دوشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


پیراشکی شوید و پنیر

گروه غذایی: نان - نان مغز دار
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
خمیر پیراشکی: به مقدار لازم
قارچ سفید دکمه ای: 500 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
شوید (شبد): 100 تا 150 گرم

  • پیراشکی شوید و پنیر
قارج را نگینی خرد کرده روی حرارت زیاد با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید سپس پیاز داغ، فلفل دلمه ای تفت داده شده، شوید خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. خمیر پیراشکی را باز کرده یک تا دو قاشق از مواد برداشته و در وسط خمیر قرارداده و یک تکه پنیر خامه ای هم روی آن گذارده دوطرف خمیر را روی هم قراردهید و با فشار چنگال دو لایه را به هم بچسبانید سپس در روغن سرخ کنید.



نکته
می توانید پیراشکی ها را در فر قراردهید در این صورت سلامت تر خواهد بود.

نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.

نکته
از خمیر پیراشکی آماده هم می توانید استفاده کنید.

نکته
دستور خمیر پیراشکی را در پایین صفحه در لیست مقالات مرتبط بخوانید.





مرحله 1

  • پیراشکی شوید و پنیر
  • پیراشکی شوید و پنیر
  • پیراشکی شوید و پنیر
قارج را نگینی خرد کرده روی حرارت زیاد با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید سپس پیاز داغ، فلفل دلمه ای تفت داده شده، شوید خرد شده، نمک و فلفل سیاه  را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


مرحله 2

  • پیراشکی شوید و پنیر
خمیر پیراشکی را باز کرده یک تا دو قاشق از مواد برداشته و در وسط خمیر قرارداده و یک تکه پنیر خامه ای هم روی آن گذارده.


مرحله 3

  • پیراشکی شوید و پنیر
دوطرف خمیر را روی هم قراردهید.


مرحله 4

  • پیراشکی شوید و پنیر
با فشار چنگال دو لایه را به هم بچسبانید.


مرحله 5

  • پیراشکی شوید و پنیر
  • پیراشکی شوید و پنیر
سپس در روغن سرخ کنید.




سوالات و نظرات

نگار: بسیار عالی توضیح داده بودینبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
حسين: سلام خسته نباشيد ممنون از اموزش خوبتون بسيار عالي بودبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم . موفق و سلامت باشید.
شعله: سلام خسته نباشيد ممنون از اموزش خوبتون بسيار عالي بودبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم موفق و سلامت باشید
زيبا: سلام خيلي عالي بود مرسي
رها: با سلام
از سايت آشپزي عالي و كاربردي تون بسيار ممنونم.
در پناه خدا.
بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم موفق و سلامت باشید
فیروزه: ممنون عالی بود
رویا: سلام حسته نباشید ممنون از سایت خوبتون سایتتون آموزش غذاهای خوبی داره واقعا ممنونم من که خیلی اتفاده میکنم
زینب: عالی بود من نمره بیست میدم متشکرم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی