
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
تخم مرغ رنگی
گروه غذایی: | تزیینات - تزئین غذایی مناسبت های خاص - نوروز
| مدت زمان آماده شدن: | بسیار سریع | دستور: | ایرانی | دستورهای خاص: | کودکان |
| مواد لازم: تخم مرغ: مقدار لازم جهت سرخ کردن رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم نمک: 1 قاشق چای خوری
|
تخم مرغ ها را خوب بشویید و در ظرف آب قراردهید و روی حرارت متوسط بگذارید. برای اینکه زمان پخت تخم مرغ ها ترک برندارند یک قاشق چایخوری نمک در آب آن بریزید. تقریبا پس از ده دقیقه تخم مرغ پخته می شود.پخت ظرفی را آب کنید و بسته به مقدار ظرف یک تا 2 قطره رنگ خوراکی و یک قاشق چای خوری سرکه به آن اضافه کنید و تخم مرغها را در آن، به مدت 15 تا نیم ساعت قراردهید. سپس روی دستمال کاغذی قرار داده تا کاملا خشک شوند.
 | نکته |
می توانید تخم مرغ ها را خام رنگ کنید. اما در نظر داشته باشید به مراقبت بیشتری نیاز دارند تا نشکنند.
 | نکته |
استفاده از سرکه برای تثبیت رنگ است.
 | نکته |
سه رنگ اصلی شامل زرد، قرمز و آبی است . از ترکیب رنگ زرد و آبی ، رنگ سبز و از ترکیب رنگ آبی و قرمز، رنگ بنفش و از ترکیب قرمز و زرد، رنگ نارنجی به دست می آید.
مرحله 1 تخم مرغ ها را خوب بشویید و در ظرف آب قراردهید و روی حرارت متوسط بگذارید. برای اینکه زمان پخت، تخم مرغ ها ترک برندارند یک قاشق چایخوری نمک در آب آن بریزید. تقریبا پس از ده دقیقه تخم مرغ پخته می شود.
مرحله 2 پس از پخت ظرفی را آب کنید و بسته به مقدار ظرف یک تا دو قطره رنگ خوراکی و یک قاشق چای خوری سرکه به آن اضافه کنید و تخم مرغها را در آن، به مدت 15 تا نیم ساعت قراردهید. سپس روی دستمال کاغذی قرار داده تا کاملا خشک شوند.
|