دوشنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شکلات هندوانه ای

گروه غذایی: شکلات - انواع شکلات
مناسبت های خاص - شب یلدا
شیرینی - شیرینی بدون فر
شکلات - شکلات و آبنبات
ابزارهای مورد نیاز:ماکروفر - یخچال
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
شکلات سفید: 250 گرم
گلوکز: 2 و نیم قاشق غذاخوری
کره: 70 گرم
شیر عسلی تغلیظ شده: 160 گرم
آجیل شیرین: 150 گرم

  • شکلات هندوانه ای
شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید در دستگاه ماکروویو قراردهید. قدرت ماکروویو را روی 600 وات و زمان را 90 ثانیه تنظیم کنید . کلید استارت را بزنید. در زمان 60 ثانیه یکبار از دستگاه خارج کنید و هم بزنید و دوباره در دستگاه قراردهید. پس از پایان زمان داده شده، گلوکز را اضافه کنید و قدرت را 600 وات و زمان را 60 ثانیه قراردهید  و کلید استارت را بزنید. پس از اتمام کار با قاشق تمام مواد را باهم هم بزنید تا یکدست شود. شکلات ها را در ظرف جداگانه بریزید و در دستگاه قراردهید قدرت را روی 600 وات و زمان را 120 ثانیه تنظیم کنید و کلید استارت را بزنید. سپس شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آجیل شیرین را به آن اضافه کنید. کف قالب (ناودانی)مورد نظر را با نایلون کامل بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب ریخته در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.

نکته
آجیل شیرین: شامل انواع خشکبار مغزها و کشمش ها و میوه های خشک شده، که بدون نمک هستند.
نکته
هر چقدر میزان شکلات و کره بیشتر باشد شکلات سفت تر خواهد شد.
نکته
به جای گلوکز می توانید از عسل استفاده کنید.
نکته
شکلات سفید را می توانید با رنگهای مخصوص شکلات یا رنگ خوراکی به رنگ دلخواه آماده کنید.
نکته
می توانید به جای شکلات سفید از شکلات قهوه ای یا شیری استفاده کنید. طعم بهتری نسبت به شکلات سفید خواهد داشت.
نکته
نسبت استفاده از شکلات قرمز 4/3 و نارنجی 4/1 است.
نکته
شکلات رنگی را از مغازه های لوازم قنادی می توانید تهیه کنید.
نکته
این دسر را می توانید بدون ماکروویو هم تهیه کنید. هدف آشنایی و کار با ماکروویو مد نظر بوده است. کافیست که شیر عسلی را روی حرارت متوسط قراردهید پس از بجوش آمدن از روی شعله بردارید. گلوگز و شکلات را اضافه کنید.(شکلات ها را به روش غیر مستقیم (بن ماری) روی بخار آب جوش ذوب کنید و به شیر عسلی اضافه کنید)



مرحله 1

  • شکلات هندوانه ای
  • شکلات هندوانه ای
شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید در دستگاه ماکروویو قراردهید. قدرت ماکروویو را روی 600 وات و زمان را 90 ثانیه تنظیم کنید . کلید استارت را بزنید. در زمان 60 ثانیه یکبار از دستگاه خارج کنید و هم بزنید و دوباره در دستگاه قراردهید. پس از پایان زمان داده شده، گلوکز را اضافه کنید و قدرت را 600 وات و زمان را 60 ثانیه قراردهید  و کلید استارت را بزنید. پس از اتمام کار با قاشق تمام مواد را باهم هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 2

  • شکلات هندوانه ای
  • شکلات هندوانه ای
شکلات ها را در ظرف جداگانه بریزید و در دستگاه قراردهید قدرت را روی 600 وات و زمان را 120 ثانیه تنظیم کنید و کلید استارت را بزنید. سپس شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3

  • شکلات هندوانه ای
در آخر آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.

مرحله 4

  • شکلات هندوانه ای
  • شکلات هندوانه ای
  کف قالب (ناودانی)مورد نظر را با نایلون کامل بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب ریخته در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.



سوالات و نظرات

مرجان: چه جالبه اولش فکر کردم هندونه با شکلاته!!!دستت درد نکنه
حتما امتحانش می کنم :)
با قهوه کوپا یا چایی نوش جان کن
بانوی آشپزخانه: متشکرم از پیامتون. شاد باشید
نیلوفر: سلام مرسی مامان مهدیه طرح جالبیه ممنون اززحماتتون.بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم شاد باشید
هانیه: سلام. ببخشید گلوکز چیه؟ از کجاها باید خریداری کنیم؟بانوی آشپزخانه: سلام
گلوکز مایع از ترکیبات قندی است که از ذرت بدست می آید که در صنایع غذایی و .. بکار برده می شود و می توانید از لوازم قنادی فروشی های معتبر خریداری کنید.
زهرا: ممنون از ایده جالبتون میخواستم به شکلاتها رنگ زدیم قرمز شده اخه گفتین شکلات سفیدبانوی آشپزخانه: بله اگر شکلات تخته ای قرمز نداشتید می توانید کمی رنگ خوراکی به مواد و شکلات سفید ذوب شده اضافه کنید البته احتیاط کنید تا فرم خمیری پیدا نکند
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی