پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

اشکنه سیب زمینی و سبزی

گروه غذایی: اشکنه ها - انواع اشکنه
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
پیاز: 1 عدد
سبزی خشک معطر: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب: 4 لیوان

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زردچوبه را اضافه کنید. یکم هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس سبزی خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سیب زمینی ها را بریزید کمی هم بزنید. در آخر نمک و فلفل و آب را اضافه کنید و چند دقیقه قبل از سرو غذا تخم مرغ را بشکنید و در آن بیاندازید. نان را در اشکنه تریت(ترید)کنید و نوش جان نمایید.



نکته
می توانید ابتدا آرد را با پیاز تفت دهید بعد زردچوبه را اضافه کنید.
نکته
می توانید سیب زمینی را جداگانه تفت دهید سپس اضافه کنید.
نکته
می توانید از یک یا چند نوع سبزی خشک استفاده کنید. از انواع سبزی ها نظیر شوید، گشنیز، پونه، و مقدار خیلی کم شنبلیله استفاده کنید.
نکته
می توانید میزان آب را کمتر یا بیشتر کنید.
نکته
برای تزیین یک تخم مرغ را در روغن سرخ کنید و روی ظرف اشکنه قراردهید.
نکته
بهتر است نیمی از تخم مرغ ها را در اشکنه هم بزنید و اجازه دهید بقیه به فرم خود در آب اشکنه فرم بگیرند.
نکته
این مقدار مواد برای 3 تا 4 نفر کافیست.



مرحله 1

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زردچوبه را اضافه کنید. یکم هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مرحله 2

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
سپس سبزی خشک را اضافه کنید کمی تفت دهید،

مرحله 3

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
سیب زمینی ها را بریزید.

مرحله 4

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
در آخر نمک و فلفل و آب را اضافه کنید.

مرحله 5

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
چند دقیقه قبل از سرو غذا تخم مرغ را بشکنید و در آن بیاندازید.

مرحله 6

  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
  • اشکنه سیب زمینی و سبزی
نان را در اشکنه تریت (ترید)کنید و نوش جان نمایید.



سوالات و نظرات

panahi313: سیب زمینی در مواد لازم نیست تعداد و اینکه پخته باشد یا خام؟بانوی آشپزخانه: با سلام یک عدد سیب زمینی خام و بزرگ است .
دنیا: سلام عالی بود
مهدیس: تخم مرغ رو نپخته میندازیم توش؟بانوی آشپزخانه: بله
علی: درود بر شما. دستتون درد نکنه. اینکه با عکس مراحل را نشون میدهید خیلی خوبه .برای ادم خنگی مانند من !!!! بهترین روش یاد گیری است. البته زیاد هم خنگگ نیستم. تحصیل کرده امریکا هستم و فعلا موقتا به ایران امده ام. به اشپزی و شیرینی پزی خیلی علاقمند هستم.
محسن: غذای ساده و بسیار سالمی هستش. فقط باید این نکته رو یادآور بشم که موقع اضافه کردن تخم مرغها، بایستی آب این غذا بایستی داغ باشه ولی بهیچوجه نباید زیادی غلغل کنه چون تخم مرغها وا میرهبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
شبنم: با عرض سلام خدمت شما ، آ یا میشود اشکنه را با سبزی تازه و ترجیحا شنبلیله تازه درست کرد لطفا راهنماييم کنید با سپاس .بانوی آشپزخانه: با سلام بله مشکلی نیست در برخی از مناطق ایران با سبزی های محلی و تازه آماده می شود که بهتر است کمی در روغن تفت داده شود
اصل اشکنه با سبزی های خشک شده آماده می شود
شیوا: دست گلت درد نکنهبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید.
محمد: سلام خیلی خوب بود دستتون درد نکنه یاد غذاهای مادرم افتادم موفق باشید
الهام: عزیزم ممنون از اشکنه ی خوشمزه که یاد دادی خدا قوت راستی حلال کنم طرز تهیه اش را برا دوستام کپی کردم وفرستادم
طرز تهیه اشکنه: عالی بود سایت خوبی دارین تشکر
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی