چهار شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شیرینی نان برنجی

گروه غذایی: مناسبت های خاص - نوروز
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:فر - یخچال
دستور:ایرانی
مواد لازم:
آرد برنچ: 260 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پودر قند: 60 گرم
پودر هل سبز: 1 قاشق چای خوری
نمک: 3 پنس
گلاب: 40 میلی لیتر
روغن جامد: 3/4 پیمانه

  • شیرینی نان برنجی
  فر را روی حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید. روغن جامد و پودر شکر را با همزن هم بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کشدار شود. آرد برنج را با پودر هل و نمک مخلوط کنید و چند بار الک کنید. و به آن اضافه کنید. گلاب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نرمی بدست آید در کیسه نایلونی در یخچال به مدت یک روز قراردهید. پس از نیم ساعت که از یخچال درآوردید در دست گلوله کنید و در سینی بچینید و با مهر مخصوص این شیرینی، روی آن نقش بیاندازید. در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید تا زمانی که کف شیرینی ها، کمی تغییر رنگ داد از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.



نکته
نوع آرد برنج و نرم و ریز بودن آن در کیفیت شیرینی بسیار مهم است. بنابراین اگر آرد برنج را در منزل تهیه می کنید. لازمست که از آسیاب قوی استفاده کنید و چندین بار با پارچه حریر آرد را الک کنید .

نکته
اگر مهر در دسترس نداشتید زیاد مهم نیست با پودر پسته یا خرفه تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید از هر وسیله ای که بتوانید روی آن  نقشی بیاندازید استفاده کنید. شیوه سنتی آن استفاده از انگشتانه است که با فشردن ته آن روی شیرینی گلبرگهایی را نقش می اندازند.

نکته
صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود سپس از سینی جدا کنید.

نکته
استفاده از کاغذ روغنی به این دلیل است که ته شیرینی ها تیرگی کمتری داشته باشند.

نکته
برای تزیین می توانید از تخم خرفه یا خلال پسته استفاده کنید.

نکته
می توانید این خمیر را بین دو نایلون به قطر نیم سانتی متر باز کنید و قالب بزنید.

نکته
اگر از روغن کرمانشاهی استفاده کنید طعم شیرینی نون برنجی کرمانشاهی پیدا خواهد کرد.

نکته
برای رنگ کاکائویی، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با یک تا دو قاشق غذاخوری آب گرم حل کنید و به خمیر اضافه کنید.

نکته
برای رنگ زعفرانی زعفران دم کرده به خمیر اضافه کنید.



مرحله 1

  • شیرینی نان برنجی
فر را روی حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید. روغن جامد و پودر شکر را با همزن هم بزنید تا نرم و لطیف شود.


مرحله 2

  • شیرینی نان برنجی
  • شیرینی نان برنجی
سپس زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کشدار شود.


مرحله 3

  • شیرینی نان برنجی
آرد برنج را با پودر هل و نمک مخلوط کنید و چند بار الک کنید. و به آن اضافه کنید.


مرحله 4

  • شیرینی نان برنجی
گلاب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نرمی بدست آید.


مرحله 5

  • شیرینی نان برنجی
در کیسه نایلونی در یخچال به مدت یک روز قراردهید.


مرحله 6

  • شیرینی نان برنجی
  • شیرینی نان برنجی
پس از نیم ساعت که از یخچال درآوردید در دست گلوله کنید و در سینی بچینید و با مهر مخصوص این شیرینی، روی آن نقش بیاندازید. در طبقه وسط فر به مدت15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا زمانی که کف شیرینی ها، کمی تغییر رنگ داد از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.





سوالات و نظرات

سخائی: با عرض سلام و خسته نباشید...
من این شیرینی رو درست کردم.خیلی خوشمزه شده بود...اما موقعی که خمیر رو گلوله کردم و میخاستم نقش بندازم روش گوشه هاش ترک میخورد...دلیلش چی میتونه باشه؟
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
این ترک ها تا مقدار کمی طبیعی است نقش را به آرامی روی خمیر بیاندازید. این شیرینی خیلی زود خرد و پودر می شود.
....: با سلام سایت عالی دارید برای تهیه نان برنجی یه نظری داشتم خودم خیلی درست می کنم باید سینی فر رو روی طبقه بالا قرار بدیم تا ته اش تیره نشهبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. شاد باشید
زینب: سلام من این شیرینی رو با این مقدار مواد 150 گرم روغن 150 گرم پودر قند 2 عدد زرده تخم مرغ 200 گرم پودر ارد برنج و 8 شب تا 8 صبح روز بعد در دمای سرد غیر از یخچال نگه داشتم و فر را ده دقیقه داغ کردم و شیرینی را در فر گذاشتم اما بعد از پنج دقیقه کف فر ولو شد و سفت شد البته گلاب هم اضافه کردم نمی دونم مقدار روغنش زیاد بود و ایا منظور از روغن جامد روغن قنادی است باید از قنادی بگیریم ممنون میشم کمکم کنید چون عاشق اینم که این شیرینی رو در خانه درست کنمبانوی آشپزخانه: با سلام مقدار مواد را به اندازه نریخته اید . مواد شیرینی در یخچال نگهداری کنید. بهتر است روغن جامد طلایی یا روغن صاف قنادی که در لوازم قنادی فروشی ها بفروش می رسد تهیه کنید. کمی از روغن جامد سفت تر است.
مهناز: سلام ، متوجه نمیشم شما می فرمائید در یخچال بمدت یکروز نگه داری کنید و در قسمت بعدی نوشته اید پس از نیم ساعت از یخچال بیرون اورید ؟؟؟ دقیقا چقدر زمان باید در یخچال بماند؟بانوی آشپزخانه: سلام بعد از یک روز که گذشت از یخچال خارج می کنید بعد از نیم ساعت خمیر را گلوله کنید
حبیب: منظور از مقدار روغن ۳/۴ پیمانه.یعنی معادل ۱۵۰ سی سی روغن آب شدهبانوی آشپزخانه: خیر روغن جامد مد نظر است
فاطمه: سلام ، ببخشید میشه ب جای روغن جامد از کره استفاده کرد ؟بانوی آشپزخانه: سلام خیر کیفیت و فرم شیرینی متفاوت میشود
فریبا: ممنونم از دستور شیرینی تون من همانطور که گفنید درست کردم عالی شد.فقط چطوری نگهداری کنم لطفا شرایطشو بگید متشکرم.بانوی آشپزخانه: توی ظرف درب دار یا تو سینی بچینید روش سلفون بکشید
Amireh: من درست کردم خیلی عالی شده مزش فوق العادست فقط چرا مثل بيرون نرم نشدش
مهدیس: عالی مفید کار امد
ممنونم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی