Please wait...
دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
گراتینه ساده پاستا
گروه غذایی:
پاستا - انواع پاستا
گراتن - انواع گراتینه
مدت زمان آماده شدن:
بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:
فر - گاز
دستور:
فرنگی
دستورهای خاص:
غذاهای بدون گوشت - کودکان
مواد لازم:
پاستا: 500 گرم
پنیر پروسس (پیتزا): 200 گرم
نمک: به مقدار لازم
آرد سوخاری: به مقدار لازم
کره: به مقدار لازم
سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی: 2 تا 5/2 پیمانه
پاستا را در آب جوش و نمک بپزید. سس سفید با پنیر و جوز هندی را آماده کنید . کف ظرف نسوزی را با کره کمی چرب کنید و آرد سوخاری را کف ظرف پخش کنید. پاستاها را در ظرف بریزید سس سفید را روی آن بریزید سپس پنیر پیتزا و آرد سوخاری را به ترتیب روی پاستا بریزید و در طبقه وسط فر که از قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قراردهید تا رویش کمی طلایی شود و آماده شود.
مرحله 1
پاستا را در آب جوش و نمک بپزید. سس سفید با پنیر و جوز هندی را آماده کنید . کف ظرف نسوزی را با کره کمی چرب کنیدو آرد سوخاری را کف ظرف پخش کنید.
مرحله 2
پاستاها را در ظرف بریزید.
مرحله 3
سس سفید را روی آن بریزید.
مرحله 4
سپس پنیر پیتزا و آرد سوخاری را به ترتیب روی پاستا بریزید.
مرحله 5
در طبقه وسط فر که از قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قراردهید.
لیست مقالات مرتبط
سس قارچ و مرغ با پاستا
سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
سالاد سیب زمینی و زیتون
دم کردن پاستا به روش سنتی
خوراک لانه پنهان
لازانیا قالبی
پیراشکی گوشت
سس سفید
سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
کیک اسپاگتی
سوالات و نظرات
رابعه:
از دیدن این سایت واقعا لذت بردم. تشکر از شما
sahar:
pas anvaesh koooo?
PARISA:
خوب بود مرسی
بانوی آشپزخانه:
متشکرم شاد و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء