چهار شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دسر ماست و لبو

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - شب یلدا
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای رژیمی - گیاهی - کودکان
مواد لازم:
ماست خامه ای: 3 پیمانه
لبوی بزرگ : 1 عدد
شکر: 5 تا 7 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری

  • دسر ماست و لبو
لبوی رنده شده و شکر را به ماست اضافه کنید. سپس ژلاتین ذوب شده سرد را کم کم به آن بیافزاید خوب هم بزنید و در قالب بریزید و در یخچال حداقل به مدت شش ساعت قراردهید تا فرم بگیرد.







نکته
سس باقی مانده از پخت لبو ها را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید. تا در مواقع لزوم بعنوان رنگ طبیعی و طعم دهنده استفاده کنید.
نکته
اگر رنگ لبو خوب نبود و از چغندر بی رنگ استفاده کرده بودید می توانید کمی عصاره لبو که قبلا فریز کرده اید به آن اضافه کنید.
نکته
این مقدار مواد برای 10 نفر کافیست.
نکته
می توانید میزان شیرینی این دسر را کم یا زیاد کنید. بهتر است شکر را کم کم به مواد اضافه کنید. تا به میزان شیرینی دلخواه برسید.