سه شنبه ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۵
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


ته چین ساده زعفرانی

گروه غذایی: چلو - پلو ها - انواع پلو و چلو
ته چین - انواع ته چین
مدت زمان آماده شدن:سریع - معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - کودکان
مواد لازم:
برنج: 8 پیمانه
زرده تخم مرغ: 3 عدد
ماست چکیده: 2 پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

  • ته چین ساده زعفرانی
برنج را آبکش کنید. ماست آب رفته، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و هم بزنید. 3 تا 4 پیمانه از برنج آبکش شده را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قراردهید روغن مایع را بریزید سپس مواد ته چین را در قابلمه بریزید و سپس با کفگیر آن را صاف کنید سپس بقیه برنج آبکش را روی آن بریزید درصورت تمایل می توانید نصف استکان آب روغن به آن اضافه کنید سپس چند حفره در آن ایجاد کرده دردمی را گذاشته و پس از اینکه به اصطلاح کمی بخار در قابلمه پیچید زیر حرارت را کم کرده و صبر کنید تا برنج دم بیافتد.


نکته
این مقدار ته چین برای 8 تا 10 نفر کافیست.
نکته
در صورت تمایل می توانید به مواد ته چین کمی روغن اضافه کنید.


مرحله 1

  • ته چین ساده زعفرانی
  • ته چین ساده زعفرانی
ماست آب رفته، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و هم بزنید.

مرحله 2

  • ته چین ساده زعفرانی
برنج آبکش را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله 3

  • ته چین ساده زعفرانی
قابلمه را روی حرارت قراردهید روغن مایع را بریزید سپس مواد ته چین را در قابلمه بریزید و سپس با کفگیر آن را صاف کنید

مرحله 4

  • ته چین ساده زعفرانی
  • ته چین ساده زعفرانی
سپس بقیه برنج آبکش را روی آن بریزید درصورت تمایل می توانید نصف استکان آب روغن به آن اضافه کنید سپس چند حفره در آن ایجاد کرده دردمی را گذاشته و پس از اینکه به اصطلاح کمی بخار در قابلمه پیچید زیر حرارت را کم کرده وصبر کنید تا برنج دم بیافتد.





سوالات و نظرات

مینا: اگر بخواهیم نه چین زعفرانی با مرغ درست کنیم نیز از همین روش استفاده میکنیم؟بانوی آشپزخانه: بله می توانید از همین دستور استفاده کنید کافی است که تکه های مرغ پخته شده میان مواد ته چین بریزید.
مینا: سلام سایتتون عالیه
لطفا انواع متنوع ازته چین آموزش بدین مثلا ته چین بادمجان
مر30
فاطمه: ممنون خداقوتبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
hadiss: باسلام برای تهیه ته چین با2پیمانه برنج چقدر ماست و تخم مرغ لازم ست؟آیا داخل پلو پز هم میشود پخت؟
با تشکر از شما و سایت عالیتون
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. متشکرم . یک تا 2 زرده تخم مرغ کافیست. بله داخل پلوپز هم می توانید آماده کنید. روغن را کف قابلمه پلو پز بریزید داغ که شد مواد را بریزید و در آن را بگذارید.
سالار: دستتون درد نكنه من اينقدر گرسنم بود سايتتون به دادم رسيد وگرنه تا صبح گرسنه ميموندم . بازم دستتون در نكنه اينقدر خوشمزه درست كردم كه حد نداره
لادن: عالی بود
مریم: دستتون درد نکنه توضیحات کامل و ساده است راحت میشه یه غذای خوشمزه درست کرد بازم ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم خوشحالم که مطالب مفید واقع شده اند. موفق و شاد باشید.
mm: بسیارعالی بود ممنون
سمانه: خیلی خوب. اینکه دستور پخت هارو مرحله به مرحله با تصویر قرار میدید خیلی عالییییییییه. موفق باشیبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و شاد باشید
مرضیه: عالی ولی انواع ته چین را آموزش بدیدبانوی آشپزخانه: متشکرم . لطفا کمی صبور باشید دستورات کم کم گذاشته خواهد شد. شاد باشید.
yalda: سلام خیلی عالین اگرمیشه اموزش بدیدبیشترممنون
شقایق: سلام خسته نباشید
من نمیدونم برای تعداد کمتر از چه تناسبی استفاده کنم ؟
یکبار با همین دستور درست کردم ازهم جدا شد .....
شل بود .

میشه لطفاً به من بگید تناسبات ماست ، زرده تخم مرغ با هم جطور باید باشه ؟
بانوی آشپزخانه: با سلام
اگر از ماست چکیده (ماست آب رفته) استفاده کنید شل نخواهد شد. برای مقدار مواد را نصف کنید . می توانید زرده تخم مرغ را نصف نکنید یا 1 عدد یا 2 عدد را بریزید.
مقدار برنج را هم با توجه به سایز قابلمه در نظر بگیرید. کمی از نصف بیشتر باید بریزید.
مهراب ررین دست: سلام عالی بود من جندرور بیش رفتم بروجرد یه ته چین شرین بهمون دادن با کشمشو دارچین درست کرده بودن سعی کنیذ امورش بدینبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم از پیامتون . به روی چشم شاد باشید.
نسرین: ایابرای همه نوع ته دیگ بایدماست اضافه کردیانه باریختن روغن زیادهم میشودته چین ضفتی داشت.بانوی آشپزخانه: بله ماست و زرده تخم مرغ نیاز دارد. مقدار روغن زیاد سبب خشکی و تردی ته دیگ یا ته چین خواهد شد.
haleh: سلام خسته نباشید امکان داره بهم بگین که دارچین و زرشک هم میتونم به برنج اضافه کنم یا نه؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. دارچین طعم برنج را کمی تلخ و رنگ آن را تیره می کند. اما زرشک را می توانید اضافه کنید
بهارک: سلام میشه اسم ماست بگین؟من هر چی میخرم شل میشه ابروم پیش مادر شوهرم رفتبانوی آشپزخانه: سلام
هر ماستی که می خرید داخل کیسه پارچه ای بریزید صبر کنید آب ماست خارج شود. به این ماست می گویند ماست چکیده که برای ته چین استفاده می شود.
غزل: سلام خدمت شما خسته نباشین میشه تو ته چین از گوشت رون هم استفاده کرد یا باید سینه باشه؟؟؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. بهتر اینه که سینه باشه اما با ران مرغ هم می شه .
زهرا: خیلی خوبه توضیحاتتون.مرسی.ولی کاش مقدار روغنی که واسه تهچین استفاده میشه رو بگین..بازم مرسی..بانوی آشپزخانه: متشکرم. در صورت تمایل می توانید از کرم آب شده یا روغن مایع به اندازه یک سوم پیمانه استفاده کنید.
شمیم: سلام.ممنون از مطالب مفید و کاملتون. من هربار ته چین درست می کنم، خوب در نمیاد. یعنی ظاهرش خوبه ولی در دهان همگخشکه و هم انگار بیدمزه است. اصلا عطر و بوی ته چین نداره با اینکه زعفران زیاد می ریزم. نمی دونم چرا؟بانوی آشپزخانه: با سلام. متشکرم. از چه دستوری استفاده می کنید. احتمالا نسبت برنج به مواد ته چین زیاد است. زعفران زیاد نریزید طعم تلخی پیدا می کند.
شیما: سلاااااااام خسته نباشید باتشکر از سایت خوبتون
elahe: merc
فیروزه: سلام و خسته مباشید.
ببخشید میخواستم بدونم ته چین بدون تخم مرغ یا تخم مرغ کمتر درست کرد؟ آخه من تا حالا چند بار درست کردم خیلی بوی تخم مرغ میده وقتی پخته میشه.
یه سوال دیگه اینکه نمیشه تمام برنج رو به صورت ته چین دربیاریم که قالبی بشه و برنج معمولی نداشته باشه چطوری باید بپزیم؟
ممنون

ا
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
اگر فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید و خوب هم بزنید بوی زخم کمتری خواهد داشت. در مورد سوال دوم بله می توانید در ماهیتابه تمام مواد ته چین را بریزید تا قالبی خارج شود.
ناديا: خيلى ممنونم، من تازه به شما پيوستم
مهسا: عالی بود. مرسی. خدا قوت
ميترا: ممنون از اين ما رو راهنمايي كرديد
دوستام خيلي خوششون اومد

من تازه با سايت شما آشنا شدم

عالي بود عالي
زکیه: خیلی عالی بود دستور پختتون
ژاله: مرسی
نغمه: ممنون از سایت جالب وفعالتون همه چیز عالیهبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
زهرا سیاهتیری: عالی بودبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
مینا: سلام با توجه به غنی بودن سفیده تخم مرغ آیا راهی هیت که بتوان سفیده آنرا را هم در ته چین استفاده کرد ؟بانوی آشپزخانه: سلام بله می توانید استفاده کنید اما مزه و کیفیت ته چین کمی تغییر می کند
صدف: سلام.واقعا ممنونم.دستور ته چین عالی بود.
آیلین: سلام خسته نباشید ممنون
شارمین: سلام ممنون از سایت خوبتون میخاستم ببینم میشه کمی گلاب برای خوش طعم شدن اضافه کرد؟بانوی آشپزخانه: سلام من طعم گلاب را برای ته چین نمی پسندم
آسیه: سلام خسته نباشید
میشه به جای زعفرون از زردچوبه استفاده کرد؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم عطر ته چین به زعفران آن است باز به ذائقه شما بستگی دارد که با زردچوبه دوست داشته باشید یا خیر
هستی: من امشب میخوام واسه شام درس کنم اگه خوشمزه بشه خیلی ازتون ممنونم.بانوی آشپزخانه: نوش جان موفق و سلامت باشید.
آفاق: سلام خسته نباشی ممنون دستور ته چین عالی بود درس کردم خیلی خوشمزه دراومدبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم نوش جانتون
آفاق: سلام دستتون دردنکنه درس کردم خیلی خوشمزه بود به لطفتون پیش خانواده شوهرم سربلندشدم
مصطفی: سلام من با برنج پخته شده میتونم درست کنم ؟و این که چه مقدار باید روی گاز بمونه؟بانوی آشپزخانه: سلام
امکان پذیر است در گذشته برنج ساده که اضافه میامد همین کار را میکردن بعنوان ته دیگ ته چینی استفاده میکردن
زمانش عین ته چینه تا وقتی که برشته و مواد پخته شود
طیبه: سلام از اینکه با این گروه آشنا شدم بسیار خوشحالم یه سوال داشتم از بانوی آشپزخانه برای دو نفر ته چین مرغ بخوام یک سینه مرغ قاطی کنم مواد وا نمیره؟ ممنون و خسته نباشیدبانوی آشپزخانه: سلام
خیر مهم زرده تخم مرغ و ماست چکیده است که به اندازه باشد بهتر است ظرف کوچک انتخاب کنید تا قطر ته چین بیشتر شود حتما برنج را با پشت قاشق خوب فشرده کنید.
مريم: سلام ببخشيد ميسه بفرماييد واسه 4 پيمونه برنج چند تا تخم مرغ, و چقدر ماست لازمه؟ ممنونبانوی آشپزخانه: سلام 2 تا زرده و 1 پیمانه ماست
ثریا محمدی: با سلام و احترام
لطفا ته چین ساده زعفرانی با کشمش خالی که کف قابلمه است و طعم شیرینی دارد را توضیح دهیدچون هر وقت غذا از بیرون می گیریم یه ته چین شیرین که داخلش کشمش هم هست کناربرنج می زارن که برنجش هم زیاد چسبیده و له نیست
بهاره حسینی: درود برشما : سوالم در مورد بوی تخم مرغ چه کنیم که بوی ضخم کاملا از بین بره وسوال دوم منظور از پیمانه برای ۸ نفر با پیمانه پلوپز میشه که مثل دستور خودتون بشهبانوی آشپزخانه: زرده را زیاد هم بزنید تا بوی زخمش کمتر شود
پیمانه من 250 میلی لیتر گنجایش دارد بعضی از پیمانه ها 200 میلی لیتری هستند
بهاره حسینی: درود برشما : سوالم در مورد بوی تخم مرغ چه کنیم که بوی ضخم کاملا از بین بره وسوال دوم منظور از پیمانه برای ۸ نفر با پیمانه پلوپز میشه که مثل دستور خودتون بشهبانوی آشپزخانه: سلام بر شما با همزن خوب هم بزنید از زعفران استفاده کنید نه از رنگ زعفران و بله پیمانه پلوپز اگر 250 میلی لیتری باشد یکی است
مهلا: ممنونم از برنامه خوبتون
نازنین: مچکرم از ته چین خوشمزتون.
علی: مرسی از آموزش خوبتونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
علی سطلانی: مرسی گلم
م/ش: با سلام چه زمان برای پخت کافیهبانوی آشپزخانه: حدود یکساعت تا یکساعت و یم بستگی
تکتم: دمت گرم
علی رضا: ممنون عالی بود.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید.
محبوبه: سلام یه تخم مرغ کامل بریزیم باز هم برنج بوی ضخم میگیره؟؟؟بانوی آشپزخانه: سلام طعم ته چین و بافتش با زرده خیلی بهتر از اینکه هم زرده و سفیده قاطی شود
در خصوص بوی ضخم: اگر زیاد همزده شود و زعفران هم به اندازه مصرف شود بوی ضخم نمی دهد
منیژه کیا: besyar alliبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و پایدار باشید
اف آ: سلام خیلی مختصرومفیدبود.میشه ازماست معمولی استفاده کنیمبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم ماست ساده را در کیسه بریزید در محلی آویزان کنید تا آب اضافه خارج شود
n.ahmadi: سلام وقتتون بخیر من هر وقت ته چین درست کردم اصلا خوب نشده طعمش بد نیست ولی حالت خمیری داره و اصلا قابل خوردن نیست اگه میشه ی راهنمایی کامل بفرمایید ممنونبانوی آشپزخانه: سلام متشكرم . احتمالا مقدار ماست چكيده زياد استفاده مي كنيد و اجازه نمي دهيد زمان بيشتري روي حرارت بماند
مهرغنا: سلام میشه ته دیگ رو جدا هم درست کردبانوی آشپزخانه: منظورتون ته چین هست ؟ بله هم در فر و هم روی گاز بهتر است از ظرفی استفاده کنید که ارتفاع زیاد نداشته باشد ارتفاع ماهیتابه مناسب است
عاطفه: سلام عالي بود
مهسا: عااااااااااالییییی بودمتشکرم ازتون
محمد حسین: برا منم راحت بود مچکرم
فاطمه: سلام بابت طرزتهیه تح چین تون ممنونم خیلی عالیست میشه لطف کنیدبرای تهيه الویه برای 25نفرچقدربایدموادش بزارم ممنون میشم کنيم کنید
مهساجون: میتونم داخل ظرف پیرکس و توی توستر بپزم؟بانوی آشپزخانه: بله فقط باید توستر کاملا گرم باشد بعد ظرف را قراردهید شرایط فر را در توستر فراهم کنید.
رمزیا: سایت تون خیلی عالی....مرسی با این همه زحمت 😀😀😀😀
محمد: عالی ممنون از دستور غذای خوبتون فقط اگه میشه غذا های دیگری هم در سایتتون قرار بدهید باز هم ممنون
محدثه: خوب وعالی بود من درست کردم خیلی خوب شد ممنون از سایت خوبتون
آنیتا: سلام. بسیار مطالبتون عالی و مفید هست. واقعا ممنون
عصمت: بسیار از راهنماییتون ممنونم خیلی کمکمون کردید
الهام: همه چیزعالی بود
مریم: من یادم رفته سر ظرف ته چین را بزارم ته چین در فر گذاشتم خشک شده راهی هست تا درست بشه ممنون از پاسخگوینونبانوی آشپزخانه: مگه اینکه دوباره کمی آب بپاشید روش بزارید تو فر روش را ببندید اون قسمتهای خشکش نرم بشه ولی کیفیت اولیه را نداره
سیما: عالی بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید

*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


جهت عضویت در گروه و کانال

به شماره 09363068358 در تلگرام پیام بفرستید



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

محل تبلیغات شما

60*300

لوازم کافی شاپ

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی