چهار شنبه ۱ مرداد ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
پخت مرغ ساده

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک گوشت
مناسبت های خاص - نذری ها
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
آب جوش: 2 لیوان
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
مرغ متوسط: 1 عدد

  • پخت مرغ ساده
پیاز را خرد کرده در روغن کمی تفت دهید طلایی رنگ که شد تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و دو طرف گوشت مرغ را سرخ کنید. نمک و ادویه را بریزید دوباره کمی تفت دهید سپس کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و در آخر 2 تا 3 لیوان آب جوش بریزید و زیر حرارت را کم کنید . بسته به نوع مرغ حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد تا مرغ پخته شود.




نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.
نکته
بهتر است که آب مرغ جمع شود تا سس غلیظ و خوبی برای کنار مرغ آماده شود.
نکته
اگر آب مرغ زیاد بود، در ظرف را بردارید تا آب مرغ تبخیر شود.
نکته
اگر آب مرغ کم بود و هنوز مرغ نپخته بود می توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.


مرحله 1

  • پخت مرغ ساده
پیاز را خرد کرده در روغن کمی تفت دهید طلایی رنگ که شد تکه های مرغ را به آن اضافه کنید

مرحله 2

  • پخت مرغ ساده
دو طرف گوشت مرغ را سرخ کنید. نمک و ادویه را بریزید دوباره کمی تفت دهید

مرحله 3

  • پخت مرغ ساده
سپس کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و در آخر 2 لیوان آب جوش بریزید و زیر حرارت را کم کنید .

مرحله 4

  • پخت مرغ ساده
بسته به نوع مرغ حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد تا مرغ پخته شود.



سوالات و نظرات

عاطفه: سلام از سایت خوبتون تشکر می کنمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم موفق و سلامت باشید.
الهام: افرین به این همه هنربانوی آشپزخانه: متشکرم از این همه لطف .
مهسا: سایتتون خیلی خوبه ولی مشکلی که هست خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دیر باز میشه
نفیسه: با سلام.چرا رب اضافه نمیکنید.ممنونمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. این دستور نیازی به اضافه کردن رب ندارد . در حقیقت از چاشنی های دیگر به جای رب استفاده شده است. موفق باشید.
romeo: man 2 adad barge bou ham ezafe kardam ba kami felfel dolme ali shode mamnun az shoma ;)بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و شاد باشید.
رؤيا: سلام
ممنون ازشما واقعا جالب بود مخصوصا اينكه هرمرحله داراي تصويربودتابدانيم چقدرتفت داده وپخته شود.
باهم متشكرم
بانوی آشپزخانه: سلام . خوشحالم که مفید واقع شده است. موفق و شاد باشید.
فریبا محمدی: سلام از اینکه اینقدرخوب وراحت آموزش میدید ممنونم0من عاشق آشپزی هستم0بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و سلامت باشید.
ستاره درخشان: عالی بود.متشکرمبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
مهدی: من تو کارخونه کار میکنم درست کردم اخرش بود خیلی چسبید دستت درد نکنه تازه من کاری نداشتم راستی زعفران دم کرده یعنی چیبانوی آشپزخانه: نوش جان. زعفران دم کرده: زعفران خشک سائیده شده با مقدار خیلی کم آب جوش چند دقیقه ای روی آن پوشیده شود تا رنگ بگیرد.
سعيد: بسيار عالي بود. از اينكه همه جزئيات را با تصويرشرح داديد خيلي مفيد واقع شد.بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید
مرتضی: ممنون من از مطالب شما استفاده کردمبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. موفق باشید
ali: سلام من علی هستم با اینکه پیرم ولی خیلی مشتاقم آشپزی یاد بگیرم دست شما درد نکنه که این سایت قشنگ را راه اندازی کرده اید.بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. خوشحالم که مطالب سایت مفید واقع شده است. موفق و شاد باشید.
مریم: ممنون من مادرم رفته بیرون و تونستم غذای ظهر رو به راحتی اماده کنم. ممنون بانوی منبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم. امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید
سحر: ممنون از لطفتون خیلی عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
پرویز: با تشکر از زحمات و اطلاع رسانی شما عزیزان . منتظر آیتم های دیگر آشپزی شما هستمبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید
رامش: سلام بر شما، اگه بخواهیم سیب زمینی اضافه کنیم کی باید اضافه کنیم که همزمان با مرغ بپزد؟بانوی آشپزخانه: با سلام اگر برشهای سیب زمینی اضافه می کنید در اواخر پخت تقریبا بیست دقیقه قبل از سرو که باز بسته به اندازه و مقدار برشها خواهد داشت
نازنین: ممنون خیلی خوشمزه بود
اسی: من ازسایت شماممنونم- زنم قهرکرده 8ماهه خونه باباشه -تاسایت شماهست من گرسنه نمی مانم
شهرام: سلام من به عنوان یه دانشجوی مهندسی که خیلی ذوق اشپزی نداره یکی دو بار سعی کردم یاد بگیرم ولی تو اینترنت وقتی سرچ می کردم دستور اشپزی هایی بود که انگار همه بلدن اومدن فوت و فن خوشرنگی و خوشمزگی رو یاد بگیرن ولی با این طرز تهیه خیلی حال کردم یه مرد هم می توته یاد بگیره راحت . مرسی
لیلی: ممنون خیلی خوب اموزش میدن مرحله به مرحله
پویان: با سلام
من ی مرد 30 ساله هستم که برای اولین بار از رو این دستور امروز که تنها بودم واسه خودم ی خوراک مرغ درست کردم در آخر ی سوال برام پیش اومد اونم اینکه وقتی میگید پیاز را تفت دهید طلایی رنگ شود ینی چی من تفت دادم طلایی رنگ شد ولی وقتی مرغ رو اضافه کردم یکم دیگه تفت دادم پیازا سیاه شد
نمیشه مرغ رو همزمان با پیاز بریزیم و تفت بدیم؟
ممنون از سایت خوبتون
بانوی آشپزخانه: با سلام منظور از تفت دادن یعنی کمی در روغن سرخ کردن به مدت چند دقیقه سپس تکه های مرغ را اضافه کنید. شما پیاز را سیاد سرخ کردید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر





پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی