دوشنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کتلت سویا و جعفری

گروه غذایی: شامی - کتلت - کبه - سنبوسه - انواع کتلت
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
سویای ریز: 400 گرم
سیب زمینی: 600 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
جعفری خردشده: 100 گرم
گشنیز: 30 گرم
پودر سیر: در صورت دلخواه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد سوخاری: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم

  • کتلت سویا و جعفری
پودر سویا را یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس در یک کیسه نخی بریزید و کاملا آب را از آن جدا کنید در ظرفی بریزید. پیاز را خیلی ریز خرد کرده بهمراه جعفری و کمی گشنیز خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده مخلوط کنید سپس تخم مرغ، نمک و ادویه را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. به اندازه یک گردو از مواد برداشته، کمی در پودر سوخاری بغلتانید و کف دست صاف کنید سپس در روغن داغ سرخ کنید.



نکته
میزان سبزی را می توانید کمتر یا بیشتر کنید.
نکته
پس از قراردادن تمام کتلت ها در ماهیتابه، زیر حرارت را کم کرده و تا کاملا سرخ نشده برنگردانید زیرا فرم کتلت خراب خواهد شد.
نکته
اگر پارچه نخی در دسترس نبود می توانید سویا را با دست فشرده کنید تا آب اضافه آن گرفته شود.
نکته
پودر فلفل پاپریکا ( فلفل دلمه ای ) هم می توانید استفاده کنید.عطر و طعم خوبی به کتلت خواهد داد.
نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.



مرحله 1

  • کتلت سویا و جعفری
  • کتلت سویا و جعفری
  • کتلت سویا و جعفری
  • کتلت سویا و جعفری
پودر سویا را یک ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس در یک کیسه نخی بریزید و کاملا آب را از آن جدا کنید در ظرفی بریزید. پیاز را خیلی ریز خرد کرده بهمراه جعفری و کمی گشنیز خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده مخلوط کنید.

مرحله 2

  • کتلت سویا و جعفری
تخم مرغ، نمک و ادویه را اضافه کرده با هم مخلوط کنید.

مرحله 3

  • کتلت سویا و جعفری
به اندازه یک گردو از مواد برداشته، کمی در پودر سوخاری بغلتانید و کف دست صاف کنید.

مرحله 4

  • کتلت سویا و جعفری
  • کتلت سویا و جعفری
سپس در روغن داغ سرخ کنید.



سوالات و نظرات

somayeh: سلام ممنون از سایت عالیتون! لطفا آموزش انواع ترشی و شور رو هم داشته باشین!
نسرین: سلام دستور پخت غذاهای بدون گوشتتون خیلی به دردم خورد چون یه برادر گیاه خوار دارم که هر وقت مهمونمون میشه همه مون کلی اذیت میشدیم مرسی موفق باشیدبانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر . خوشحالم که این دستورات مفید واقع شده است. موفق و شاد باشید.
ali30: با سلام چرا برای عید نوروز غذای متنوع و سفره ارایی نمی گذاریدبانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از پیامتون لطفا کمی صبور باشید.
magic: خیلی خیلی عالی بود مرسی!!!بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
ندا: مدیر سایت کی هستند؟ کتاب اشپزی دارند؟ واقعا عالی هستید
لاله اکبری: مثل همیشه عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
لاله: ببخشید ارد سوخاری به مقدار لازم یعنی چقدر ؟بانوی آشپزخانه: یعنی به مقداری که دوست دارید کمی خشک و ترد شود
سحر: دست درد نکنه الهی بری کربلابانوی آشپزخانه: متشکرم همیشه شاد باشید.
صدف: خوشمزه بود. مرررسیبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
پرنیان: واقعا ممنون از سایت خوبتون
لیلا: خیلی ممنون از غذاهای خوشمزه و راحتی که آموزش میدهید واقعا عالی بود
بهدیس: عالیه ممنونم شاد وسلامت باشید
farzaneh_hosseine@yahoo.com: سلام از اشناییتون خوشحالم یه سالاد توی بازار تهران دیدم که مشتاق اموزشش هستم اسمش سالاد سبز بود و تمام مواد داخلش سبز بود .اگه امکان داره اموزش بدید.بانوی آشپزخانه: با سلام
سالاد سبز انواع مختلفی دارد بیشتر توضیح دهید
سارا: سلام من تازه با این سایت اشنا شدم . دستورهای آشپزی خیلی خوبی داره.واقعا عالی بود.موفق باشید
محبوبه: من درستش کردم ولی خیلی چسبناک شد و اصلا نتونستم سرخش کنم
به نظرتون مشکلش چی بوده؟؟
بانوی آشپزخانه: مقدار مواد را دقیق اندازه بگیرید و زمان سرخ کردن حتما روغن داغ باشد. بهتر است از ماهینابه چدنی یا نسوز استفاده کنید.
مطهره: غذای ساده وخوبی بود
حدیث: ببخشید میشه از آرد سوخاری استفاده نکنیمبانوی آشپزخانه: اگر روغن داغ باشد و مواد را بریزید و با عجله برنگردانید دیگر نیازی به آرد سوخاری نیست. آرد سوخاری برای تردی و کمی استقامت مواد کتلت استفاده شده است.
سیما: سایتتون خیلی خوبه و غذا های را میزارید ک همه موادش توی خونه هست ساییتتون خیلیییییبب ب دردم خوردبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید
شیلا: خیلی عالیه ممنون
رعنا: سلام ممنون بخاطر سایت خوبتون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی