
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا
گروه غذایی: | خوراک - انواع خوراک گوشت نان - نان مغز دار تارت - پای - انواع پای
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | فر - گاز | دستور: | فرنگی | دستورهای خاص: | غذاهای بدون گوشت - غذاهای رژیمی - گیاهی |
| مواد لازم: پیاز: 1 عدد جعفری خردشده: 100 گرم اسفناج خرد شده: 50 گرم گوشت چرخ کرده: 350 گرم گشنیز خرد شده: 50 گرم پنیر سفید: به مقدار لازم تخم مرغ: 2 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم پودر فلفل پاپریکا: به مقدار لازم کره آب شده: به مقدار لازم زعفران دم کرده: به مقدار لازم ماست: 3 تا 5 قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: 1 بسته
|
 پیاز را ریز خرد کرده یا رنده کرده با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و روی حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کنید. سپس نمک و ادویه را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. سبزیجات خرد شده (اسفناج، جعفری، گشنیز) را به گوشت اضافه کرده و کنار بگذارید. فر را روشن کنید. ماست، تخم مرغ و کمی کره را با هم مخلوط کنید. ورق های خمیر را توسط قلمو به این مخلوط آغشته کنید و در ظرف مورد نظر کنار هم قراردهید تا کف ظرف را کاملا بپوشاند سپس از مواد گوشتی برداشته و روی آن بریزید و تکه های پنیر را روی آن قراردهید و دوباره با لایه هایی از خمیر یوفکا که با مخلوط چرب و مرطوب شده است بپوشانید و این لایه ها را آنقدر ادامه دهید تا ظرف پر شود. لایه های بیرونی را روی خمیر برگردانید و در آخر به مخلوط ماست و تخم مرغ کمی زعفران اضافه کرده و با قلمو از این مواد روی خمیر بمالید. تا روی پای کمی خوشرنگ شود. در طبقه وسط فر روی حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قراردهید تا آماده شود.
 | نکته | این مقدار مواد برای 4 نفر کافیست.
 | نکته | می توانید گوشت را حذف کرده و فقط سبزیجات با پنیر سفید یا پنیر خامه ای استفاده کنید. طعم بسیارخوبی خواهد داشت. و یا میزان سبزیجات را کم کرده و گوشت را بیشتر بریزید.و از لایه های بیشتر خمیر در بین مواد گوشتی استفاده کنید.
 | نکته | این خمیر با برش های مستطیلی و مثلثی در بازار موجود است.می توانید برای اینکه کمتر چرب شود کره را حذف کنید.
 | نکته | برای اینکه رنگ خمیر خوشرنگ شود کمی زعفران به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید. از این مواد می توان روی مواد گوشتی هم ریخت.
 | نکته | معمولا این خمیر را با کمی کره چرب می کنند تا پس از سرخ شدن در روغن و یا قرارگرفتن در فر ترد و شکننده شود. اما برای این غذا بهتر است لایه های خمیر نرم باشد.
مرحله 1 پیاز را ریز خرد کرده یا رنده کرده با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و روی حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کنید. سپس نمک و ادویه را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. سبزیجات خرد شده (اسفناج، جعفری، گشنیز) را به گوشت اضافه کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2 فر را روشن کنید. ماست، تخم مرغ و کمی کره را با هم مخلوط کنید. ورق های خمیر را توسط قلمو به این مخلوط آغشته کنید.
مرحله 3 و در ظرف مورد نظر کنار هم قراردهید تا کف ظرف را کاملا بپوشاند سپس از مواد گوشتی برداشته و روی آن بریزید. تکه های پنیر را روی آن قراردهید.
مرحله 4 و دوباره با لایه هایی از خمیر یوفکا که با مخلوط چرب و مرطوب شده است بپوشانید و این لایه ها را آنقدر ادامه دهید تا ظرف پر شود.
مرحله 5 لایه های بیرونی را روی خمیر برگردانید و در آخر به مخلوط ماست و تخم مرغ کمی زعفران اضافه کرده و با قلمو از این مواد روی خمیر بمالید. تا روی پای کمی خوشرنگ شود. در طبقه وسط فر روی حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قراردهید تا آماده شود.
سوالات و نظرات
 |  | فرزانه عزیزسلطانی: با سلام سوالی در مورد آشپزی داشتم آیامیشود غذائی که با خمیر یوفکادرست میشود را در مایکرو گذاشت | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . بله می توان در مایکروویو قرارداد. | بهار: سلام،میخواستم بپرسم خمیر یوفکا رو از کجا میشه تهیه کرد.من تو هایپراستار و هایپر می نتونستم پیدا کنم!!!شنیدم مارک ۹۵۹۵ از بقیه بهتره...لطفا راهنمایی کنید که از کجا تهیه کنم.از سایت خوب و پربارتون هم خیلی خیلی ممنونم. | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. اگر از بابت هزینه مشکلی نیست بهتر است خمیر یوفکای خارجی تهیه کنید. خمیرهای ایرانی شبیه به نان لواش خیلی نازک هستند. | فاطمه: سلام،ممنون از دستور پخت،من با خمیر یوفکای 9595درست کردم خیلی عالی و خوشمزه شد لطفا اگه تهیه غذا یا پیش غذای دیگه ای که میشه با یوفکا درست بشه رو بزارین ممنون میشم. | |
|
|