چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

اتاق نظرات و پیشنهادات وب سایت


اینجا اتاق نطرات و پیشنهادات شما دوستان در رابطه با وب سایت می باشد. می توانید در خواست ها و نیازمندیهای خود را با مدیر سایت در میان بگذارید. همچنین می توانید سوالات متعدد خود را از مدیر سایت بپرسید و جواب خود را در یافت کنید.


سوالات و نظرات

rouzbahan: با سلام خدمت مدیر عالیقدر وب سایت
از اینکه مطالب متنوعی را در وب سایت خود جمع آوری کرده اید بسیار متشکر هستم. از شما دوست عزیز خواهشمندم مطالبی در رابطه با تهیه دوغ کفیر بصورت خانگی و همچنین مزایای آن در وب سایت خود قرار دهید.
با تشکر مجدد
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر فراوان از شما
از لطف شما بینهایت سپاسگزارم. در مورد دوغ کفیر سعی می کنم مطالبی را جمع آوری کنم و در فرصت مناسب در آموزش ها قراردهم. با آرزوی بهترین ها برای شما . مهدیه
نسيم: سلام
به نظر سايت خوشمزه اي داريد . خيلي برام جالب بود اين همه دستور پخت رو يكجا ديدم . اميدوارم مطالب روز به روز بهتر بشه .
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر فراوان. امیدوارم این سایت مورد پسند شما و دیگر دوستان واقع شود . برای بهتر و مفید تر شدن این سایت منتظر نظرات و ایده های شما دوستان عزیزم هستم . با آرزوی بهترین ها برای شما.مهدیه
منا میثمی آزاد: با سلام
خیلی خوشحالم که بالاخره سایت جدیدتون افتتاح شد. فقط نکته مهم اینکه باید به وبلاگ قبلی شما رجوع کنم یا مستقیما به اینجا بیایم؟ نمی دانم کدام را بروز رسانی می کنید. آیا مطالب جدید در اینجا قرار میدهید.
دوستدار سایت شما
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
ممنون. مطالب جدید آشپزی در این سایت گذاشته خواهد شد. در وبلاگ لذت آشپزی هم هرزگاهی مطلبی گذاشته خواهد شد.چون به اون وبلاگم علاقمندم دلم نمی آید فراموش شود. خاطرات زیادی با آن وبلاگ دارم. اما سایت اصلی همین هست. موفق و شاد باشید.
bita555: سلام .من بیتا دوست مریم هستم.سایت جالبی دارید .بهتون تبریک میگم.امیدوارم منم با این سایت به آشپزی علاقه بیشتری پیدا کنم.بانوی آشپزخانه: سلام بیتای عزیزم . منم از آشنایی با شما خوشبخت شدم. ممنون از لطف شما. امیدوارم مطالب این سایت موجب علاقه مندی شما شود. موفق باشید.
aria: تو90% صفحه های این سابت نوشته (هنوز مقاله ای به سبت نرسیده)بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیزم . ممنونم که اطلاع دادید در اسرع وقت مشکل رفع خواهد شد البته در بعضی از گزینه ها هنوز مطلبی گنجانده نشده .موفق باشید
مریم: salaaaaaaaaaaaam azizam.maman karat alie mesle hamishe duset daraaaaaaaaaaaaamبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
منو شرمنده می کنید... ممنون از لطفت
منیره نوروزی پور: سلام ممنون از این سایت مفیدی که درست کردید.امروز که وارد سایت شدم متوجه شدم که خیلی متفاوت تر از سایت قدیم شده .ممنون.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
ممنونم
با کمک و نظر شما دوستان سایت روز به روز بهتر و زیبا تر خواهد شد. موفق باشید
مریم: سلام دوست هنرمندم کارت عالیه امیدورام هر روز موفق تر از دیروز باشی من منتظر کارای قشنگ دیگت هستم.بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیزم
ممنونم .. منم برای شما روزهای شاد و زیبا آرزو می کنم
فرناز: سلام سایت خیلی خوبی دارین امیدوارم روز به روز بهتر و متنوع تر بشه من یک پیشنهاد دارم اینکه لطفا یک قسمت رو به مبتدی ها و نوعروسها اختصاص بدین و همچنین در مورد برنج آبکش کردن و دم کردن به طور کامل توضیح بدین ( ببخشید اگه این خواسته رو دارم میدونم همه بلدن اما خوب شاید کسی مثل من مشکل داشته باشه) ممنون موفق باشید.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیزم، ممنون از پیشنهاد خوبتون . اتفاقا این پیشنهاد را از چند نفر دیگر هم شنیده بودم اما یکم گرفتار بودم فرصت نکردم اما در اسرع وقت مطلبی در این خصوص خواهم گذاشت. و از حسن نظرتان بینهایت ممنون و سپاسگزارم . موفق باشید.
مریم: سلام عزیزززززززززززززززززززززم کارات مثل همیشه عالی وخوشمزه است .بابا هنرمند. طراح.آشپز .توانمند موفق باشیبانوی آشپزخانه: سلام خانم گل
مثل همیشه از قوت قلبی که به من می دی بسیار سپاسگزارم . بازم شرمنده می کنی عزیزم . شاد خوشبحت و سلامت باشی
bita: سلام خسته نباشید چه قدر سایتتون تغییر کرده خیلی عالیه .موفق باشییییییییییییییییییییییییید که هستیدبانوی آشپزخانه: سلام . ممنون از شما . موفق و پایدار و سلامت باشید.
shayesteh: salam bar banooye ashpaz eftekhare khandan , fakhre zaman maman mahdieبانوی آشپزخانه: سلام بر شما بانوی عزیز از قشم . خوش و سربلند باشید شایسته خانم
shayesteh: man az jazire qeshm hastam az tarafdar haye paro pa ghrse shoma , movafagh bashiبانوی آشپزخانه: ممنون و متشکرم خانمی شما هم موفق و موید باشید.
shayesteh: سلام مهدیه جون از غذاهای خوشمزت واقعا ممنون عالیییییییییییییییهبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . از لطفت بینهایت سپاسگزارم . روزگارت شاد و خوش و خرم باد
شایسته: سلام مهدیه جون بازم خسته نباشید میگم بابت این همه زحمت دسراتون حرف نداره البته کلا سایتتون حرف نداره
به جرات بگم دیگه دغدغه آشپزی و اینکه چی درست کنم ندارم
مرسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییی
بانوی آشپزخانه: سلام خانمی
مشکرم . خوشبخت و سلامت باشید .
شایسته: سلامی دوباره به بانوی هنرمند . دست گلت درد نکنه با این سایت به این خوبی. عادت کردم هر روز بیام یه سر بزنم ! حالا از آشپزی کردن لذت میبرم . ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووونبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم شرمنده می کنی
خوشحالم که به طرفداران لذت آشپزی اضافه شده . مراقب خودت باش . شاد و خرم باشی
شایسته: سلام به بانوی هنرمند
باز هم یه دسر خوشمزه دیگه ازتون یاد گرفتم ! خیلی خوشحالم که میتونم براحتی البته با آموزش های عالیتون آشپزی کنم
واقعا بهتون تبریک میگم . مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی
شایسته: سلام به مهدیه جون بانوی هنرمند
مثل همیشه با غذاها و دسر های خوشمزه تون به آشپزی تنوع میدین واقعا ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
شایسته: ای بابا این غلط املائی رو درست کنید دیگه . میره رو اعصابم
بجای رابطه نوشتین رابطخ
بانوی آشپزخانه: شایسته جان سلام ممنون از این پیامتون . تصیح شد . متشکرم موفق باشید.
شایسته: سلام مهدیه جون خسته نباشید
ممنون که رسیدگی کردید مثل همیشه عالی !
راستی غذاهای دریایی هم آموزش میدین؟
شایسته: سلام مهدیه جون خسته نباشی سایتتون رو به چند نفر معرفی کردم خیلی خوششون اومد واقعا سایت خوبی داری تبریک میگمبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم .
شایسته: با آب طلا نام حسین قاب کنید

با نام حسین یادی از آب کنید

خواهید مه سربلند و جاوید شوید

تا آخر عمر تکیه بر ارباب کنید
بانوی آشپزخانه: باید سکوت تشنه ی خود را به لب شکست
وقتی که آب هست و لبی تشنه نیز هست
اما میان دست خودش او چه دیده بود
وقتی کنار آب قنوتش ز هم شکست
شایسته: سلام مهدیه جون با آرزوی قبولی عزاداری شما از درگاه ایزد منان همیشه در پناه حق پیروز و سربلند باشیدبانوی آشپزخانه: سلام شایسته مهربون . متشکرم شما هم در پناه خداوندگار شاد و پیروز باشید .
شایسته: یلدا، مجالى است براى تکرار هر آنچه روزگارى، سرمشق خوبى هایمان بوده اند و امروز بر روى طاقچه عادت هایمان غبار مى گیرند.بانوی آشپزخانه: هشتاد ونه حکایت سرد وسیاه را
با خواب شاعرانه به فردا رسانده ام
حالا به نامت این شب بالا بلند را
با چشمهای یخ زده بیدار مانده ام ( علی اکبر رشیدی )
شایسته: سلامی دوباره خدمت بانوی اول آشپزخانه مهدیه جون
بابت غیبت تقریبا طولانیم شرمنده سیستم مشکل داشت
همچنان هم با غذاهای خوشمزه و جدید لحظات ما را در این غمزار شادی می بخشی ممنون ممنون
برایت آرزو میکنم
خدایا خدایا دنیا دنیا آرامش آرامش
بانوی آشپزخانه: سلام بر عروس زیبای قشم شایسته جان
از دیدن پیامت خوشحال شدم . منم برای شما آرزو می کنم روزهای خوش و زیبایی را در پیش رو داشته باشید.
شایسته: سلام به بانوی هنرمند مهدیه جون
با آرزوی موفیق روز افزون برای شما هر روز منتظر یه غذا و ایده جدید برای آشپزی بهتر هستیم .
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما شایسته مهربان
ممنون از پیامتون . خوشبخت و سلامت باشید.
شایسته: سلام مامان مهدیه جون خوبی عزیز ؟
قراره اینجا تو جشمواره بهمن ماه مسابقه بزرگ پخت غذا بخصوص غذاهای دریایی برگزار بشه . جات خالی اگه بودی روی همشون رو کم میکردی !!
بانوی آشپزخانه: سلام شایسته خانم .خوبی ؟ کم پیدایی. دلمون برات تنگ شده بود .
فرناز: سلام سال نوتون مبارک
ممکنه درست کردن سمنو رو آموزش بدین؟ ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام سال نوی شما هم مبارک
به روی چشم . در برنامه قرار خواهم داد.
درسا: سلام
1 ماه هم می تونیم عضو سایت شویم .یا فقط 6ماه هست؟
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز
بله امکان استفاده از مطالب به صورت یکماه، سه ماه، شش ماه و یک سال فراهم شده است. به قسمت شرایط عضویت ویژه مراجعه کنید و انتخاب نمایید. شاد باشید.
درسا: واقعا سایتون عالی هست.بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
a_zolfaghary: سالاد سبز نودل
مواد لازم برای 4 نفر
نودلیت سبزیجات 2بسته
فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط
زیتون بی هسته 100 گرم
تن ماهی 1 عدد
پیازچه 4 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا نودلیت را طبق دستور پشت بسته بندی درست کرده و آبکش میکنیم تا سرد شود سپس فلفل دلمه ، پیازچه و زیتون را ریز ریز کرده در ظرف می ریزیم سپس نودلیت را به آن اضافه میکنیم تن ماهی را از روغنش جدا کرده و به آن اضافه میکنیم و روغن زیتون و آبلیمو را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم سالاد ما حاضر است .
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم از دستورخوبتون . موفق باشید.
دانیال: سلام. واقعا غذاهاتون عالیه ولی اگه صبحانه های خوب و مفید رو هم معرفی می کردین بی نظیر بود (البته به شرظی که نگید مثلا
پنیر و مربا وعسل و از این چیزا بخورید چون اینا متداول و همه هم میدنن)
بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . سعی خود را خواهم کرد . موفق باشید.
محمد: سلام خدمت مدیرتوانمدسایت وبه علت ارادت بنده نسبت به امرآموزش ازاین نقطه ی ایران دست برسینه میبرم ونسبت شماکه درزمینه ی آموزش فعالیت میکنید ادای احترام میکنم وازآموزش های خوبتون متشکرم وامابعد،نحوه ی درست کردن کباب کوبیده روآموزش دهید.بانوی آشپزخانه: سلام از لطفتون متشکرم . در برنامه قرار خواهم داد. موفق باشید.
naastaran: با سلام و خسته نباشيد خدمت شما
خيلي سايت مفيد و خوبي دارين.
يك سوال داشتم اين ژله موزائیکی پایه سفید آن چه چيزي است؟
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما و تشکر
از انواع کرم های ژلاتینه می توانید استفاده کنید. مثلا کرم خامه و شیر .
مریم نوروزی: با سلام
من امروز بعد از تبلیغ سایتتون در برنامه بروز که جمعه ها پخش میشه وارد سایت شدم .
به نظرم اگر رنگ منوها ی سایت سفید نباشه بهتره چون اصلا خوانایی نداره رنگ سفید روی صفحه زرد.
به هر حال خسته نباشید میگم
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم. بزودی تغییراتی در سایت داده خواهد شد. موفق باشید.
panahi313: با سلام و خسته نباشید
از سایت زیبایتان ممنون و سپاسگزارم
لطفا اگر میشه در سایت خود بیوگرافی مدیر سایت را برای اشنایی بزنید
و البته تجربه های خود را برای آشپزی بهتر در سایت ارائه دهید.
امیدوارم در همه امورتان موفق باشید.
با تشکر
حمید: با سلام .جرا دستور عذاها و دسرجات و غیره را در سایت نمی گذارید حتما باید در سایت عضو شویمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . از آنجايي كه اين سایت یک سایت خصوصی است و تحت پوشش هيچ مرجع دولتي نميباشد و فاقد هر گونه اسپانسر است. لذا هزينه هاي اين سايت از طريق وجه دريافتي هنگام عضويت ویژه در سايت تامين مي گردد. به همین دلیل برخی از مقاله ها قفل دارند و برای خواندن آنها لازم است تا عضویت ویژه داشته باشید.
موفق و سلامت باشید.
massi: mersi az site zibaton i love youبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و سلامت باشید.
Gita: سلام بر بانوى هنرمند .. سايتتون خيلى خوشمزه ومفيد است. ممنونم. خيلي استفاده كردم . اميدوارم موفق بأشى. به أميد ديدار.
rozhin: سلام من امروز اولین بارمه که به این سایت واردشدم وسریع ثبت نام کردم متاهل هستم ولی خیلی از اشپزی سر در نمیارم امیدوارم با این سایت اشپز خوبی شم ممنون از سایتتونبانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم. امیدوارم این سایت برایتون مفید واقع شود براتون آرزوی موفقیت و شادی می کنم
غلامی: کتلتو نذاشتین؟؟؟ بذارین دیگه
سعیده: سلام
مننون از مطالب جالب و اموزندتون
ممکن هست مربای توت فرنگی را اموزش بدید.خیلی دوست دارم یادبگیرم ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. متشکرم.در فرصت مناسب قرار خواهم داد. موفق و شاد باشید.
maryam: سلام مامان ، سلام دوست مهربونم، خيلي دلم مي خواد هر روز که سايتتو نگاه مي کنم يه کار جديد ازت ببينم مخصوصاً يه کيک با خامه خيلي زياااااااااااد.بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . متشکرم. شاد و سلامت باشید.
امیر حسین: سلام
لطفا دستور غذاهایی مخصوص فشار خون هم بگذارید
بانوی آشپزخانه: با سلام
به روی چشم .شاد باشید
Nazanin: salaaaaam mahdih azizam , banoye honarmand, vaghean
sayte zibaee dari jellyhat mesle hamishe harf nadare
. mahshare
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
شرمنده می کنی. امیدوارم همیشه و در همه حال خوش و سلامت باشید.
مسافر: سلام من روش درست کردن ته چین مرغ رو می خواستم ولی ظاهرا توی قسمت ته چین ها نبود .باتشکر اگر آموزش بدیدبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. ته چین ها تقریبا مثل هم آماده می شود در ته چین مرغ پس از پخت مرغ با زردچوبه یا زعفران گوشت مرغ را وسط مواد ته چین قرارمی دهیم یک لایه برنج سپس تکه های مرغ و بعد بقیه مواد ته چین
hgxhfxz,j: واقعا خوب بود من توانستم کوکو را درست کنمبانوی آشپزخانه: خوشحالم که مفید واقع شده است. شاد باشید
sara21: سلام من چندتا دستور میخوام که برای کسایی که چربی خون دارن درست کنم.ممنونبانوی آشپزخانه: سلام. حتما قرارخواهم داد. موفق باشید
لاله اکبری: من می خواستم بپرسم که قالب کیک رو از کجا باید تهیه کنم ؟ ممنون اکه جواب بدید .بانوی آشپزخانه: با سلام
لوازم قنادی فروشیها و لوازم خانگی ها
داود: باسلام وتشكرازسايت خوب شمادرصورت امكان نحوه سيخ زدن كباب كوبيده بصورت تصويري باامكان دانلودآن را درسايت به اشتراك بگذاريدبانوی آشپزخانه: با سلام . در فرصت مناسب در سایت قرارداده خواهد شد.
Nike Air Max: Any chance of an RSS feed for the blog posts?
NIKE FREE 5.0: Thanks for any other informative web site. Where else may I get that type of information written in such a perfect way? I have a venture that I am just now operating on, and I鈥檝e been on the look out for such info.
avang: سلام واقعن حرف نداره مرثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثی از زحماتتونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
nastaran khanom: سلام من تازه باهاتون اشنا شدم اجازه ورود هست؟بانوی آشپزخانه: سلام بسیار خوش آمدید و همیشه شاد باشید
fatemehjoon: باسلام. خسته نباشىد. واقعا ممنونم از اىنكه غذاهاى متنوعى را در ساىت كذاشتىن . ولى فر مىكنم جاى ى جىز خالى باشه اكه امكانش هست اموزش ترشى هم در ساىت بكذارىد. ممنونم
.
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم از پیامتون در نظر خواهم داشت. شاد و سلامت باشید
mansoureh: سالاد الویه برای تولد نامزدم .همراه با نان باگت تزیین شده میخوام.یه طرح جدیدبانوی آشپزخانه: با سلام
لطفا سفارش یا طرح مورد نظر خود را به ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com ارسال نمایید. متشکرم.
خدیجه سادات: سلام خیلی خوبه سایتتون فقط تمنا دارم تعداد رو بیشتر کنید منظورم اینه که مثلا پلو وچلو میتوه تعدادش به 50تاهم برسه اما شما که هنرمند واقعی هستید من تو قسمت چلوهاتون حدود 8تا ده تا دیدم فکرکنم یاهمینطور خورشت هاتون خلاصه تعدادشون خیییلی کمه خواهشا بیشترشون کنید تا حق انتخاب بیشتری داشته باشیم ممنونمبانوی آشپزخانه: با سلام از پیامتون سپاسگزارم. دستورها به مرور به سایت اضافه خواهند شد. به یکباره امکان پذیر نیست. زیرا برای هر دستور زمان زیادی گذاشته می شود تا آماده و اجرا شود. اما سعی خود را خواهم کرد تا فاصله ارسال دستور ها کمتر شود. شاد و موفق باشید.
ناشناس: غذا های عالی هستند
خيرخواه: با سلام در خصوص تهيه سس انار راهنمايي كنيد. با تشكر خيرخواه
leila: mersi az shoma ashpazio ba shoma dost daram
zahra: سلام..
چرا غذاهایی که میتوان با خاویار درست کرد را در سایتتون قرار ندادین؟؟؟
بانوی آشپزخانه: با سلام
سعی بر آن بوده از موادی استفاده شود که هزینه کم و دردسترس باشد.
مینو: غذاهاتون بسیارعالی هستنددستوراش ماست راهم بدهید ممنون
زهرا: سلام عزیزم،ازت بی نهایت سپاسگزارم،من برای تهیه ی غذا فقط از سایت شما استفاده میکنمبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
nedas: سلام من تازه باهاتون اشنا شدم سایت خیلی خوبیه من یه سوال درمورد کیک دارم من وقتی کیک کماج درست میکنم مغز پخت نمیشه مشکلش چیه همه ی مواد را به اندازه برمیدارم ولی مغز پخت نمیشه چراممنون میشم راهنمائیم کنید .بانوی آشپزخانه: سلام متشكرم احتمالا گرماي فر زياد هست كه سريع رويه نان سفت مي شود اول كار فر داغ باشد بعد فر را كم تر كنيد تا مغز پخت شود زمان بيشتري در فر بماند
زهرا: لطفا ژله وکیک های بیشتری بگزارید
پريناز: سلام سايت بسيار عالي داريد ممنون مهمترين خوبي سايت شما عكس مراحل مختلف درست كردن غذاهاست كه ديدنش برامون راهنماي بهتري است.
فقط لطف كنيدبالاي مواد لازم بنويسيد براي چند نفر مواد لازم را گفته ايد و حتما ميزان آب را با ليوان يا پيمانه ذكر كنيد چون بعضي مي نويسند به مقدار لازم درحاليكه ميزان آب اوليه غذا مهم است.بسيار ممنون
حبيبي: درود به شما و ......شاعر هستم
نادری: سلام، به نظرم خوب میشه اگه یه بخش به عنوان غذاهای دانشجویی قرار بدید، واقعا ما دانشجوها روزهای تعطیل نمیدونیم چی بپزیم! همش تخم مرغ میخوریم
طبعا باید غذاهایی که در این بخش میزارید هم ساده باسه و هم ارزون ، و این رو در نظر داشته باشید که اگه غذا نیاز به مواد بیشتری برای تهیه داشته باشه جمع آوری مواد برای دانشجویان واقعا سخته، هرچه مواد اولیه کمتر باشه بهتره
با تشکر
بانوی آشپزخانه: سلام ممنون از پیشنهاداتون حتما تغیراتی در سایت و دستورات خواهم داد که نیاز دانشجویان و آقایانی که آشپزی بلد نیستند را در بر بگیرد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure