چهار شنبه ۲ مهر ماه ۱۳۹۹
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

تخم مرغ رنگی

گروه غذایی: تزیینات - تزئین غذایی
مناسبت های خاص - نوروز
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
تخم مرغ: مقدار لازم جهت سرخ کردن
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
نمک: 1 قاشق چای خوری

  • تخم مرغ رنگی
تخم مرغ ها را خوب بشویید و در ظرف آب قراردهید و روی حرارت متوسط بگذارید. برای اینکه زمان پخت تخم مرغ ها ترک برندارند یک قاشق چایخوری نمک در آب آن بریزید. تقریبا پس از ده دقیقه تخم مرغ پخته می شود.پخت ظرفی را آب کنید و بسته به مقدار ظرف یک تا 2 قطره رنگ خوراکی و یک قاشق چای خوری سرکه به آن اضافه کنید و تخم مرغها را در آن، به مدت 15 تا نیم ساعت قراردهید. سپس روی دستمال کاغذی قرار داده تا کاملا خشک شوند.




نکته
می توانید تخم مرغ ها را خام رنگ کنید. اما در نظر داشته باشید به مراقبت بیشتری نیاز دارند تا نشکنند.

نکته
استفاده از سرکه برای تثبیت رنگ است.

نکته
سه رنگ اصلی شامل زرد، قرمز و آبی است . از ترکیب رنگ زرد و آبی ، رنگ سبز و از ترکیب رنگ آبی و قرمز، رنگ بنفش و از ترکیب قرمز و زرد، رنگ نارنجی به دست می آید.



مرحله 1

  • تخم مرغ رنگی
تخم مرغ ها را خوب بشویید و در ظرف آب قراردهید و روی حرارت متوسط بگذارید. برای اینکه زمان پخت، تخم مرغ ها ترک برندارند یک قاشق چایخوری نمک در آب آن بریزید. تقریبا پس از ده دقیقه تخم مرغ پخته می شود.


مرحله 2

  • تخم مرغ رنگی
  • تخم مرغ رنگی
  • تخم مرغ رنگی
پس از پخت ظرفی را آب کنید و بسته به مقدار ظرف یک تا دو قطره رنگ خوراکی و یک قاشق چای خوری سرکه به آن اضافه کنید و تخم مرغها را در آن، به مدت 15 تا نیم ساعت قراردهید. سپس روی دستمال کاغذی قرار داده تا کاملا خشک شوند.




سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure