پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

تالیاتلی با خامه و ژامبون

گروه غذایی: پاستا - انواع پاستا
خورش ها - انواع خورش پاستا
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایتالیایی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
پاستا: 500 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
سیر: 1 حبه
خامه: 200 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: 450 گرم
سرکه سفید: 1 قاشق مربا خوری

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید و ژامبون ها را نگینی خرد کرده در آن بریزید و کمی سرخ کنید. پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید. کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.

نکته
ابن مفداذ مواد برای 6 نفر کافیست.
نکته
در میزان استفاده از نمک دقت کنید. زیرا هم در سس نمک است و هم در پاستای پخته.
نکته
اگر برای بچه ها درست می کنید بهتر است از کره استفاده کنید و سیر و فلفل را حذف کنید.
نکته
استفاده از سیر و پودر سیر سبب خوشمزه تر شدن این غذا خواهد شد.
نکته
پودر آویشن و فلفل سیاه را با پاستا امتحان کنید بسیار خوشمزه خواهدد بود.


مرحله 1

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
سس خامه و زرده تخم مرغ را آماده کنید. سپس سیر خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.

مرحله 2

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
ژامبون ها را در آن بریزید و کمی سرخ کنید.

مرحله 3

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
پاستا را در آب جوش و کمی سرکه سفید و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید و زیر آب سرد کمی زیر و رو کنید.

مرحله 4

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
کمی روغن کف ماهیتابه بریزید. پاستاها را اضافه کنید گرم که شد سس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا سس با پاستا ترکیب شود.

مرحله 5

  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
  • تالیاتلی با خامه و ژامبون
در آخر ژامبون خرد شده را اضافه کنید. در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل می توانید کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.



سوالات و نظرات

maedeh: بچه ها این غذا رو خیلی دوست دارن ولی از سیر خیلی خوششون نمیاد بنظرم اگر از عصاره سیر استفاده کنیم بهتره
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی