 |  |
sahar: age ba dige zud paz dorost konim ,mishe lotf koin meghdare ab va modat zamane pokht ro begin? | بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیزم
اگر توی دیگ زود پز درست می کنید تقریبا مثل آرام پز می مونه به آب زیاد احتیاچ نداره فقط زمانی که روی گاز با حرارت متوسط آماده می کنید به آب بیشتری نیاز دارد. اگر 4 لیوان آب استفاده می کنید برای آرام پز و دیگ زود پز هم همان مقدار است ولی برای پخت معمولی با حرارت متوسط 2 لیوان بیشتر آب باید ریخت. موفق باشید. |
farideh: سلاموخسته نباشید
اگر ممکنه میشه نوع سبزی و اندازه هرکدوم از آنها رو برای خوش عطر و بو شدن بیشر خورشن بفرمایید | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
ممنونم. به روی چشم . موفق باشید. |
رویا: مهدیه جون سلام از اونجایی که من تجربه کردم اگر لیمو عمانی را خیس نکنیم تا آخر پخت روی خورش می مونه و فقط طعم پوستش به خورش میره ولی اگر خیس باشه داخل خورش می پزه | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم از ارائه تجربه مفیدتان . موفق و شاد باشید. |
xanyar: slam man ashpaz restoranam age meshe ye dastoram dar morede gazahaye restoran bedid | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . اگر امکان دارد مشخص کنید دقیقا چه نوع غذایی مد نظرتون هست. سعی خود را خواهیم کرد. موفق باشید. |
سام: من اشپزیم حرفه ای هست ولی سایت شما خیلی کمک کرد مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . خوشحالم که مفید واقع شده است . موفق باشید. |
اصیله: جالب بود | بانوی آشپزخانه: متشکرم. |
هانیه: سلام
من با اینکه لیمو عمانی را سوراخ می کنم و داخل خورش می ریزم بازهم تلخ می شود
یکجا خواندم که نوشته بود قبل از ریختن داخل خورش ، به مدت 20 دقیقه بگذارید داخل آب جوش
لطفا راهنمایی کنید | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. اگر خود لیمو ها تلخ نباشند و زیاد در خورش نمانند یعنی له نشوند هیچگاه تلخ نخواهند شد. شاید مقدار گشنیز و شنبلیله در سبزی زیاد است. |
پرنیان: سلام، میشه بگید چکار کنیم تا عطر قورمه سبزی بیشتر بشه و به قول معروف تا 7 محله بره؟! | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما .عطر خورش به خاطر استفاده از سبزی های معطر است خصوصا شنبلیله.سبزی قورمه شامل (تره - جعفری - کمی شنبلیله و اسفناج است .زمانی که اسفناج نیست از برگ چغندر استفاده می شود.) |
sara: طرز تهیه کرم کارامل که در بسته های آماده به فروش میرسد را میتوانید برای من شرح دهید با تشکر | بانوی آشپزخانه: بله در برنامه قرارداده ام . موفق باشید. |
آرزو: سلام سایتتون عالیه می شه انواع و اندازه سبزی های قورمه رو برامون بگید و لطف کنید بنوسید که غذاهایی که درست میکنید برا جند نفر کافی هست ممنونم | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. بسته به نوع غذاها متفاوت هستند اما از این پس تعداد نفرات را در مقاله ذکر خواهم کرد.
خورش قرمه سبزی را دوباره ویرایش کردم نکته ها را بخوانید.موفق باشید. |
motahareh: salam khaste nabashid man tonestam moshkele khodamo pey bebaram dar ezafe kardane lemo amani man hamishe zodtar ezafe mekardam vali alan behtar shodeh mamnoon az rahnamayetoon. | بانوی آشپزخانه: سلام برشما. خوشحالم که این مطلب مفید واقع شده است. براتون آرزوی سلامتی و شادی می کنم. |
فریبا محمدی ازاهواز: بازم سلام من فریبا محمدی هستم که تازه به جمع شما اومدم0یکنوع پخت ساده برنج ومیخواستم به همه تازه عروسها یادبدم 0مقداربرنج به تعدادمهموناتون بستگی داره0حالا پخت برنج:اول آب روتوی قابلمه میریزیم قبل ازجوش آمدن برنج ومیشوریم وبا2قاشق غذاخوری نمک توی قابلمه میریزیم 0بعدبرنج وکمی هم میزنیم توی این مدت هم برنج خیس میخوره هم قدمیکشه وعالی در میاید امتحانش مجانی باورکنیدکه برنجتون ازموقعی که خیس میکنیدبهترمیشه بعدازاینکه برنج آماده آبکش شدن شدآنو آبکش میکنیدودم میکنید0 | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم از راهنمایی شما. موفق باشید. |
حسين: سلام من حسين هستم تازه به جمع شما اومدم تشكر ميكنم از سايت خوبتون .ميخواستم بدونم سبزي قورمه چند دفيقه بايد در روغن سرخ بشه .تشكر | |
حسين: سلام من تازه به جمع شما اومدم يه سوال داشتم سبزي قورمه چند بايد در روغن جدا سرخ شود تشكر از سايت خوبتون | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما و خوشحالم که شما هم به جمع ما پیوستید. برای اینکه سبزی خوب سرخ شود باید جدا سرخ شود. در غیر اینصورت اگر منظورتون تفت دادن است با بقیه مواد، خورش خیلی خوب جا نمی افتد زمان جا افتادن آب خورش یکطرف قرار می گیرد و مواد طرف دیگر خوب سرخ شدن سبزی بخش مهم خورش قورمه سبزی است . هم خوش رنگ می شود و هم خوش طعم .کلا باعث خوب جا افتادن خورش می شود. |
حسين: بازهم سلام من جوابمو نگرفتم مي خواستم بدون چند دقيقه بايد سبزي جدا سرخ شود لطفا مدت را بنويسيد.تشكر از سايت خوبتون استفاده كريم | بانوی آشپزخانه: سلام . بستگی به مقدار سبزی و بزرگی ظرفی که در آن سبزی را سرخ می کنید دارد. حدود نیم ساعت زمان تقریبا مناسب است البته به خاطر این مدت طولانی خواص سبزی از بین خواهد رفت. بنابراین می بایست بین سلامتی غذا و خوشمزگی غذا یکی را انتخاب کنید.
از لحاظ ظاهری هم، آنقدر سرخ شود که سبزی به اصطلاح به روغن بیافتد و روغن اطراف سبزی به رنگ سبز تغییر کند. |
فریبا: چطور می توان تلخی قورمه سبزی به دلیل زیادسرخ کردن تلخ شده این تلخی راازبین برد؟ | بانوی آشپزخانه: معمولا برای کم کردن شوری و تلخی خورش یک سیب زمینی پخته را له می کنند و در خورش می اندازند . |
مریم: سلام مرسی از سایت خوبتون
تلخی خورش سبزی بیشتر از شنبلیله اش هست اگه زمانی که گوشت سرخ میکنیم تو روغن و پیاز شنبلیله هم بریزیم یه تفت بخوره جدا از بقیه سبزی ها دیگه تلخ نمیشه
مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم از پیامتون. شاد باشید |
ویدا: جه کنیم که خورشت روغن بندازه | بانوی آشپزخانه: نکته آن : خوب سرخ کردن سبزی با روغن مایع و جامد و ریختن آب کمتر و حرارت کم و زمان زیاد برای جا افتادن خورش |
حمید: من از صبح تا شب سر کار هستم و فرصت غذا درست کردن ندارم و خانمم با یک بچه کوچک خیلی شیطان به سختی هر روز غذا درست میکنه .به خانمم قول دادم حداقل روز جمعه که خونه هستم این یک روز را غذا درست میکنم تا کمی استراحت کنی
من تا حالا غیر تخم مرغ غذایی دیگه ای درست نکردم و سایت شما خیلی جامع برای حتی مبتدی ها مفید است .دو تا سوال داشتم یک اینکه گوشت ها به مدت چقدر باید سرخ بشند و سوال بعدی با قابلمه تقریبا چند ساعت باید روی گاز باشه که خوب جا بیافته و بعد با قابلمه خوشمزه تره یا با زود پز زمان هاشون را جداگانه بگید که چقدر نیازه برای پخت
با تشکر از سایت خوب و مفیدتان | بانوی آشپزخانه: سلام به شما دوست عزیز و همسر فداکار
نکته خوشمزه شدن غذاهای ایرانی خوب جاافتادن غذاست که هر چه با حرارت کمتر و زمان بیشتر آماده شوند بهتر جا می افتند. قابلمه بهتر از دیگ زودپر است. اگر روی شعله خیلی کم آماده کنید حدود 4 تا 6 ساعت زمان مناسبی برای خورش سبزی است که گوشت و لوبیای آن خوب بپزد. و گوشت آنقدر سرخ شود که تغییر رنگ پیدا کند خیلی زیاد سبب خشک شدن گوشت می شود
براتون موفقیت و شادمانی آرزو می کنم. |
مهین سادات: باسلام و خسته نباشید.هر طور که قورمه سبزی درست میکنم اصلا اصلا طعم و مزه قورمه سبزی را ندارد برای همین خیلی کم آن را درست میکنم وقتی هم درست میکنم از روی شوهرم خجالت میکشم لطفا راهنماییم کنید | بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر
تمام نکات لازم در دستور وجود دارد. نکته مهم خوب سرخ کردن سبزی است و مقدار به اندازه چند نوع سبزی که در قورمه سبزی استفاده می شود |
عاطفه: سلام خسته نباشی من تتازه دارم طرز درست کردن قورمه سبزی را یاد میگیرم میخواستم اگه میشه منظورتونو از ادویه ی کاری بگید ممنون میشم. | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. ادویه کاری ادویه هندی معروف است که از ترکیب چند نوع ادویه از جمله زردچوبه هل دارچین ... که در بازار به نام ادویه کاری معروف است. که به دلیل نوع ترکیب طعم متفاوتی با هم دارند من ادویه کاری که در قوطی های سبزرنگ به نام سبزینه به فروش می رسند را مد نظر دارم. اگر نوع خارجی آن هم باشد بهتر است. |
الی:: سلام خسته نباشید مرسی از سایتتون خیلی کمک کرد.عالیه فقط میخواستم ببینم کی خورشتم توی زودپز جا میفته؟؟؟؟چقدر طول میکشه؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم بسته به مقدار و نوع مواد روی حرارت کم مدت یکساعت و نیم تا 2 ساعت |
مریم: باتشکر از توضیحات کاملتون ، خیلی استفاده کردم | بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و سلامت باشید. |
آرتین: باسلام وتشکر از راهنمایی های خوبتون من بیشتر وقتها به دلیل بیماری مادرم در خانه کمک می کنم واآشپزی می کنم من از بعضی خانمهای مسن شنیدم که برای بهتر شدن عطر قورمه سبزی وروغن انداختن آن بهتره از یک مقدار کمی دارچین وقلمه گاو یا گوسفند به دلیل چربی زیاد وطبیعی استفاده شود .میخواستم ببینم نظر شماچیه. ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام
تا حد امکان مقدار چربی را در رژیم غذایی ایشان محدود نمایید چه در آب قلم گوسفند ... پس از سرد شدن آب قلم چربی آن را کاملا جدا کنید در مورد عطر دارچین در خورش قورمه سبزی تا به حال امتحان نکرده ام اما استفاده از دارچین در خورش قیمه سبب خوش طعم شدن خورش می شود. |
sepideh: سلام من الان قرمه سبریم به علت سبزیش تلخ شده اگه میخوام الان رفع تلخی کنم باید چیکار کنم یا هیچ راهی نیست و قرمه سبزی قابل خوردن نیست مرسی | بانوی آشپزخانه: با سلام
به ازای هر کیلو سبزی قرمه حدود 200 گرم شنبلیله کافیه بیشتر از این استفاده کنید سبب تلخی خواهد شد. می توانید یک سیب زمینی را چند قاچ کرده و در خورش بیاندازید تا زمان جا افتادن خورش از آن خارج کنید یا اینکه یک سیب زمینی را بپزید پوره کنید و در خورش بریزید. اگر لیمو ها را در خورش نریخته اید سعی کنید تخم لیمو امانی را خارج کنید بعد در خورش بیاندازید. |
هما: باسلام؛ممنه از راهنمای هاتون؛برای پخت قورمه سبزی حتما سبزی باید تازه باشه اگه از قبل فقط خورد کرده باشه وداخل فریزر بمونه خوب نمیشه | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم.
در خصوص سبزیجات و میوه منم با شما موافقم تازه آن بهتر است اما زمانی که وقت کمی داریم مجبوریم فریز کنیم تا زمان نیاز به سرعت خورش را آماده کنیم. روش معمول اینست که سبزی را خرد و با روغن سرخ می کنیم در فریزر نگهداری قرار می دهیم تا زمان نیاز به آماده کردن خورش روشی که من توصیه می کنم اینست که سبزی را خرد کرده در فریزر نگهداری کنید و تنها زمان استفاده خوب سرخ کنید که مزه خیلی بهتری دارد. طعم و شکل ظاهری آن تقریبا شبیه زمان استفاده از سبزی تازه است. این روشی است که سالهاست خورش قورمه سبزی را آماده می کنم و همه از طعم و رنگ آن راضی هستند. به هر کسی هم که سفارش کرده ام راضی بوده است. کافیست یکبار امتحان کنید. |
سمیرا: سلام اگه قورمه سبزی شور ویا ترش شد چیکار باید کرد/ممنون از سایت خوبتون نکات جاتبی بود | بانوی آشپزخانه: با سلام همانطور که در بخش نظرات نوشتم معمولا یک سیب زمیی را در خورش می اندازند بعد بر می دارند یا اگر شوری آن زیاد است سیب زمینی را خرد شده می اندازند بعد خارج می کنند یا اینکه کمی له می کنند تا شوری آن کم تر شود. |
سمیرا: سلام ممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید چون من همیشه با قورمه سبزیم همین مشکل داشتم | |
فاطمه: من از شما ممنونم | |
ريحانه: سلام و شب خوش ميخواستم بدونم چطور ميشود انواع خورشتها را بدون اينكه اب و دون جدا شود، درست كرد؟ | بانوی آشپزخانه: سلام با حرارت کم و آب کم پخته شود و اصطلاحا جا بیافتد. |
nahal: سلام وبت خوبه
من یه سوال داشتم وقتی که قورمه سبزی تلخ می شه باید چی کارکرد تا تلخیش ازبین بره؟؟
لطفا سریع تر پاسخ بدید.... | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم لطفا پیامهای قبلی را بخوانید توضیحات نوشته شده است. |
nafas: سلام خسته نباشید
برای بیشتر شدنه عطر قرمه سبزی که ذکر کردین باید شنبلیله بیشتری بریزیم لطف کنید راهنمایی کنید که چه موقع باید اضافه کنیم به خورش؟زمان تفت پیاز و گوشت؟ یا زمانی که باید جا بیفته؟
درضمن من میخوام از شنبلیله خشک استفاده کنم.
ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. برای حدود یک کیلو گرم سبزی قورمه 100 تا 150 گرم شنبلیله کافیست همراه با بقیه سبزی ها خرد شود و سرخ شود. سبزی که خشک می شود کمی طعم تلخی خواهد داشت مقدار کمی از آن استفاده کنید. |
zeynab: با سلام
لطفا سریع جواب بدین قرمه سبزیم ترش شده، با جوهر لیمو چیکارش کنم؟ | بانوی آشپزخانه: سلام برای چه جوهرلیمو تو خورش ریخته اید چند تکه سیب زمینی بزرگ در خورش بریزید بهد خارج کنید ولی مطمین نیستم مشکلتون حل شود |
Vika: با سلام يك سؤال برأي ما كه خارج إز كشور هستيم چه سبزي اي بأيد جايگزين شمبليله بكنيم؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام سبزی خاصی به نظرم نمی رسد عطر قورمه سبزی به گشنیز و کمی شنبلیله است. |
تسنیم: سلام امروز خورشم افتضاح شد امیدوارم با روش سیب زمینی که شما گفتید از شوری و تلخیش کم بشه وگرنه قابل خوردن نیست ممنون از راهنماییتون | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید |
لیلا: سلام قرمه سبزی من تند شده چیکار کنم ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام در قسمت نظرات توضیح داده شده است |
زهرا: سلام. نمی دونم چرا اصلا قورمه سبزی من عطر و بو نداره از خوردنش حالم بهم میخوره چکار کنم که بو و عطر قورمه سبزی رو بده .برای درست کردنش هم ابتدا گوشت را با پیازتفت میدم تاآبش جمع بشه بعد اودیه جات اضافه و سرخ میکنم .سبزی راهم خوب سرخ میکنم بعدش باهم قاتی ودریک ساعت قبل لیمو امانی هم اضافه میکنم اما اینقدر قورمه سبزی بد میشه که اصلا نمیشه خوردش هیچ عطر و بویی نداره لطفا راهنماییم کنید | بانوی آشپزخانه: با سلام مقدار سبزی ها به اندازه نیست سبزی خورش شامل تره و جعفری به مقدار برابر و شنبلیله و اسفناج مقدار کمی به ازای هر کیلو سبزی قرمه حدود 200 گرم شنبلیله کافیه بیشتر از این استفاده کنید سبب تلخی خواهد شد. |
نیلی: سلام ممنون میشم اگه جواب بدین.لطفا چگونگی تهیه قورمه سبزی در آرام پز رو توضیح بدین.من تا الان از آرام پز استفاده نکردم ولی بخاطر شرایط کاری الان نیاز مبرم دارم که بدونم.پیشاپیش ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام همین مراحل همین دستور را اجرا کنید زمانی که قرار است آب اضافه شود قبلش در آرام پز بریزید و آب را که نسبتا کمتر از پخت روی اجاق گاز است می ریزید و آرم پز را روشن کنید بهتر است تایم 4 الی 6 ساعت را انتخاب کنید یا درجه خیلی پایین را بزنین بسته به ساعتی که می خواهید سرو شود انتخاب کنید |
سميه: سبزى خورشتم سوخته چکارکنم طعمش خوب بشه | بانوی آشپزخانه: متاسفانه طعم خورش به تلخی خواهد زد نهایتا چند برش سیب زمینی در خورش بیاندازید اما مراقب باشید له نشود البته بهتر است سبزی سوخته را استفاده نکنید |
سارا فلاح زاده: سلام من خیل میترسم که لوبیام دیرتر و یا زودتر از گوشت بپزه به خاطر همین جدا میپزم و در آخر به خورش اضافه میکنم به نظر شما ترسم بی مورده!؟ در مورد خورشت قیمه هم همین طور همیشه لپه رو جدا میپزم | بانوی آشپزخانه: سلام اگر زیر خورش را کم کرده و حداقل 4 ساعت زمان دهید تا خورش جا بیافتد همه مواد با هم پخته می شود. |
سارای: سلام عالی بو دبااطالاعات مفیدی که نوشته بودید امشب مشکل منو حل کرد. ممنوووووووووون خسته نباشی | |
نارسیس حاتمی: سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم اگه خورشت قورمه سبزی ترش شد چکار کنیم بازم سیب زمینی بندازیم ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بله راه دیگری به نظرم نمی رسد سیب زمینی خام را دو قسمت کنید و در خورش بیاندازید بعد از یک ربع خارج کنید یا کمی سیب زمین رنده کنید |
فرزاد: می شود پودر سیر هم در قرمه سبزی ریخت | بانوی آشپزخانه: میتونید موقع سرخ کردن گوشت همراه ادویه های دیگر اضافه کنید |
donya: سلام من همیشه خورشتم خوب میشه اما امروزنمکش ازدستم در رفت توش سیب زمینی انداختم امابازم شوره آخه سرکه وشکر روکه نمیشه به خورشت سبزی زدبدمزه میشه 1ساعت دیگم میخوایم ناهاربخوریم چیکارش کنم میشه زودجوابموبدیدممنون میشم | بانوی آشپزخانه: سلام
متاسفانه چاره غیر از این به نظرم نمی رسد.
سرکه و یا شکر خورشت را خراب می کند |
فردین: من چندتا لیمو تازه ریختم توی قورمه سبزی مقدار زیا ی تلخ شده تا افطار 3 ساعت مانده .لطف میکنید سریع بفرمائید چه کنم .ممنونم | بانوی آشپزخانه: لیموها را خارج کنید چند سیب زمینی کوچک در خورش بریزید قبل از سرو غذا از خورش خارج کنید |
عاطفه: با سلام. من هر وقت قرمه سبزی درست میکنم رنگش سبز میشه من دوست دارم تیره باشه چکارش کنم سبزی رو هم اگه بگذارم زیاد سرخ بشه تلخ میشه | بانوی آشپزخانه: با سلام
رنگ سبز رنگ بسیار ایده آلی برای خورش قورمه سبزی است
اگر می خواهید بیشتر سرخ کنید تا رنگ خورش تیره تر شود باید مراقب باشید نسوزد سوختگی سبزی سبب تلخی آن می شود. |
مهسا: عالی بود | |
پریسا: ببخشید سبزی شما چرا گشنیز نداره .بعدشم من تو سبزی خورشتی سبزی عطری هم کمی مخلوط میکنم خیلی سبزی قرمه عالی میشه | بانوی آشپزخانه: سبزی گشنیز را توصیه نمی کنم چون مزه قورمه سبزی خیلی نزدیک به مزه آش می شود. |
Arezoo: سلام، ميخواستم بپرسم كه اگر سبزي قرمه سرخ شده آماده فريز شده داشتيم و با اون مي خواستيم قرمه سبزي درست كنيم چه زماني بايد آن را به گوشت و لوبيا اضافه كنيم؟ از همون اول ؟ و اينكه اين مدل سبزي قرمه چقدر طول ميكشه كه تو خورش خوب جا بيفته؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بعد از اینکه گوشت تفت داده شد همه مواد به گوشت اضافه میشود حدود 4 ساعت با حرارت کم |
راحله: سلام خسته نباشيد، بعد از اضافه كردن سبزي سرخ شده هم بايد ١ تا ٢ ساعت نم نم بپزه يا نه؟ مرسي | بانوی آشپزخانه: سلام متشكرم . بله تا زماني كه خوب جا بيافتد و سبزي و لوبيا و گوشت مزه خامي ندهد |
زیبا: من لوبیا را ۳روز خیس کردم بوی بدی گرفته چیکارکنم؟؟ | بانوی آشپزخانه: بریزید دور |
زهرا: اگه یکم ادویه زیاد بشه و طعم ادویه رو نخوام بده چکار کنم | بانوی آشپزخانه: تو بخش نظرات توضیح دادم |
jojo: خیلی عالیه سایتتون. من نوعروسی در غربت هستم که سایت شما راهنمای منه در غذا پختن.مرسیییییییی. هم ساده گفتین و هم همه نوع غذایی توش هست. | |
سارا: اگر خورشت زیادی ترش بشه چکار کنیم که این ترشی زیاد ازبین بره؟ | بانوی آشپزخانه: بالا توضيح دادم كلا شوري ترشي و تندي تنها راهي كه به نظر مي رسد اينه از سيب زميني استفاده شود |
محمد: سلام . هم آموزشتون عالي هست و هم اينكه سوالها و پاسخ شما بسيار كمك ميكنه
بنده مدتي هست كه مشغول كاري هستم . كه سبزي از ميدون ميخرم و براي بيرون برها خورد ميكنم و ميبرم .
شما تركيب قرمه سبزي رو تره و جعغري و اسفناج و كمي شنبليله ذكر كرديد . و اين در حالي هست كه اكثر رستورانها معتقدند كه گيشنيز بايد در سبزي خورشي بيش از ديگر سبزيها باشه...
البته شايد شهر تا شهر متفاوته بنده اهل شيراز هستم.
تركيب ده كيلو سبزي خورشي از نظر ما
4 كيلو گشنيزه /2 كبلو تره/ 2 كيلو اسفناج/ 2 و كيلو جعغري و تقريبا نيم كيلو شويد و كمي شنبليله براي عطر سبزي//
نظر شما برام بسيار مهمه/// ممنونم پاسخ بديد/ | بانوی آشپزخانه: سلام متشكرم
من يك سوال ازتون مي كنم قورمه سبزي خانگي خوشمزه تره يا رستورانها؟جواب مشخص هست قورمه سبزي خانگي رستوران ها و تهيه غذاها دستورات تجاري و مقرون به صرفه خودشان را دارند. همانطور كه كيك خانگي با كيك هايي كه در قنادي ها آماده مي شود متفاوت است
دستوري كه گذاشتم قورمه سبزي تهراني است. |
سمیرا: امروز قورمه سبزی من تلخ و تند شد اما با راهنمایی شما و خوندن پیاما فکر کنم مشکلم حل بشه آخه حیفه از شب قبل گذاشتم بپزه که خوب جا بیفته مرسی از سایت خوب و راهنمایی دقیقتون... | |
شیرین: سلام خسته نباشید اگر اب خورش زیاد شد چکار کنیم البته پخت در ارام پز میباشد | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم می تونید خورشت را از آرام پز به قابلمه بریزید و دربش را بردارید و روی حرارت زیاد بگذارید تا کم کم آب خورشت کم شود
اگر آرام پزتون حرارتش زیاد میشود حرارت را بیشتر کنید و دربش را بردارید تا آب خورشت بخار شود |
تهمینه: سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون میخاستم یه راه حل دیگه برای رفع شوری قورمه سبزی بگم یه پیاز را پوست کنده بشورید و با چاقو چند سوراخ روی اون ایجاد کنید بعد داخل خورشت انداخته و بذارید بجوشه در اخر پیاز رو خارج کنید | |
کلثوم: سلام برای اینکه خورشت سبزی تلخ نشه اول شوید کم بریزیم داخل سبزی خورشت هسته لیموعمانی باید بیرون بیاریم | |
اعظم: ریختن فلفل سیاه با ادویه کاری کافیه برای قرمه سبزی یا زردچوبه حتماً باید اضافه بشه؟ | بانوی آشپزخانه: اگر میخواهید تند باشد و گرنه نیازی نیست چون کاری خودش تند هست
من فلفل سیاه را همیشه به خاطر عطرش و تندی استفاده می کنم |
مهرداد: با سلام و تشكر إز سايت خوبتون،لوبيا چيني بهرته يا قرمز؟مرسي | بانوی آشپزخانه: با سلام بستگی به ذایقه شما دارد لوبیا قرمز خوشگل تر می شود مخصوصا برای میهمانی ها |
Sonya: سلام ببخشید میشه بگید که اگه قورمه سبزی بوی سوختگی سبزی رو بده باید چیکارش کرد | بانوی آشپزخانه: سلام در بخش نظرات را مطالعه بفرمایید متاسفانه بوی سوختگی سبزی در خورش باقی می ماند |
سارا: سلام. من میخوام قورمه سبزی رو تو زود پز درست کنم. زمان پخت گوشت تو راهنمای زودپزم ۴۰ دقیقه نوشته.حالا اگه لوبیا رو از اول ب سبزی و گوشت اضافه کنم لوبیا تو ۴۰ دقیقه له نمیشه؟ یا اول گوشتو بپزم بعد لوبیا رو بریزم تو زودپز ؟ مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام اول گوشت را نیم ساعت بزارید بپزد بعد سبزی و لوبیا را بریزید و همیشه هم لوبیا را قبلش خیس کنید قورمه سبزی در دیگ زودپز حدد یکساعت و نیم تا دو ساعت آماده می شود با شعله کم روی گاز هم 4 ساعت خورش کاملا جا می افتد |
ستاره: سلام ببخشید من الان مهمون دارم از ساعت دو خورشت قرمه بار گذاشتم اما هنوز لوبیا نیمه خام مونده خورشتم عالی جا افتاده چیکار کنم تا لوبیام بپزه لطفا سریع جواب بدین | بانوی آشپزخانه: سلام متاسفانه بعضی از لوبیا ها دیرپز هستند به خاطر همین نپخته |
طرز تهیه قورمه سبزی: عالی بود | |
مهتاب: سلام ببخشید علت تلخ شدن سبزی چیه | بانوی آشپزخانه: سلام در مقاله کاملا توضیح داده شده است |
مریم: خیلی ممنونم بانوی عزیز از سایت خوبتون تشکر میکنم. لطفا بفرمایید برای خورش قورمه از چه قسمت از گوشت استفاده بشه خوشمزه تر میشه ممنونم | |
ساحل: سلام من 18 سالمه ولی متاسفانه اشپزیم صفره
خیلی نا امیدم
راهی هست؟ | بانوی آشپزخانه: سلام تنها با تمرین و نترسیدن از خراب شدن غذا و ... تبدیل به یک آشپز ماهر خواهیدشد مطالعه کتاب های آشپزی آشنا شدن با نکات مهم کمک زیادی بهتون می کند |
طلا: سلام خسته نباشید من حدود یک ساعت پیش قرمه سبزیم جا افتاده بود اما شورشد من داخلش آب ریختم وسسیب زمینی انداختم وروی شعله زیادگذاشتم میخواستم بدونم قرمه سبزیم مزه آب نمیکیره؟؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم نه آنقدر زیاد .. به هر حال کمی از مزه آن کاسته می شود چون با اضافه کردن آب اضافه علظت مزه ها کم می شود |
zahra: سلام خسته نباشید مطالبتون عالی بود من تازه رفتم تو نوزده سالگی هرغذایی رو بلدم چون از 14سالگی مامانم بهم اجازه داد اشپزی کنم غذاهایی که میپزم خوشمزه میشه ولی درمورد قورمه سبزی باید بگم اون طوری که بقیه میپزن تعریف کردنی نمیشه امیدوارم مطالبتون بهم کمک کنه موفق باشید. | |
ناهید: سلام خواهش میکنم که سبزی قورمه سبزی چه سبزی هست
من از سبزهای زیادی برای قورمه سبزی استفاده کردم
ولی هیچکدام بوی انچنانی نداشته بعضی وقتها
از تو کوچه رد میشی چنان بویخور قورمه سبزی میاد
که نگو
من دنبال این سبزی هستم خواهش میکنم
لطف کنید چه سبزی وبه چه مقدار
ممنونم | بانوی آشپزخانه: سلام در دستور توضیح داده بودم
سبزی خورش شامل تره و جعفری به مقدار برابر و شنبلیله و اسفناج مقدار کمی به ازای هر کیلو سبزی قرمه حدود 200 گرم شنبلیله کافیه بیشتر از این استفاده کنید سبب تلخی خواهد شد. |
سهیل: عالی بود مرسی. | |
مهدی: سلام اگه میشه راجب اینکه اگه بخایم از سبزی خشک استفاده کنیم هم توضیح بدین که کی و چجوری به خورشت اضافش کنیم.مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام سبزی را چند ساعتی خیس می کنید بعد آبکش کنید آب اضافه خارج شود بعد در روغن سرخ کنید البته چون سبزی خشک هست نیاز به سرخ کردن زیاد ندارد مراقب باشید نسوزد بعد به مواد گوشتی که سرخ کردید و کمی نیم پز شده اضافه کنید. |