سه شنبه ۳۰ مرداد ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ

گروه غذایی: کیکها - کیک غذایی
تزیینات - تزئین غذایی
سالاد - چتنی - بورانی - انواع سالاد
سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
مناسبت های خاص - تولد
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
پنیر خامه ای: به مقدار لازم
سس مایونز: به مقدار لازم
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: به مقدار لازم

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
در این دستور سعی شده است که نحوه استفاده از رینگ نشان داده شود. رینگ را در ظرف سرو قرارد داده سپس داخل آن را با الویه پرکرده و در آخر رویش را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای کاملا بپوشانید. در یخچال قراردهید پس از نیم ساعت رینگ را از دور آن جدا کرده و دیواره آن را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای بپوشانید. با ماسوره دور کیک را یا مخلوط پنیر خامه ای و مقدار خیلی کم سس مایونز شکوفه بزنید. ژامبون را قالب بزنید و روی سالاد قراردهید. سپس طرحی را با چاقو یا ابزار مخصوص تزیین کیک روی الویه بکشید و با مخلوط پنیر خامه ای که با کمی سس مایونز مخلوط شده است روی خطوط را پر کنید.  
نکته
اگر رینگ در دسترس نداشتید می توانید کف قالب کیک یا هر ظرف دیگری را نایلون قرارداده و الیویه را داخل آن فشرده کرده سپس در ظرف سرو برگردانده و و روی آن را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای بپوشانید.

نکته
می توانید به جای قیف از یک کیسه نایلونی ضخیم (زیپ کیف) استفاده کنید و پس پر کردن و بستن کیسه یک گوشه آن را با قیچی سوراخ کنید.
نکته
آب مرغ در سالاد الویه نریزید سبب شل شدن سالاد می شود.
نکته
سس را می توانید هم با رنگهای خوراکی رنگ کنید و هم هم با زعفران و آب غلیظ لبو


مرحله 1

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
رینگ را در ظرف سرو قرارد داده سپس داخل آن را با الویه پرکرده و در آخر رویش را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای کاملا بپوشانید. در یخچال قراردهید.

مرحله 2

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
پس از نیم ساعت رینگ را از دور آن جدا کرده و دیواره آن را با مخلوط سس مایونز و پنیر خامه ای بپوشانید. با ماسوره دور کیک را با مخلوط پنیر خامه ای و مقدار کم سس مایونز شکوفه بزنید.

مرحله 3

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
ژامبون را قالب بزنید و روی سالاد قراردهید.

مرحله 4

  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
  • تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
سپس طرحی را با چاقو یا ابزار مخصوص تزیین کیک روی الویه بکشید و باپ مخلوط پنیر خامه ای که با کمی سس مایونز مخلوط شده است روی خطوط را پر کنید.  



سوالات و نظرات

شادی: خیلی خوب بود مرسسسسسسسسیبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید
hengamr: kheily jaleb bod mamnonبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید
بهاره: واقعاً بسیار زیبا بود. مرسی مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
زهرا جون: سلام بر بانوی هنرمند آشپزخانه...
نتیجه زحمات شما بسیار زیبا،دهن آب انداز، است.من که خیلی ازکارهاتون خوشم اومد.. مخصوصا تهیه عکس از مراحل آماده کردن رسپی ها...تقریبا بی نظیرید... مدیر بخش آشپزی یه سایت هستم و دائم توی سایت ها مطالب آشپزی را دنبال میکنم... اما شما با بیشتر اونا فرق دارید...
من که دارم با اجازتون از مطالبتون توی سایتمون استفاده می کنم...
خسته نباشید... برقرار و موفق باشید..
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز و هنرمند
از لطف شما متشکرم. خوشحال می شوم با سایتتون آشنا شوم. لطفا آدرس سایت را بگذارید. موفق باشید.
artemis: خيلي زيبا وساده وشيك بود مرسسسسسسسسيبانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید
ترگل جون: خیلی عالی بود مرسسسسسسسسسسسسسسسیبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
سحر: با سلام و خسته نباشید .بسیار زیبا و متفاوت . من که از نکته ها و مطالب لذت بردم و استفاده کردم .ممنون از شما به خاطر کار بسیار زیباتونبانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز
متشکرم موفق و سلامت باشید
مریم: سلام به بانوی آشپزخانه.عزیزم از چه مارکی برای تهیه پنیر خامه ای استفاده کنیم؟تقریبا چه مقداری با سس مایونز مخلوط کنیم بهتر است؟باتشکربانوی آشپزخانه: سلام بر شما. پنیرخامه ای مارک کاله خوب است. آنقدر که کمی نرم شود و طعم پنیری آن کمی تغییر کند و به راحتی از ماسوره خارج شود و بتوانید تزیین کنید
مریم بانو: رینگ چیه؟بانوی آشپزخانه: حلقه استیلی مخصوصی است که در شیرینی و پزی و کیک پزی استفاده می شود.
تارا مالکی: من امروز سایت شما را دیدم خیلی خوشم امد
خدا قوت
سمیه: مرسی عالی بود
fariba sharifi: عالی بود.مرسی
حسین زاده: ممنون از سایت خوبتون خیلی عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
ناشناس: خیلی جالب بود ولی رنگی ها چی بودبانوی آشپزخانه: سس مایونز با رنگ مجاز خوراکی
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*





تبلیغات 300*100



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی