دوشنبه ۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
پخت مرغ ساده

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک گوشت
مناسبت های خاص - نذری ها
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
آب جوش: 2 لیوان
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
مرغ متوسط: 1 عدد

  • پخت مرغ ساده
پیاز را خرد کرده در روغن کمی تفت دهید طلایی رنگ که شد تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و دو طرف گوشت مرغ را سرخ کنید. نمک و ادویه را بریزید دوباره کمی تفت دهید سپس کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و در آخر 2 تا 3 لیوان آب جوش بریزید و زیر حرارت را کم کنید . بسته به نوع مرغ حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد تا مرغ پخته شود.




نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.
نکته
بهتر است که آب مرغ جمع شود تا سس غلیظ و خوبی برای کنار مرغ آماده شود.
نکته
اگر آب مرغ زیاد بود، در ظرف را بردارید تا آب مرغ تبخیر شود.
نکته
اگر آب مرغ کم بود و هنوز مرغ نپخته بود می توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.


مرحله 1

  • پخت مرغ ساده
پیاز را خرد کرده در روغن کمی تفت دهید طلایی رنگ که شد تکه های مرغ را به آن اضافه کنید

مرحله 2

  • پخت مرغ ساده
دو طرف گوشت مرغ را سرخ کنید. نمک و ادویه را بریزید دوباره کمی تفت دهید

مرحله 3

  • پخت مرغ ساده
سپس کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و در آخر 2 لیوان آب جوش بریزید و زیر حرارت را کم کنید .

مرحله 4

  • پخت مرغ ساده
بسته به نوع مرغ حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد تا مرغ پخته شود.



سوالات و نظرات

عاطفه: سلام از سایت خوبتون تشکر می کنمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم موفق و سلامت باشید.
الهام: افرین به این همه هنربانوی آشپزخانه: متشکرم از این همه لطف .
مهسا: سایتتون خیلی خوبه ولی مشکلی که هست خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دیر باز میشه
نفیسه: با سلام.چرا رب اضافه نمیکنید.ممنونمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. این دستور نیازی به اضافه کردن رب ندارد . در حقیقت از چاشنی های دیگر به جای رب استفاده شده است. موفق باشید.
romeo: man 2 adad barge bou ham ezafe kardam ba kami felfel dolme ali shode mamnun az shoma ;)بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و شاد باشید.
رؤيا: سلام
ممنون ازشما واقعا جالب بود مخصوصا اينكه هرمرحله داراي تصويربودتابدانيم چقدرتفت داده وپخته شود.
باهم متشكرم
بانوی آشپزخانه: سلام . خوشحالم که مفید واقع شده است. موفق و شاد باشید.
فریبا محمدی: سلام از اینکه اینقدرخوب وراحت آموزش میدید ممنونم0من عاشق آشپزی هستم0بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و سلامت باشید.
ستاره درخشان: عالی بود.متشکرمبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
مهدی: من تو کارخونه کار میکنم درست کردم اخرش بود خیلی چسبید دستت درد نکنه تازه من کاری نداشتم راستی زعفران دم کرده یعنی چیبانوی آشپزخانه: نوش جان. زعفران دم کرده: زعفران خشک سائیده شده با مقدار خیلی کم آب جوش چند دقیقه ای روی آن پوشیده شود تا رنگ بگیرد.
سعيد: بسيار عالي بود. از اينكه همه جزئيات را با تصويرشرح داديد خيلي مفيد واقع شد.بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید
مرتضی: ممنون من از مطالب شما استفاده کردمبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. موفق باشید
ali: سلام من علی هستم با اینکه پیرم ولی خیلی مشتاقم آشپزی یاد بگیرم دست شما درد نکنه که این سایت قشنگ را راه اندازی کرده اید.بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. خوشحالم که مطالب سایت مفید واقع شده است. موفق و شاد باشید.
مریم: ممنون من مادرم رفته بیرون و تونستم غذای ظهر رو به راحتی اماده کنم. ممنون بانوی منبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم. امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید
سحر: ممنون از لطفتون خیلی عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
پرویز: با تشکر از زحمات و اطلاع رسانی شما عزیزان . منتظر آیتم های دیگر آشپزی شما هستمبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید
رامش: سلام بر شما، اگه بخواهیم سیب زمینی اضافه کنیم کی باید اضافه کنیم که همزمان با مرغ بپزد؟بانوی آشپزخانه: با سلام اگر برشهای سیب زمینی اضافه می کنید در اواخر پخت تقریبا بیست دقیقه قبل از سرو که باز بسته به اندازه و مقدار برشها خواهد داشت
نازنین: ممنون خیلی خوشمزه بود
اسی: من ازسایت شماممنونم- زنم قهرکرده 8ماهه خونه باباشه -تاسایت شماهست من گرسنه نمی مانم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی