از قالب جدا کنید.

نکته
برای تزیین می توانید از شکلات سفید یا رنگی استفاده کنید. شکلات سفید را به صورت رفت و برگشت روی شکلات قهوه ای بریزید. طرح ساده و زیبایی خواهد شد.



مرحله 1

  • شکلات فندقی
  • شکلات فندقی
  • شکلات فندقی
شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آب کنید. مغز فندق را درماهیتابه ای بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید و مرتب هم بزنید. کم کم پوست فندق از مغز آن جدا می شود. زمانی که کمی رنگ فندق ها تغییر کرد از روی حرارت بردارید. و فندق ها را جدا کنید و روی یک پارچه بریزید و با کوشتکوب یا وردنه روی آن بکوبید تا خرد شود سپس به شکلات ذوب شده اضافه کنید و در قالب بریزید. یک عدد سیخ کباب چوبی را به دو نیم کرده و طبق شکل توی قالب قرار دهید. و در یخچال بگذارید بعد از 15 دقیقه از یخچال بیرون بیاورید با یک ضربه شکلات را از قالب جدا کنید.


مرحله 2

  • شکلات فندقی
ترافل های قلبی را با کمی شکلات ذوب شده به شکلات بچسبانید سپس با زروق شکلات و پاپیون آن را تزیین کنید.


مرحله 3

  • شکلات فندقی
  • شکلات فندقی
از قالب های شیرینی هم می توانید استفاده کنید. قالب فلزی را روی یک طلق پلاستیکی یا کاغذ روغنی قرارداده و شکلات را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید بعد از 15 دقیقه شکلات را از ورق جدا کرده و با کمی فشار از قالب جدا کنید.


مرحله 4

  • شکلات فندقی
  • شکلات فندقی
  • شکلات فندقی
اگر فالب در دسترس نداشتید می توانید با قاشق مقداری شکلات برداشته و با فاصله روی طلق یا کاغذ روغنی بریزید و یک عدد سیخ کباب چوبی روی آن قراردهید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. و برای اینکه سیخ به شکلات خوب محکم شود این کار را چند بار تکرارکنید.البته در تصویر سیخ کباب چوبی استفاده نشده است و سعی شده مثل شکلات سکه ای آماده شود.

نکته
ازکپسولهای کوچک هم می توانید استفاده کنید. کافیست سه چهارم کپسول را باشکلات پر کنید. و برای تزیین یک فندق درسته روی آن قرار دهید.



مرحله 5

#11#از کپسولهای کوچک هم می توانید استفاده کنید. کافیست سه چهارم کپسول را باشکلات پر کنید. و برای تزیین یک فندق درسته روی آن قرار دهید.





سوالات و نظرات

رضوان: سلام
من هیچ وقت نتونستم درست شکلات آب کنم که صاف و یکدست بشه .نمی دونم نوع خاصی شوکلات هست که باید بخرم یا روشش رو بلد نیستم . ممنون میشم یادم بدین
بانوی آشپزخانه: با سلام
مارک خاصی ندارد شکلات 70 درصد به بالا مناسب است. کافیست که شکلات کمی غیر مستقیم گرم شود. و زمان گرم شدن مراقب باشید آب وارد شکلات نشود که شکلات خمیری خواهد شد. منظور از ذوب شدن شکلات: شکلات را در ظرفی بریزید و روی شوفاژ چند دقیقه ای بماند شل می شود و با قاشق چوبی یا فلزی کمی که هم بزنید یکدست خواهد شد یا کاسه ای را تا نیمه آب جوش کنید سپس یک کاسه بزرگتر را روی آن بگذارید به نحوی که داخل هم فرو نروند گرمای بخار به ته ظرف برخورد کند و ظرف دوم را گرم کند تکه های شکلات را در ظرف دوم خرد کنید و بگذارید چند دقیقه ای بماند همین که کمی شل شد شروع کنید به هم زدن وقتی تمام تکه های شکلات ذوب شود یکدست و روان خواهدشد. از روی ظرف اول بردارید و استفاده کنید همین شکلات ذوب شده بسته به درصد شکلات کمی که بماند دوباره سفت خواهد شد. بنابراین باید خیلی سریع عمل کنید.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی